Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1633676 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bu sene o kadar rezalet yazdım ki kendimi tekrarlamayayım diye yazmamaya çalışıyorum ama gün geçtikçe daha çok rezalet şeyler olmaya başladı.
Yine rezalet.

Çevrimiçi levitate

nkoudou sakatım ayağına oynamıyor her gün gezerken story atıyor

dondur lisansını işte daha neyi bekliyorsun
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hasic'in sözleşmesini dondurtan Sergen benim için bitmiştir. Bundan sonra Beşiktaş antrenörü gibi davranmayacağım. Yönetim çoktan kaybetti beni zaten.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Sergen efendi... Yol mu gözüktü ne?

Çevrimiçi yaço58

Arkadaşlar gündemi takip edemedim hasic olayı şaka falan mı şakaysa komik değil bizlerle dalgamı geçiyorlar amaç ne Beşiktaşı batırmak mı marka değerinin falan içine ettiler zaten de elde yetenekli az sayıdaki adamımızdan birini mi hemde 18 yaşında genci yarım sene oynamamak ahmaklıkdır sabotajdır oynatmayacaksan maaşı da düşük kiralarsın biyere amaç ne valla bıraksınlar ayıptır şu çocuğun adı geçmesi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Olgun peker besiktas baskanina hangi bilgisi gorgusu ve futbol bilgisi ile bu kadar yakin olabiliyor. Bilmeyen genc arkadaslara soyleyim olgun peker sinan enginden bile kotu nami olan biridir. İsteyen arastirsin. Boyle adamlarin besiktas baskaninda besiktasin karargahinda kalbinde kozmik odasinda ne işleri var ????????

Ahmet Nur Çebi geldi, kulübe girmeyen pislik adam kalmadı piyasada. Bu nasıl iş arkadaş.

Çevrimdışı 38life

boyd nkoudou varken sözleşmesi dondurulan isim hasic olacakmış şaka gibi

Öyle bir şey yapamazlar!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Hasic'in sözleşmesini falan donduramazlar arkadaşlar, sakin olun. O kadar uzun boylu değil. Sıkar biraz o.

Çevrimdışı 38life

Beklenen gelişme yaşanıyor  :tabe:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1313494830148972547

Bence bu iyiye işaret değil. ANÇ gaz alıp yoluna devam etme peşinde. Kolay kolay hatayı kendinde arayacağa benzemiyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bence bu iyiye işaret değil. ANÇ gaz alıp yoluna devam etme peşinde. Kolay kolay hatayı kendinde arayacağa benzemiyor.
Seçim geliyor demek bu. Bu kadar yönetici istifa ederse seçime gider. Önemli olan karşısına kimin aday olacağı. Aday çıkmazsa dediğin gibi değişen bir şey olmaz. Zaten sosyal medyada da ANÇ iyi, çevresi kötü deniliyor. Ben sadece gülüyorum artık...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

Hasic'in sözleşmesini falan donduramazlar arkadaşlar, sakin olun. O kadar uzun boylu değil. Sıkar biraz o.
altyapıya neler oldu gördün sıkmıyor demek ki
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Seçim geliyor demek bu. Bu kadar yönetici istifa ederse seçime gider. Önemli olan karşısına kimin aday olacağı. Aday çıkmazsa dediğin gibi değişen bir şey olmaz. Zaten sosyal medyada da ANÇ iyi, çevresi kötü deniliyor. Ben sadece gülüyorum artık...

Öyle diyenler tükürdüğünü yalamamak için öyle diyorlar. Halbuki hatadan dönmek erdemdir. İnşallah dediğin gibi seçime gidilir. Kim gelir, kim aday olur bilmiyorum ama bundan daha kötü olmaz herhalde.

Çevrimdışı 38life

altyapıya neler oldu gördün sıkmıyor demek ki

Hasic'in kiraya gönderilmesinden korkuyordum ama sözleşmesinin dondurulmasından korkmuyorum açıkçası. Bunu açıklayamazlar, kendi kafalarına sıkmış olurlar. Kendi geleceklerini düşünerekten yapmazlar böyle bir şeyi. Altyapıya herkes sahip çıkmıyor, hala o operasyonları savunanlar var piyasada Çağrı gibi. Ama Hasic'in sözleşmesinin dondurulmasını kimse kabul etmez. Kimseye anlatamazlar.

Çevrimdışı Akil Emre

Aklı selim hiçkimse bunu diyemez, bunu diyen troldür. Yönetimden ayrılan arkadaşların artması dileğiyle.

Çevrimdışı mrred

n’koudou’dan da boyd’dan da yararlanılır yeri gelir. welinton’un dışarıda bırakılması  güç katacaktır bize
bir taşla iki kuş fırsatı

Sinirden gülüyorum  :D

Yeni transferin aynı transfer döneminde kadro dışı kaldığı ilk Türk kulübü olarak tarihe geçeriz. Tarihe geçmek istemezler bence
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu konuşulan istifalar doğru ise bu yöneticilerin neden bıraktığı da sorgulanmalı  :tabe: Başkan açıklama yapacak deniliyordu. Ne oldu bilen var mı  :alala:

https://twitter.com/ilkerpirlant/status/1313504759253528576

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Twitter'da #AjdinHasicHarcanamaz diye tag açmışlar. Böyle bir karar alırlarsa taraftarı karşılarına alırlar. Herhalde tarihimizde bu kadar saçma bir kadro planlaması görmeyeceğiz bir daha  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Ahmet Nur Çebi geldi, kulübe girmeyen pislik adam kalmadı piyasada. Bu nasıl iş arkadaş.
Böyle tipleri oldum olası sevmem. Biz çebi dürüst diye destekledik adamın önem verdiği tiplere bak. La havle...

Emrah Bayraktarın geçen gün bir videosunu izlemiştim. 2013 senesiymiş sanırım o da tam hatırlamıyor. Beşiktaş özkaynak düzenine tüm Türkiye'den oyuncu taraması yapmışlar 1000 e yakın oyuncu taramışlar bazılarını da almışlar. Ersin bunlardan biri. Bir gün çebi gelmiş "ha sen bunlarla mı başarılı olcan diye" emrah bayraktarla dalga geçmiş inanmamış. O hikayeden sonra kafamda bir soru işareti oluşmaya başladı. Bu soru işaretleri git gide artıyor. Başkanını özkaynak düzenine önem verdiğine artık inanmıyorum. Önem veren insan Hasic konusunda hocayla konuşur ikna eder. Son gün Ghezzal falan almaz. Ghezzal uçsa bile bizim oyuncumuz değil.
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Adnan Dalgakıran İletişim görevini bıraktı diye haber yapılmış. Asıl görevi ney bunun?

Çevrimiçi mayguntr

18 yabanciya para odeyecek bu kulup, vay be bu kadar sacmaligi nasil yaptilar akil almiyor.

Kadro plani ise uzerine mum dikmek resmen.
Iki tane U21 kaleci, hayatlarinda 10 tane maca cikmamislardi.
Sag bek: Hayatinda iki sezonluk mac oynamamis adami kurtarici olarak son gun aldik, yedegi yok.
Stoperler : Wellington, Vida, Montero. Yedekleri yok. Herkes Wellingtona-Vida 4 yedi, Montero genc, turk stoper yok kadroda.
Orta saha : Savunma yapmayan Oguzhan, Ljajic, Mensah, Pas atamayan Dorukhan, 38'lik Atiba,  Arabistandan gelen Josef(tek verim verecek adam bence).
Kanatlar : Boyd, Lens, Nkoudu, Hasic, Tore, Atakan, Rachid hic birinin 5 gol ustu attigi sezon yok.
Forvet : Larin, Guven, Abu : Abu her han sakatlanip gidebilir, Guven-Larin'in su verdikleri performanslardan sonra 10 gol atacagina inananla futbol konusmam.

:ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adnan Dalgakıran İletişim görevini bıraktı diye haber yapılmış. Asıl görevi ney bunun?
İletişimin olmamasından belliydi zaten.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Karabay

Twitter'da #AjdinHasicHarcanamaz diye tag açmışlar. Böyle bir karar alırlarsa taraftarı karşılarına alırlar. Herhalde tarihimizde bu kadar saçma bir kadro planlaması görmeyeceğiz bir daha  :tabe:
Taraftarı karşılarına mı alırlar  :kop: