Sergen hocaya tam destek dedik ama lig başı fecaat bir takım var gençlere karşı evimizde maça çıkıyoruz 3 altı numara ile ne oynamayı bekliyorduk ki zaten takım sıkıntılı şöyle maça böyle rezil kadro ile çıkıyoruz sonra gol lazımken aboubakarı oyundan alıyor ve en önemlisi elimizdeki en kreatif adam ljajic onu hoca istemiyor ilk geldiğimden beri kazanmaya çalıştımı bilmiyorum ama kazanmak zorundayız ljajici birde hoca konusunda maç sonu rezalet futbolu konuşacağına yönetime laf attı sonra kardeşini korumaya geçti falan hocam oyundan bahset Beşiktaş evinde ligin kötü takımlarından gençlere pozisyona giremedi Bi önceki hafta 4 yedik rezalet değilde nedir bu hocada önce kendine çeki düzen verecek olmaz böyle
Sergen'in de yönetim gibi baskıyı kaldıramadığını düşünüyorum artık. Eskisi kadar özgüvenli konuşmuyor. Açıklamalarında da görüyoruz bunu. Konya maçından sonra oyuncuları, Gençlerbirliği maçından sonra da yönetimi suçladı. Haksız mı? Haklı ama bir teknik direktör olarak saha içinde kalması ve oyuncularını koruması lazım.
Artık eskisi gibi değil. Oyuncular moralleri düzgün olduğu sürece iyi oynuyorlar. Amerika'da koçların oyuncularla iyi ilişkilerinin olmasına dikkat ediyorlar. Biz burada taraftar, teknik direktör ve yönetim üçlüsü olarak mengeneye aldık. Paranı veriyoruz, oynasana havasındayız. TÜm takımın kondisyonlar yerdeyken suçu belli oyuncularda arıyoruz. Bunun da nedenini Murat hoca ve Sergen söylemişti. Hazırlık döneminde çok fazla uzun süre oynamayan oyuncu katıldığı için kondisyondan çok taktik çalıştık diye. Asıl hazırlıklarımızın bu 20 günlük arada olacağı söylenmişti. Bu araya girmeden oyuncuların ne özel hayatı kaldı ne de maaşı. Oyuncular kendi kendilerine oynasınlar diyorsunuz, profesyonellik bekliyorsunuz ama Türkiye'de hangi kulüp zamanında paraları ödüyor? Hiçbirisi. Demek ki bu konuda yönetime iş düşüyor. Oyuncuları ikna etmesi lazım. Herkes görevden kaçıyor. Herkes konuşup şikayet edeceğine işini yapmalı. Eğer yapmamaya devam ederlerse zaten duramayacak gidecekler. Sergen'in son 20 günü kaldı.
Yönetime gelecek olursak bendeki tüm kredisini tüketeli çok oldu. Sürekli iyi bir şeyler yapmalarını bekleyerek bir yılı devirdik. Henüz ellerine yüzlerine bulaştırmadıkları bir şey olmadı. Her şeyi şanssızlık, ekonomik kriz, kulübün içinde bulunduğu durumla açıklayamazsınız. Bu alışkanlıktan vazgeçmeleri lazım. Bu saatten sonra tek yapacakları şey takıma iyi oynaması için gerekli ortamı sağlamak. Oyuncuların maaşlarını zamanında ödemek. Sergen'i kendileri getirdiler güvenecekler. Artık kaderleri ona bağlı. Bir de çıkıp saçma açıklamalar yapmaktan kaçınsınlar. Galibiyet sonrası konuştukları gibi mağlubiyet sonrası da konuşsunlar yada hep sussunlar.