Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1633686 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Erman1903

sadece onların hakkını yemedi hazırlıksız şekilde aday olup kötü beşiktaşlılık örneği de sergiledi.

Aday olurken söylediği iki şey var. Biz bu işleri iyi yapmaya geliyoruz, şeffaf olacağız. İstedikleri başkan olmaktı, başkanlık yapmak değil.

Çevrimdışı tangaz

Aday olurken söylediği iki şey var. Biz bu işleri iyi yapmaya geliyoruz, şeffaf olacağız. İstedikleri başkan olmaktı, başkanlık yapmak değil.

şimdi aday olmazsan bir daha nasıl camianın önüne çıkacaksın hangi yüzle çıkacaksın lafıyla sadece kendini düşünerek kişisel hırsı için geldi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı underworld

Her yenilgiye bir transfer kampanyası var.
Bu takıma aguero gelse hikaye daha ortada bir oyun düzenin bile yok.

Onu sok, şu oyuncuyu çıkarla hocalık olmaz.

Hunter - bcity olursa okan da değerlendirilir

Çevrimdışı Erman1903

şimdi aday olmazsan bir daha nasıl camianın önüne çıkacaksın hangi yüzle çıkacaksın lafıyla sadece kendini düşünerek kişisel hırsı için geldi

Bari geldikten sonra hırslarını bir kenara bırakaydı, 'hırsız' Burak gönderildi, Ljajic Vida'ya mobing. Kronik sakatlar, hak etmediğini kazananlar ohoo saymakla bitmez. Gökhan-Caner-Ruiz-ElNeny-Burak as adamlar gitmiş yerlerine gelenlerden bir Josef kemik. Oturup son 3 sezonda 480 gün sakat olan Rosierle foto çektiriyorsun.

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/tugcenalkiran/status/1313072763641397248

Burak da kongre üyesi yapılıp plaket verildi, 1 hafta sonra postalandı. Gökhan kalacak bırakmayacağız diye gazetelere demeçler verdik, iki gün sonra Fener'e imza attı. Kendi oyuncularımıza kronik sakat dediler, başka takımlarınkine söz olunca öyle demeyin oldu. 3 tane ağır sakatlıklar yaşamış oyuncu transfer edildi. Saymakla bitmez bu yönetimin icraatları tam bir fiyasko. 
[ Son Düzenleme: 05 Ekim 2020, 14:45:06 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

tam bir senesi vardı önünde hazırlıksız lafı pek uymadı ne kadar süreye ihtiyacı vardı
on seneyemi

Çevrimdışı tangaz

tam bir senesi vardı önünde hazırlıksız lafı pek uymadı ne kadar süreye ihtiyacı vardı
on seneyemi

oluşturduğı yönetim kurulu ortada işte bunun seçim sonrası hele bir seçilelim de yapılacak işleri sonra planlama değil göreve başlamadan planlama olduğu ortada işte. yanlış pencereden bakıyorsun.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

oluşturduğı yönetim kurulu ortada işte bunun seçim sonrası hele bir seçilelim de yapılacak işleri sonra planlama değil göreve başlamadan planlama olduğu ortada işte. yanlış pencereden bakıyorsun.
oluşturduğu yönetim kurulu daha uzun zamanı olsa farklımı olurdu
sonuçta seçim kararı alındı ve katılacak olanların önünde yeterli süre vardı.hangi pencereden bakmam gerekiyor plansız olmalarının mazeretimi var.
Beşiktaş yönetimine aday oluyorsan planın olacak. ama bir senelerini eski yönetime saldırmak için harcadılar gelmelerindeki tek plan buymuş.
ha saldırdılarda ne oldu. ortada sadece suçlamaları var tek bir ispat yok bir senedir.
bak oyuncularla davalarıda kaybetmeye başladılar. kafalarına göre sözleşmeleri iptal edip gönderdiler.

Çevrimdışı tangaz

oluşturduğu yönetim kurulu daha uzun zamanı olsa farklımı olurdu
sonuçta seçim kararı alındı ve katılacak olanların önünde yeterli süre vardı.hangi pencereden bakmam gerekiyor plansız olmalarının mazeretimi var.
Beşiktaş yönetimine aday oluyorsan planın olacak. ama bir senelerini eski yönetime saldırmak için harcadılar gelmelerindeki tek plan buymuş.
ha saldırdılarda ne oldu. ortada sadece suçlamaları var tek bir ispat yok bir senedir.
bak oyuncularla davalarıda kaybetmeye başladılar. kafalarına göre sözleşmeleri iptal edip gönderdiler.

tamam işte ben de onu diyorum bunların planı yoktu anç dışlananları aradı hadi toplanın dedi ve aday oldu.

hangi oyuncuya davayı kaybettik ?

Çevrimiçi Necmi

tamam işte ben de onu diyorum bunların planı yoktu anç dışlananları aradı hadi toplanın dedi ve aday oldu.

hangi oyuncuya davayı kaybettik ?
rebocho karius davaları kazanmış diye duydum
ruizde kazanacak gibiymiş

Çevrimiçi yaço58

Bu kadar rezalet yönetim olacağını düşünmemiştim keşke Burak Caner gökhan göndermeseydik dedik yaşlılar gitsinler yerlerini doldururlar diye yönetime güvenelim dedik içine ettiler helal olsun kadro Anadolu topçularından kurulu wellinton nsakala falan nedir ya biri açıklasın vallahi yazık günah Beşiktaşımıza konyadan 4 yiyorsun gençlere yeniliyorsun hoca takımı konuşacağı yerde yönetime laf atıp kardeşini savunuyor ilk defa bu kadar soğuttular takımdan taraftarı helal olsun vallahi bunu başarmakta zordu son transfer gazzalada gerek bile yok tu boşa masraf Hasic töre yapardık fazla bişe kaybetmezdik

Çevrimdışı mrred

Bu kadar rezalet yönetim olacağını düşünmemiştim keşke Burak Caner gökhan göndermeseydik dedik yaşlılar gitsinler yerlerini doldururlar diye yönetime güvenelim dedik içine ettiler helal olsun kadro Anadolu topçularından kurulu wellinton nsakala falan nedir ya biri açıklasın vallahi yazık günah Beşiktaşımıza konyadan 4 yiyorsun gençlere yeniliyorsun hoca takımı konuşacağı yerde yönetime laf atıp kardeşini savunuyor ilk defa bu kadar soğuttular takımdan taraftarı helal olsun vallahi bunu başarmakta zordu son transfer gazzalada gerek bile yok tu boşa masraf Hasic töre yapardık fazla bişe kaybetmezdik
Yenilip yenmek önemli değil ortada bir oyun plan bir şey yok. Acı olan o. İyi oynayarak yenilsek hiç önemli değil
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Lig sonu için tahminim 4 ile 7.lik arası bir şey. Burada dursun.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

Lig sonu için tahminim 4 ile 7.lik arası bir şey. Burada dursun.
desene takıma bayağı güveniyorsun :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

ANKET  :busted_cop:

"Beşiktaş ligin ilk yarısını kaçıncı sırada bitirir?"

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Twitter yine yangın yeri olmuş. Yönetim istifalar havada uçuşuyor da bu bize hayır getirmez biz gs değiliz kaos bizi beslemez aksine dibe götürür. Twitter'dan yönetim indirip teknik direktör getiren taraftar profilinden bıktım artık sağlam bir muhalefet çıkar karşılarına yeni bir vizyonla gelir yönetmeye gerçekten isteklidir arkasında durursun muhalefetin m'si yok istifa etseler ne olacak? Bugün bunlar gitse yarın da sergen'e istifa diyecek aynı kitle ee sonra? Bu adamları biz istedik bizim genel kurulumuz seçti onlar da bizim taleplerimiz doğrultusunda hoca getirdi taraftar maşallah hiç sorumluğu yok onu asıyor onu kesiyor onu indiriyor onu çıkarıyor çocuk oyuncağı mı bu "fikret orman paralar nerde" diye stadı inlettiklerinde de karşıydım bizi ele güne rezil etti o slogan madara etti şimdiki saçmalığa da karşıyım koskoca yüz küsur yıllık kulüp twitter'da ki 5 takipçili anonim hesapların oyuncağı olamaz olmamalı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Takımın hazırlanmak için tamı tamına 20 günü var. Bu dakikadan sonra bahaneleri kalmadı. Umarım olumlu bir değişim görürüz.

https://twitter.com/yenisafakspor/status/1313217185364488192

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mellfred

https://twitter.com/combatdecoq/status/1312757632474771458

Yerse
bunu anlatamıyoruz arkadaş
herkes bir kadro kötü tutturmuş
lan acaba bende mi sıkıntı diye şüpheye bile düşürür bunlar”
“açık ara ligin en iyi ortası bizde” muhabbeti iki haftada kadro kötüye ne ara evrildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

bunu anlatamıyoruz arkadaş
herkes bir kadro kötü tutturmuş
lan acaba bende mi sıkıntı diye şüpheye bile düşürür bunlar”
“açık ara ligin en iyi ortası bizde” muhabbeti iki haftada kadro kötüye ne ara evrildi
Kadro kötü muhabbetinin altını doldurmak lazım. Oyuncuların skora yatkınlığının düşük olduğunu düşünüyorum. Defans bölgemizinde Beşiktaş seviyesinde olmadığını düşünüyorum. Hem defansif hem de hücum açısından sistem olmadan bir şey olacakmış gibi görünmüyor. Umarım 20 günlük ara bize yarar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mellfred

Kadro kötü muhabbetinin altını doldurmak lazım. Oyuncuların skora yatkınlığının düşük olduğunu düşünüyorum. Defans bölgemizinde Beşiktaş seviyesinde olmadığını düşünüyorum. Hem defansif hem de hücum açısından sistem olmadan bir şey olacakmış gibi görünmüyor. Umarım 20 günlük ara bize yarar  :tabe:
eş ya da üst klasman takımlar karşısında bocalayıp güç yetiremezler bunu fark edersin. o zaman bireysel performanslar ya da yeterlilikler konuşulur
haftalardır kaybediyoruz ve rakipler içinde bir tane oyuncu yoktu” baba adama engel olamadık” diyeceğimiz
misal necip son maçta rakiple bire bir gitmeye çalıştığı hiçbir girişiminde başarılı olamadı. topla ya da topsuz asla adamını ekarte edemedi
necip’in  bu pozisyon için yetersiz olduğu gençler maçında bile ortada
ancak takımım her pozisyonda gençlerden ya da konya’dan ya da antalya’dan ya da portekiz ekininden geride diyemeyiz
kadro olarak değil her şeyden önce oyun olarak yetersiziz

Çevrimdışı 38life

Aradan sonra derbiye kadar 4 hafta boyunca ligin dibindeki takımlarıyla oynayacağız. Denizli (19) Malatya (16) Antep (17) Başakşehir (21) Bu maçları iyi geçersek futbolcular da en azından moral motivasyon açısından kendine gelebilir. Derbi zaten deplasmanda, puan kaybı tolere edilebilir. Derbiden sonra Kasımpaşa, Alanya, Erzurum gibi fena olmayan takımlarla oynucaz. O maçlar ligin gidişatına dair renk verebilir. O maçlara olumlu bir havayla çıkılırsa iyi atlatılabilir belki. Yok eğer kolay maçlarda bile sıkıntı çıkarsa derbi ve ardından Alanya vs. takım artık beyaz bayrak çeker. O yüzden aradan sonraki bu 4 maçı kayıpsız atlatmak çok önemli. Lig sonunda en azından avrupaya gidebilmemiz şart. Bu sene avrupaya gidemedik zaten. Ülke puanını boşverdik tamam da bizim kulüp puanımız sıkıntıya girecek bu gidişle. Şampiyonlar Ligine katıldığımız o 2 senenin üzerinden 5 seneyi doldurduğumuzda o yıllar hesaplamadan çıkacak ve kulüp puanı da çok sıkıntılı bir hale gelecek. O yüzden avrupa şart. Hadi uzun vadeli bir planlamnın içinde olsak bu sene de avrupaya gitmeyelim deriz ama ortada öyle bir şey yok.

Çevrimiçi yaço58

Sergen hocaya tam destek dedik ama lig başı fecaat bir takım var gençlere karşı evimizde maça çıkıyoruz 3 altı numara ile ne oynamayı bekliyorduk ki zaten takım sıkıntılı şöyle maça böyle rezil kadro ile çıkıyoruz sonra gol lazımken aboubakarı oyundan alıyor ve en önemlisi elimizdeki en kreatif adam ljajic onu hoca istemiyor ilk geldiğimden beri kazanmaya çalıştımı bilmiyorum ama kazanmak zorundayız ljajici birde hoca konusunda maç sonu rezalet futbolu konuşacağına yönetime laf attı sonra kardeşini korumaya geçti falan hocam oyundan bahset Beşiktaş evinde ligin kötü takımlarından gençlere pozisyona giremedi Bi önceki hafta 4 yedik rezalet değilde nedir bu hocada önce kendine çeki düzen verecek olmaz böyle

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/ortacizgicom/status/1313190559822028801

Şurada wellintonun dondurup mirin yazalım çok daha mantıklı iş olur wellinton halı sahada kendi başına takılan dayılar gibi