Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

Akil Emre, Umutcan Kaya, Necmi ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 666065 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı enesbjk

"Abi joe’nin hocaya saldırıp yumrukladığı dogru mu?
Doğru. Yöneticilerede saydırmış."
"Can Maxim ile yollar ayrılabilir. Oyuncu gitmek istiyor. Türk Telekom ile anlaşmış ayrıca."
"Kenan Sipahi içinde Galatasaray'ın bir yoklaması olmuş. Takımın dağılması söz konusu olabilir. Maalesef maddi koşullar zorlayıcı duruyor." Allahım inşallah bu gerçekleşir amin.
"Cengiz Üçyürek ile yolların ayrılması durumuda var. Bu hafta çok şeye gebe." Allahım inşallah bu da gerçekleşir amin.

Çevrimdışı MUSTAFA_

"Can Maxim ile yollar ayrılabilir. Oyuncu gitmek istiyor. Türk Telekom ile anlaşmış ayrıca."
"Kenan Sipahi içinde Galatasaray'ın bir yoklaması olmuş. Takımın dağılması söz konusu olabilir. Maalesef maddi koşullar zorlayıcı duruyor." Allahım inşallah bu gerçekleşir amin.
"Cengiz Üçyürek ile yolların ayrılması durumuda var. Bu hafta çok şeye gebe." Allahım inşallah bu da gerçekleşir amin.
İnşallah herkes gider. Saçma sapan oynayıp hiç bir başarı sağlayamayacağımıza ligde altyapı oyuncuları ile oynayalım daha iyi.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

kenan kalsın yav
bipbipbupbup

Çevrimdışı enesbjk

kenan kalsın yav
Yok yav yıllardır bi gram gelişmedi aksine geriye gidiyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

kenan kalsın yav
Ne şiş ne kebap oluyor. Çok fazla elinde top tutuyor. Türk olması dışında pek bir faydası yok.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Ne şiş ne kebap oluyor. Çok fazla elinde top tutuyor. Türk olması dışında pek bir faydası yok.

Yok yav yıllardır 1 gram gelişmedi aksine geriye gidiyor.
o zaman gudbay kenan
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir arkadaş çok iyi yazmış. Basketbolda taraftarda heyecan kalmadı diye. İşte yönetimin günahı bu. Fikret Orman döneminden önce amatör şubelerde heyecan verici yetenekli oyuncular izliyorduk. Artık heyecanı geçtim takım kuramıyoruz. Saha dışında her şeye odaklanıyoruz. Bana ne finansal işlerden. Ben sahaya odaklanmak istiyorum. Yöneticilerin yerine düşünmek istemiyorum artık. Ben basketbol izlemek istiyorum. Amatör branş olarak geçen bir şubede basketbol dışında hiçbir şeyin konuşulmaması gerek.

Öncelikle yıllardır sadece koçun değiştiği şubede asıl kangren olan Genel Menajer ve türevleri artık bu sefer ! görevinden alınmalı. Her sene daha ne kadar başarısız olabiliriz diyip durduk. En sonunda yetersiz bir kadro, iyi oyuncuların gitmek istemesiylede küme düşmeye oynayacak bir kadro elimizde kalıcak. Dibe düşmenin böylesi herhalde. 

Yönetimden öncesini hatırlayın yada şampiyon olduğumuz sezondan öncesi diyelim. Demirören ve Şeref Yalçın gibilere rağmen şubede o günün şartlarında umut veren takımlar hep kuruldu. Her sezon kariyer sıçraması yapan oyuncular oldu. Bi heyecan hep vardı. El Amin,Kerem Tunçeri,Ayuso,Varda, Newley,Chatman,Ogilvy, Shumpert benim aklıma bi çırpıda gelenler. 

Şimdi ne yapılmalıya gelicek olursak. Galatasarayda süre bulamayan Emir Gökalp karşılığında Kenan'ı gayette yollayabiliriz. Can Maxim ile Joe zaten gitti artık. Mümkünse Pressey ve Gibson ilede yollar ayrılmalı. Gidenler yerine çok iyi 2 transfer ile yola devam etmeliyiz. Hata şansımız kalmadı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı EMİR EMRE

Eldeki iyi sayilabilecek oyuncular maddi sebeplerden dolayi ayrilmadan alabildigimiz kadar galibiyet almamiz lazim ki alt sira tedirginliği yasamayalim.. malesef durum bu, bu takim bu sezon yarismaci olamaz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bugün #BeşiktaşınMaçıVar!
FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi
Oostende Beşiktaş Sompo Japan
Versluys Arena
14.11.2018
22.30
tivibu SPOR

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Bugün #BeşiktaşınMaçıVar!
FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi
Oostende Beşiktaş Sompo Japan
Versluys Arena
14.11.2018
22.30
tivibu SPOR

yeniliriz.

Çevrimdışı tangaz

o zaman gudbay kenan

azcık dik dur yav anında sattın elemanı  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

azcık dik dur yav anında sattın elemanı  :D
Burası basketbol. Burada her şey kimsenin beklemediği bir anda oluyor  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Burası basketbol. Burada her şey kimsenin beklemediği bir anda oluyor  :ebebe:

dabi :D

misal bi guard gelmiyor 5 yıldır :D  :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

1. Çeyrek Sonucu

Oostende 19-20 Beşiktaş Sompo Japan

Beşiktaş Tarihi
★★★

İlk Yarı Sonucu
Oostende:40 Beşiktaş Sompo Japan:37

3.Çeyrek sonucu
Oostende:49 Beşiktaş Sompo Japan:61

Maç sonucu ;

Oostende:66 Beşiktaş Sompo Japan:73

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maç Sonucu

Oostende  66-73 Beşiktaş Sompo Japan

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Maç Sonucu

Oostende  66-73 Beşiktaş Sompo Japan
ee nasıldık .d
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

ee nasıldık .d
Elimizdeki kodraya göre iyi oynadık. Bir an önce bir guard ve bir power forvet almamız lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Elimizdeki kodraya göre iyi oynadık. Bir an önce bir guard ve bir power forvet almamız lazım.

artık ne kadar olursa bu sezon yapacak bişey yok
bipbipbupbup

3.çeyreği beğemdim ben sadece son çeyrek kötüydük karşıda ki takım iyi olsa ordan maçı vericektik.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Form kapalıyken aldığımız sonuçlar:

Maç Sonucu

Gaziantep 63-56 Beşiiktaş Sompo Japan

Maç Sonucu

Beşiktaş Sompo Japan 94-84  Olimpija

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bazı oyuncuların yerine birini almasak da yollamamızın daha faydalı olacağına kanaat getirdim özellikle son maçı izleyince. Pressey ve Kenan bu isimlerin başında geliyor. Koça da kızmaya başladım. Rotasyonları acayip kötü. Son oynadığımız maçı rakibe hediye ediyordu 20 sayı farktan.

Beşiktaş Tarihi
★★★

basket takımıda futbol takımına benzedi içerde kazanıyoruz deplasmanlarda yokuz.