Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1633606 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimiçi levitate

Değişik olmuş. Bence biz bunu da oynayamayız.

https://twitter.com/cagriasarli/status/1313793844262170626

toy rıdvan töreye bin basar

hem töre bek değil bu nasıl bir mantık allah aşkına
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Yav işte az önce bu mesaja cevap olarak bir sürü şey yazdım sildim. Herkes FM oynaya oynaya bu hale geldi. Ki bu taktik FM de de tutmaz. :)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Selamlar,

Forumu takip edip yazmayanlardanım. Ama bir konuda görüşümü bildirmek istiyorum. Ben açıkcası Sergen'in teknik direktör dahi olmadığını düşünüyorum. Takımın başına zaman kaybetmeden bir teknik direktör getirilmesi lazım. Çünkü şu anda başımızda bir teknik direktör yok.
bence doğru düşünüyorsun :tabe:

Çevrimiçi Necmi

orta sahanın soluna koymuşlar zaten

Çevrimiçi Samet Demir

Abi kadroda Rıdvan nerede ya. iyice yaşlandın he :)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Abi kadroda Rıdvan nerede ya. iyice yaşlandın he :)

siz okuduğunuzumu anlamıyorsunuz benmi anlamıyorum
nkoudou ve rıdvan olmaz diyor olması gereken kadroyu yazmış işde
üç stoperli beksiz savunma onun önüne içimizden geçecekleri bir orta saha
bakış açısı işde

Çevrimiçi Samet Ç

İşlemez bu kadronun en iyi oynayabileceği oyun kontra onu da oynatamaz Sergen zaten.

Çevrimiçi Necmi

İşlemez bu kadronun en iyi oynayabileceği oyun kontra onu da oynatamaz Sergen zaten.
kim kontra yapacak bu takımda sen orta sahaya aldığı topların %80 ini geri oynayan atiba koymuşsun
nasıl kontra için adam kaçıracak önüne biri çıkınca hemen geri dönüyor.
biz orta sahadan ileri top aktaramıyoruz bu oyuncuylada alakalı değil
takımda hoca yok

Çevrimiçi Samet Demir

siz okuduğunuzumu anlamıyorsunuz benmi anlamıyorum
nkoudou ve rıdvan olmaz diyor olması gereken kadroyu yazmış işde
üç stoperli beksiz savunma onun önüne içimizden geçecekleri bir orta saha
bakış açısı işde

@levitate arkadaş toy Rıdvan o bölgede töreden daha iyi oynar yazmış. Sende kadroda var ya yazmışsın. Adam Rıdvan dan bahsediyor. Sen töreden bahsetmişsin. Hangimiz okuduğunu anlamıyor. :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Komik olmuş bu. Planlaması çoktan yapılmıştır. Yine kanser olacağız.

https://twitter.com/buzzspor/status/1313821557945401345

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

abi orada oynayan bildiğimiz kanat oyuncusu değil, kanat bek diyorlar. yani bek gibi git gel yapacak, orta sahaya yardım edecek, savunmasını yapacak, gerekince kanat gibi dribling ya da çalım atacak

sen törenin bu kondisyon ve sakat diziyle bunları yapabileceğini düşünüyor musun? sağlıklı olsa bile töre savunma yapan bir tip değil
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

@levitate arkadaş toy Rıdvan o bölgede töreden daha iyi oynar yazmış. Sende kadroda var ya yazmışsın. Adam Rıdvan dan bahsediyor. Sen töreden bahsetmişsin. Hangimiz okuduğunu anlamıyor. :)

öyle birşey yazmamış töreden daha iyi oynar falan diye birşey çıkmamış kaleminden
töre bekmi demiş bende beke koymamışki dedim

Çevrimiçi levitate

Yav işte az önce bu mesaja cevap olarak bir sürü şey yazdım sildim. Herkes FM oynaya oynaya bu hale geldi. Ki bu taktik FM de de tutmaz. :)

aslında denesek bir kaybımız olmaz, zaten yeterince kötüyüz :D

gerçi hücumda dizilişimize bakarsanız takım 3-4-3 oynuyor. ama diziliş yetmez takımın yapısında bir sıkıntı var. tüm takım başı kesik tavuk gibi dolanıyor, aramızda paslaşmaktan başka bişey yapamıyoruz
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

Komik olmuş bu. Planlaması çoktan yapılmıştır. Yine kanser olacağız.

https://twitter.com/buzzspor/status/1313821557945401345
Forumdan bir 11 çıkaralım Pazar'a kadar.

3 farklı bir galibiyet alırlarsa, moralleri yerine gelir.

Çevrimiçi Necmi

abi orada oynayan bildiğimiz kanat oyuncusu değil, kanat bek diyorlar. yani bek gibi git gel yapacak, orta sahaya yardım edecek, savunmasını yapacak, gerekince kanat gibi dribling ya da çalım atacak

sen törenin bu kondisyon ve sakat diziyle bunları yapabileceğini düşünüyor musun? sağlıklı olsa bile töre savunma yapan bir tip değil
orda 3 5 2 yok 3 4 2 1 orda bek değil orta saha oyuncusu lazım ne töre nede rıdvan orda oynayamaz
hasiç dorukhan gibi oyuncuların oynayacağı yer orası yani gerçek orta saha olacak ama kanat ve savunma özellikleri olacak.
rıdvan hücum yapamaz töre savunma yapamaz top dağıtamaz
ben törenin hiç bir haliyle Beşiktaş formasını giymeyi hak ettiğini düşünmüyorum.
yapıp yapamaması umrumda değil.

Çevrimiçi Necmi

Forumdan bir 11 çıkaralım Pazar'a kadar.

3 farklı bir galibiyet alırlarsa, moralleri yerine gelir.

bizi yenebilirlermi  :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

aslında denesek bir kaybımız olmaz, zaten yeterince kötüyüz :D

gerçi hücumda dizilişimize bakarsanız takım 3-4-3 oynuyor. ama diziliş yetmez takımın yapısında bir sıkıntı var. tüm takım başı kesik tavuk gibi dolanıyor, aramızda paslaşmaktan başka bişey yapamıyoruz
Sergen'in 3-4-3 hücum dizilimi Avcı'nın 3-2-5 hücum dizilimiyle yarışır. İkisi de hücumda üretemiyor. En sonunda kanatlardan orta veya top kaybı ile rakibin kontra atağı ile sonuçlanıyor. Onun için defansif kadro ile çıksak bile gol yiyoruz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

öyle birşey yazmamış töreden daha iyi oynar falan diye birşey çıkmamış kaleminden
töre bekmi demiş bende beke koymamışki dedim
Abi tweti atan kisi yazmamış doğru. @levitate yazmış. Rıdvan daha iyi oynar diye. Sende onu alintilamissin. Zaten kadroda diye, mesajlarda yukarı çıkarsan görürsün. Ana mesajı alıntılanan bir sorun olmayacak. :)

Çevrimdışı Erman1903

Cahil adam yine şov yapmış. Bildiğinden farklı bir şey oynaması istendiğinde batıran Vida - Emniyet sübabı Montero kenarlarda. Bu ikisiyle savunma merkezi oynayacak 6 numara Josef. Hücüm yapamayan Rosier, Savunma yapamayan Töre. Ceza sahasına basmaya korkan Ghezzal

Oldu tamam.

Çevrimiçi Samet Demir

Cahil adam yine şov yapmış. Bildiğinden farklı bir şey oynaması istendiğinde batıran Vida - Emniyet sübabı Montero kenarlarda. Bu ikisiyle savunma merkezi oynayacak 6 numara Josef. Hücüm yapamayan Rosier, Savunma yapamayan Töre. Ceza sahasına basmaya korkan Ghezzal

Oldu tamam.
Yav FM 2020 de 3'lü varyasyonlar tutuyor. Oda ona göre birşey yapmış. reelde böyle birşey söz konusu değil.

Çevrimiçi Necmi

Abi tweti atan kisi yazmamış doğru. @levitate yazmış. Rıdvan daha iyi oynar diye. Sende onu alintilamissin. Zaten kadroda diye, mesajlarda yukarı çıkarsan görürsün. Ana mesajı alıntılanan bir sorun olmayacak. :)

töre bek oynamazki yazısına yazdım bek değil diye orda orta sahanın soluna koymuş dedim

Çevrimdışı Erman1903

Yav FM 2020 de 3'lü varyasyonlar tutuyor. Oda ona göre birşey yapmış. reelde böyle birşey söz konusu değil.

Dediğin gibi bu kadro FM'de bile tutmaz. Uygun oyuncular olsa mesela Ghezzal kenarlarda olabilir savunması iyi ama yok yani... İki tane hızlı Ruiz, bir de kemik gibi 1. stoper lazım.

He bir de o 3 lü savunmada kenardaki stoperlerden biri mutlaka ters ayaklı olmak zorunda, fena şeyler olur yoksa. Elemanın dünyadan haberi yok...
[ Son Düzenleme: 07 Ekim 2020, 16:21:15 Erman1903 ]

Çevrimdışı tuncaboylu

bizi yenebilirlermi  :bandit:
Zorlanırlarsa, biraz da kıyak geçeceğiz artık.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ya N'Koudou ya da Boyd!

Beşiktaş’ta hareketli saatler yaşanıyor.

Siyah beyazlılarda 18 yabancı oyuncunun bulunması sebebiyle hangi oyuncuların lisansının çıkarılmayacağı tartışma konusu oldu. Douglas, Isimat-Mirin ve Jeremain Lens’in kadro dışı kalmasının ardından yabancı sayısının 14’e düşmesi için bir oyuncuyla ilgili daha karar alınması gerekiyor.

Edinilen bilgiye göre, Kevin N'Koudou ya da Tyler Boyd’dan birinin lisansının çıkarılmayacağı öğrenildi. Gün içerisinde resmi açıklamanın yapılması bekleniyor. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
★★★