Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1633685 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sergen hocaya tam destek dedik ama lig başı fecaat bir takım var gençlere karşı evimizde maça çıkıyoruz 3 altı numara ile ne oynamayı bekliyorduk ki zaten takım sıkıntılı şöyle maça böyle rezil kadro ile çıkıyoruz sonra gol lazımken aboubakarı oyundan alıyor ve en önemlisi elimizdeki en kreatif adam ljajic onu hoca istemiyor ilk geldiğimden beri kazanmaya çalıştımı bilmiyorum ama kazanmak zorundayız ljajici birde hoca konusunda maç sonu rezalet futbolu konuşacağına yönetime laf attı sonra kardeşini korumaya geçti falan hocam oyundan bahset Beşiktaş evinde ligin kötü takımlarından gençlere pozisyona giremedi Bi önceki hafta 4 yedik rezalet değilde nedir bu hocada önce kendine çeki düzen verecek olmaz böyle
Sergen'in de yönetim gibi baskıyı kaldıramadığını düşünüyorum artık. Eskisi kadar özgüvenli konuşmuyor. Açıklamalarında da görüyoruz bunu. Konya maçından sonra oyuncuları, Gençlerbirliği maçından sonra da yönetimi suçladı. Haksız mı? Haklı ama bir teknik direktör olarak saha içinde kalması ve oyuncularını koruması lazım.

Artık eskisi gibi değil. Oyuncular moralleri düzgün olduğu sürece iyi oynuyorlar. Amerika'da koçların oyuncularla iyi ilişkilerinin olmasına dikkat ediyorlar. Biz burada taraftar, teknik direktör ve yönetim üçlüsü olarak mengeneye aldık. Paranı veriyoruz, oynasana havasındayız. TÜm takımın kondisyonlar yerdeyken suçu belli oyuncularda arıyoruz. Bunun da nedenini Murat hoca ve Sergen söylemişti. Hazırlık döneminde çok fazla uzun süre oynamayan oyuncu katıldığı için kondisyondan çok taktik çalıştık diye. Asıl hazırlıklarımızın bu 20 günlük arada olacağı söylenmişti. Bu araya girmeden oyuncuların ne özel hayatı kaldı ne de maaşı. Oyuncular kendi kendilerine oynasınlar diyorsunuz, profesyonellik bekliyorsunuz ama Türkiye'de hangi kulüp zamanında paraları ödüyor? Hiçbirisi. Demek ki bu konuda yönetime iş düşüyor. Oyuncuları ikna etmesi lazım. Herkes görevden kaçıyor. Herkes konuşup şikayet edeceğine işini yapmalı. Eğer yapmamaya devam ederlerse zaten duramayacak gidecekler. Sergen'in son 20 günü kaldı.

Yönetime gelecek olursak bendeki tüm kredisini tüketeli çok oldu. Sürekli iyi bir şeyler yapmalarını bekleyerek bir yılı devirdik. Henüz ellerine yüzlerine bulaştırmadıkları bir şey olmadı. Her şeyi şanssızlık, ekonomik kriz, kulübün içinde bulunduğu durumla açıklayamazsınız. Bu alışkanlıktan vazgeçmeleri lazım. Bu saatten sonra tek yapacakları şey takıma iyi oynaması için gerekli ortamı sağlamak. Oyuncuların maaşlarını zamanında ödemek. Sergen'i kendileri getirdiler güvenecekler. Artık kaderleri ona bağlı. Bir de çıkıp saçma açıklamalar yapmaktan kaçınsınlar. Galibiyet sonrası konuştukları gibi mağlubiyet sonrası da konuşsunlar yada hep sussunlar.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/ortacizgicom/status/1313190559822028801

Şurada wellintonun dondurup mirin yazalım çok daha mantıklı iş olur wellinton halı sahada kendi başına takılan dayılar gibi
Burada çıkış yok. Kanatlardan birinin sözleşmesini donduracaklar. Nkoudou ve Boyd akla gelen ilk isimler. Bu tercih sezonun geri kalanı için önemli olacak. Boyd'un tercih edilmesi bence daha doğru olur. Nkoudou ile bağlar koptuysa bilemem. Yönetimin arasının kopmadığı oyuncu mu kaldı sanki  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

@cursedofdragon nerede ya?

Forum kullanıcıları olarak, onun gözünden bir transfer dönemi analizini hakediyoruz bence.

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/sametbrook1903/status/1313384430376046592

Kulüpten sızmayan birşey kaldı mı
Hiç şaşırmadım. Zaten bilinen bir şeydi. Sadece görüntüsü sızmış  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Yazık artık şaşırmıyor insan bu forumda kimse yönetime gidip Mandzukic almadın gidip callejonu getirmedin diye kızmıyor bir planlama olmamasına ve gidip saöma sapan Anadolu topçularını almalarına kızıyoruz bu saatten sonra camia nasıl toparlanır hoca nasıl toparlanır bilmiyorum ama inşallah bir şekilde toparlarlar

Çevrimdışı mrred

Olgun peker besiktas baskanina hangi bilgisi gorgusu ve futbol bilgisi ile bu kadar yakin olabiliyor. Bilmeyen genc arkadaslara soyleyim olgun peker sinan enginden bile kotu nami olan biridir. İsteyen arastirsin. Boyle adamlarin besiktas baskaninda besiktasin karargahinda kalbinde kozmik odasinda ne işleri var ????????
The great gig in the sky

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bu arada videodan anladığım bi aracıya (adı Davor) diyor ki o bizim teklifimizi kabul etmedi, biz de onunkini etmiyoruz. Sen bizim teklifimizi bi daha bi ilet kabul ederse hemen onu almak için uçak göndericez. 6 saat kaldı transfer bitimine. Yandan adamın biri de Davor lütfen bize yardım et.

Çevrimiçi Sinan23

Bu arada videodan anladığım bi aracıya (adı Davor) diyor ki o bizim teklifimizi kabul etmedi, biz de onunkini etmiyoruz. Sen bizim teklifimizi bi daha bi ilet kabul ederse hemen onu almak için uçak göndericez. 6 saat kaldı transfer bitimine. Yandan adamın biri de Davor lütfen bize yardım et.

Tanıdığım tek davor, davor suker

Çevrimdışı mrred

Tanıdığım tek davor, davor suker
Mandzukic icin konusuyorlar iste
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bu arada fb cok transfer yaptigi icin sampiyon olur havasi var. Buna katilmiyorum. Bu sene oyun anlaminda kim oturmus iyi oyun oynarsa o sampiyon olur. Favorilerim alanya basaksehir plase trabzon ve gs
The great gig in the sky

Çevrimdışı Akil Emre

Ortam çok iyi , mobiletten sonraki bomba bu oldu

Çevrimdışı Erman1903

Çevrimdışı mrred

Davor help us nedir ya. Bu kadar aşağı mı düştünüz. Şu videoda var ya her türlü kepazelik var. Ama en üzüldüğüm olgun peker denilen adamın bizim mahremimize kadar girmesi . Her şeyi anlarım da o adamın orada ne işi var arkadaş şu an yıkıldım. Hala kendime gelemedim. Mite yön veren başkandan gladyo artığı adamlara minnet eden başkana... Vay beşiktaşımın haline...
The great gig in the sky

Çevrimiçi levitate

boyd nkoudou varken sözleşmesi dondurulan isim hasic olacakmış şaka gibi
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

şu vidyo tam bir dramdır kepengi kapat git
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Akil Emre

boyd nkoudou varken sözleşmesi dondurulan isim hasic olacakmış şaka gibi
Welligton, nsakala bile eklenirdi ama olan gariban Hasice olacak keşke alanyaya kiralansaydı

Çevrimiçi tolga1903

Abi kusura bakmasınlar ama bu kadar aptallık da fazla artık. Ulan kapı gibi welinton boyd duruyor orda şu çocuğu liste dışı bırakmak ne demek? Hadi düşünmüyorsun bir tane anadolu takımına kiralamak çok mu zordu yav nedir arkadaş bu rezillik

Çevrimdışı Koa_lAA

ya yeminle bu seneki maçları şu çocuk için izliyordum... belki bi gol atar, bi ara pası bırakır falan diye... o da gitti... bu sergen hoca dan iyice soğumaya başladım...

Çevrimdışı tuncaboylu

ya yeminle bu seneki maçları şu çocuk için izliyordum... belki bi gol atar, bi ara pası bırakır falan diye... o da gitti... bu sergen hoca dan iyice soğumaya başladım...
Yerine aldıkları adam da 5 senedir top oynamayan ve hasbelkader iyi oynarsa satın alma ihtimalin olmayan Ghezzal.

Verilen 1 küsur milyon Euro da cabası.

Ben diyordum, transfer yapmasınlar diye. Yaptıkları her transferle daha kötüye gidiyor her şey.

Çevrimdışı mellfred

n’koudou’dan da boyd’dan da yararlanılır yeri gelir. welinton’un dışarıda bırakılması  güç katacaktır bize
bir taşla iki kuş fırsatı

Çevrimdışı kahyaoglueren

Madem hasicin sözleşmesi doldurulacaktı oynama zorunluluguyla bir takima neden kiralanmadi ? 21 takımlı ligden mutlaka talibi çıkardı.

Çevrimiçi levitate

senin gibi düşünen binlerce insan var

milletin kırmızı çizgisi hasic ilginç bir şekilde :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

n’koudou’dan da boyd’dan da yararlanılır yeri gelir. welinton’un dışarıda bırakılması  güç katacaktır bize
bir taşla iki kuş fırsatı

son maç sakatlanıp çıktı uzun süreliyse dondursunlar hemen
bipbipbupbup