Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1635516 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimiçi Necmi

Eskiden bir tek pektemek, köybaşı ve necipin bu takımda ne işi var derdim, şimdi say say bitmiyor. Son 2 yıldır yapılanlar akıl işi değil

şu anki oyuncuların yanında pektemek yıldız olurdu :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Eskiden bir tek pektemek, köybaşı ve necipin bu takımda ne işi var derdim, şimdi say say bitmiyor. Son 2 yıldır yapılanlar akıl işi değil

bu taraftara müstahaktır.
birini tukaka ederken sanıyorlarki o gider yerine daha iyisi gelir.
o kadar kolay adam harcıyoruzki. aklı başında hiç kimse bu kulübün başına geçmek istemez
bizde böyleleriyle muatap oluruz.
bunları iki yıl önce söyledim ben FO gitsin derken insanlar yerine daha iyisinin geleceğinimi sanıyorsunuz demişdim.

Çevrimdışı caner.eryigit

o kadar kolay adam harcıyoruzki. aklı başında hiç kimse bu kulübün başına geçmek istemez
bunları iki yıl önce söyledim ben FO gitsin derken insanlar yerine daha iyisinin geleceğinimi sanıyorsunuz demişdim.
Adam kendi bırakıp kaçtı abi
Bir de kaçarken kulübü duyunu umumiye teslim etti.

Çevrimdışı ERAY G

Çevrimdışı ERAY G

Çevrimiçi Necmi

bırakmasından bahsetmiyorum sorun camiada bu sadece FO ya yapılanlar değil biz herkese yapoıyoruz bunu biraz Beşiktaş içinde öne çıkan biri olduğunda anında saldırıyoruz. ona bakarsan sebada bıraktı ne diyeceğiz bırakıp kaçtımı.
biz çok kişiyi bu camiadan uzaklaştırdık şimdibaşkan olacak adam bulamıyoruz
ülkenin en büyük zenginleri hep Beşiktaşlı ama hiç biri salak değil yanaşmıyor yanaşsalar başlarına ne geleceğini biliyorlar.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

https://twitter.com/halilbahtsizjk/status/1313908650440888320

Burda anlattığı da yanlış Sergen'in, bu boşvermişlik benim param yok her şeyi saldım demek. Ama sen weliltona nskalalara para verirsen sonra param yok dersen buna kimse inanmaz olarak revize edilebilir. Hatta dalga geçtiği mcgregor para karşılığı satıldı, bonservis kazandırdı ve dediği niangta 10 maçta 3 gol 2 asist falan yaptı.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

sameti getirirler
bunların kapasitesi bu kadar çünkü

Samet diye küçümsediğimiz adam takıma gayet iyi futbol oynatıyordu. Tabi yanlış tercih orasına hem fikirim fakat zamanında Avcı kötü bari Sergen daha iyi oynatır vs diye diye Sergen getirildi bu takıma. Bunlar aşırı yanlış düşünceler, bu daha iyi oynatırdan ziyade evet bu bir sistem kurar diye bir adam getirilmesi lazım.

Çevrimiçi Necmi

Samet diye küçümsediğimiz adam takıma gayet iyi futbol oynatıyordu. Tabi yanlış tercih orasına hem fikirim fakat zamanında Avcı kötü bari Sergen daha iyi oynatır vs diye diye Sergen getirildi bu takıma. Bunlar aşırı yanlış düşünceler, bu daha iyi oynatırdan ziyade evet bu bir sistem kurar diye bir adam getirilmesi lazım.
sameti kötülemedim sadece bu yönetimin bir hoca arayıp bulacak kapasitesi olmadığını düşünüyorum.
eski yönetim tarafından gönderildiği içinde direk sameti çağırırlar. zaten bunların zihniyetine uyacak başkada hoca bulamazlar herhalde

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

sameti getirirler
bunların kapasitesi bu kadar çünkü
bana nedense ünal karaman gelir gibi geliyor

zaten vizyon 0 üstüne "bu lige türk hoca lazım" diye apar topar getirirler

ünal kötü hoca değil ama daha iyi seçenekler varken hiç araştırmayacaklar, üzücü
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

https://twitter.com/chefanalysisvid/status/1313902834807721985

https://twitter.com/chefanalysisvid/status/1313902839333355521

https://twitter.com/chefanalysisvid/status/1313902843024334848
Net çok iyi bir 6 numara çevresindeki oyuncuların da performansını arttırır. Tek başıma baya bir alanı kapatıyor önündekilerin rahat etmesini sağlıyor 3 4 sene yüksek seviyede oynar. 2 sene bizde oynayacak olmasına çok seviniyorum. Geldiğinde de baya sevinmiştim. Önünde dorukhan kesin olmalı dorukhanın yanına Ghezzal Oğuzhan Ljajicten birini mutlaka takıma kazandırmamız şart oğlu şart. Dorukhan ve Josef üzerin takım kurulabilir. Ben hala Ljajicin sol kanat ya da sol iç oynaması gerektiğini düşünüyorum.
The great gig in the sky

Çevrimdışı AvrupaKartalı

ben buna pek katilmiyorum abi, demirörene 8 yil dayandi bu taraftar, baska hicbir kulüpte bukadar duramazdi. Ben  sebanin o zaman birakmasininda dogru oldugunu düsünüyorum zamani gelmisti, sadece gidiş şekli üzücüydü. Harcanmiş baskan varsa belki Serdar bilgili'i diyebilirim, biraz daha şans vermeliydik. Y.d. giderken yerine f.o. geldi, kötümü oldu, hayir, yani illa gelen gideni aratir diye birseyde yok, f.o.'da nerdeyse 8 yil baskanlik yapdi, taraftarin yeni bir heyecan yeni bir baslangic belki daha iyi isler yapacak birisi gelsin diye umutlanmasi gayet normal, yani bu konuda Bjk taraftarina fazla birsey söyleyemeyiz bence, yine en sabirli biziz, baskalari 2 sene sampiyon olamayinca hemen yeni baskan gitiriyorlar, bizde biri 8 yilda 1 digeri 8 yilda 2 sampiyonluk yasatmiş, bence gayet sabirli bir taraftariz.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı tuncaboylu

Abdullah Avcı'nın avukatı açıklama yapmış.

2.5 sene daha sözleşmesi olan adamı tek taraflı kovmuşlar, 8 aydır da para ödemiyorlarmış.

Başımıza yeni Del Bosque vakası çıkacak gibi duruyor.

Çevrimiçi Necmi

ben buna pek katilmiyorum abi, demirörene 8 yil dayandi bu taraftar, baska hicbir kulüpte bukadar duramazdi. Ben  sebanin o zaman birakmasininda dogru oldugunu düsünüyorum zamani gelmisti, sadece gidiş şekli üzücüydü. Harcanmiş baskan varsa belki Serdar bilgili'i diyebilirim, biraz daha şans vermeliydik. Y.d. giderken yerine f.o. geldi, kötümü oldu, hayir, yani illa gelen gideni aratir diye birseyde yok, f.o.'da nerdeyse 8 yil baskanlik yapdi, taraftarin yeni bir heyecan yeni bir baslangic belki daha iyi isler yapacak birisi gelsin diye umutlanmasi gayet normal, yani bu konuda Bjk taraftarina fazla birsey söyleyemeyiz bence, yine en sabirli biziz, baskalari 2 sene sampiyon olamayinca hemen yeni baskan gitiriyorlar, bizde biri 8 yilda 1 digeri 8 yilda 2 sampiyonluk yasatmiş, bence gayet sabirli bir taraftariz.
yok beni anlamadın sorun yeni başkan getirmek değil Beşiktaş kimsenin malı değil
tabi devir daim olacak sorun gönderiş şeklimiz biz linç etmeden göndermiyoruz
o nedenlede başkan bulmakta zorluk çekiyoruz adamın menfaati varsa her tür linçi göze alır gelir
peki menfaat düşünmeyen başkan adayı olurmu bir ismi bir ağırlığı varken neden bunu yerle bir etsin.
bunu başkan olmasını istediğimiz marka isimler için söylüyorum.
sadece başkan değilki yönetici olsun oyuncu olsun hoca olsun hiç farketmiyor hepsi linç ediliyor
emin ol hoca gelse 5 yıl şampiyon yapsa altıncı yıl yapmayınca linç edilir.
Fikret orman konusunda savunduğumu söylüyorlar benim kızdığım bu nokta adam linç edildi
ama hakkında dedikodu dışında ispatlı tek bir suçlama yok ve hala linç ediliyor. ve bu adam
Beşiktaşa en büyük katkıyı yapmış başkan. şunu söylemiyorum kötü yönetmiş olabilir kişiye göre değişir bu biri iyi der biri kötü yönetti der bu kişilerin beklentisine göre değişir ve herkesin eleştiri hakkı vardır
ama kimseyi hiç bir ispat olmadan hırsızlıkla suçlayamazsın bak ondan nefret eden bir yönetim bir yıldır başta
neden tek bir olayını ispat edemediler.
Bende yaptım mesela şenolu beğenmediğimi söyledim bunu geldiği günden beri söylüyorum
son yılında linçde ettim bana göre hak etmişdi ama ne olursa olsun biz buyuz işde
çok büyük beklentiye sokuyoruz kendimizi sonra gerçek başarıları beklentilerimiz nedeniyle göremiyoruz
hayali beklentiler nedeniylede önümüze geleni linç adiyoruz o nedenle bize müstahaktır bu.

Çevrimiçi Necmi

2.5 sene daha sözleşmesi olan adamı tek taraflı kovmuşlar, 8 aydır da para ödemiyorlarmış.

herkesi tek taraflı kararla gönderdiler tek avcı değilki oyuncularda öyle o nedenlede tek tek davaları kaybedeceğiz ve ciddi tazminatlar ödeyeceğiz
karius mesela mayısda sözleşmesi zaten biten oyuncuyu mayıs ayında gönderdik. ama nasıl davalık olduk acaba
adamlar eski yönetimin aldığı oyuncu hoca personel kim varsa düşman gibi davranıyorlar eski yönetimin ters düştüğü kimselerede kucak açıyorlar
ne yaptığının bir önemi yok eski yönetimle ters düşüp gönderildiyse kabulü elzem oluyor.
eski oyuncuların tamamına düşmanca davranıyorlar buda Beşiktaşa çok zarar veriyor.
kim kaldı geriye ljajic vida ve atiba ljajic harcanıyor vidada harcanacak bakalım atiba için ne yapacaklar
cesaret edebilirlermi ona uzanmaya merak ediyorum. ama hiç birşey yapmasalar kadroya yazmayarak
taraftarın gözünden düşürmeye uğraşırlar. bekliyorum bunu.
ben yd döneminde hiç maça gitmedim adamdan nefret ediyordum ama o bile beni bunlar kadar tiksindirmemişdi
o beceriksizdi ama iyi niyetliydi. bunlar hem beceriksiz hemde iyi niyetli değil. az iyi niyet olsa şu yaşananların çoğunu yaşamazdık.
daha ligin başında takım psikolojik iflasda bu tamamen oyuncularla ilişkileri yüzünden bu duruma geldi.

Çevrimiçi Necmi

bana nedense ünal karaman gelir gibi geliyor

zaten vizyon 0 üstüne "bu lige türk hoca lazım" diye apar topar getirirler

ünal kötü hoca değil ama daha iyi seçenekler varken hiç araştırmayacaklar, üzücü
ünalı kukla gibi oynatamazlar. onlara ters gelir eğilip bükülmez.

Çevrimdışı tangaz

neydi ki del boske vakası? yenisini yaşayalım?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

+1903

kaçarken benden sonra tufan diyen tek başkan olarak tarihe geçti banka yapılandırması revize edilmezse seneye ödeme şansı olmayan bir meblağ ile ziraat bank gelip çöker
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

biraz detoks yapayım diyordum ama yazmak gerekti neymiş sergenin geçmiş peşini bırakmayacakmış menacerlerle 2 de foto koy adamı indira gandici ilan et ne ala getirdiği ensklanın maaşı 500bin zaten her tarafı komisyon olsa sonra sergen menajer murat şahin haa birde koray avcı paylaşsa süper para kaldırırlar dimi. bu arada koray demişken geçen sene dorukhanı bedava getiren adamdır murat şahin desen kopuk bağlarla kariyeri bitirme pahasına maçı tamamlayan adamdır ergen tayfanın yada fikret ormancı tayfanın twitterda koyduğu 2 iletiyi al getir buraya ne ala memleket madem onları getirdiniz fikretin transferlerde neredeydiniz sayın ormanseverler sadece sezer öztürk ve aras transferlerinin verdiği zarar bu yazın tüm zararından fazladır 

Çevrimdışı tangaz

+1903 kalemine sağlık

sanki yönetimler çok ii de taraftar linç ediyormuş gibi yazıldıkça şaşırmamak elde değil

Çevrimdışı tangaz

bu arada başkanı istemeyenlerden ve eleştirenlerdendim adam 120 milyon kredi için 2si annesi adına 2si kendi adına 4 evi ipotek ettirmiş hani nerede fikret ormanın böle haberleri oteli ipotek ettirseymiş ya banka yapılandırmasında nerdeydi beyefendi?

Çevrimiçi Necmi

biraz detoks yapayım diyordum ama yazmak gerekti neymiş sergenin geçmiş peşini bırakmayacakmış menacerlerle 2 de foto koy adamı indira gandici ilan et ne ala getirdiği ensklanın maaşı 500bin zaten her tarafı komisyon olsa sonra sergen menajer murat şahin haa birde koray avcı paylaşsa süper para kaldırırlar dimi. bu arada koray demişken geçen sene dorukhanı bedava getiren adamdır murat şahin desen kopuk bağlarla kariyeri bitirme pahasına maçı tamamlayan adamdır ergen tayfanın yada fikret ormancı tayfanın twitterda koyduğu 2 iletiyi al getir buraya ne ala memleket madem onları getirdiniz fikretin transferlerde neredeydiniz sayın ormanseverler sadece sezer öztürk ve aras transferlerinin verdiği zarar bu yazın tüm zararından fazladır 
al işde söylediğimi söylemişsin
burda iyi kötü olayından bahsetmiyorum bizde sistemli bir linç kültürü var
hepimiz yapıyoruz bunu biraz olsun düşünmüyoruz biri bir laf ediyor hadi sürü halinde peşine takıl
dönüp bakmıyorlar bu dediği doğrumu mantığı varmı diye madem söylüyorlar bizde asalım keselim
olayına girişiyor millet. yoksa yanlışa elbet yanlış diyeceksin ama doğruyada doğru diyeceksin
linç edenlerin çoğunun ne olduğundan bir haber olduğuna eminim bilinçli konuşanları ayrı tutuyorum
ama bilinçli konuşanda çok az insan var.