ben buna pek katilmiyorum abi, demirörene 8 yil dayandi bu taraftar, baska hicbir kulüpte bukadar duramazdi. Ben sebanin o zaman birakmasininda dogru oldugunu düsünüyorum zamani gelmisti, sadece gidiş şekli üzücüydü. Harcanmiş baskan varsa belki Serdar bilgili'i diyebilirim, biraz daha şans vermeliydik. Y.d. giderken yerine f.o. geldi, kötümü oldu, hayir, yani illa gelen gideni aratir diye birseyde yok, f.o.'da nerdeyse 8 yil baskanlik yapdi, taraftarin yeni bir heyecan yeni bir baslangic belki daha iyi isler yapacak birisi gelsin diye umutlanmasi gayet normal, yani bu konuda Bjk taraftarina fazla birsey söyleyemeyiz bence, yine en sabirli biziz, baskalari 2 sene sampiyon olamayinca hemen yeni baskan gitiriyorlar, bizde biri 8 yilda 1 digeri 8 yilda 2 sampiyonluk yasatmiş, bence gayet sabirli bir taraftariz.
yok beni anlamadın sorun yeni başkan getirmek değil Beşiktaş kimsenin malı değil
tabi devir daim olacak sorun gönderiş şeklimiz biz linç etmeden göndermiyoruz
o nedenlede başkan bulmakta zorluk çekiyoruz adamın menfaati varsa her tür linçi göze alır gelir
peki menfaat düşünmeyen başkan adayı olurmu bir ismi bir ağırlığı varken neden bunu yerle bir etsin.
bunu başkan olmasını istediğimiz marka isimler için söylüyorum.
sadece başkan değilki yönetici olsun oyuncu olsun hoca olsun hiç farketmiyor hepsi linç ediliyor
emin ol hoca gelse 5 yıl şampiyon yapsa altıncı yıl yapmayınca linç edilir.
Fikret orman konusunda savunduğumu söylüyorlar benim kızdığım bu nokta adam linç edildi
ama hakkında dedikodu dışında ispatlı tek bir suçlama yok ve hala linç ediliyor. ve bu adam
Beşiktaşa en büyük katkıyı yapmış başkan. şunu söylemiyorum kötü yönetmiş olabilir kişiye göre değişir bu biri iyi der biri kötü yönetti der bu kişilerin beklentisine göre değişir ve herkesin eleştiri hakkı vardır
ama kimseyi hiç bir ispat olmadan hırsızlıkla suçlayamazsın bak ondan nefret eden bir yönetim bir yıldır başta
neden tek bir olayını ispat edemediler.
Bende yaptım mesela şenolu beğenmediğimi söyledim bunu geldiği günden beri söylüyorum
son yılında linçde ettim bana göre hak etmişdi ama ne olursa olsun biz buyuz işde
çok büyük beklentiye sokuyoruz kendimizi sonra gerçek başarıları beklentilerimiz nedeniyle göremiyoruz
hayali beklentiler nedeniylede önümüze geleni linç adiyoruz o nedenle bize müstahaktır bu.