Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Gain Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.
0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İlk Yarı SonucuBeşiktaş Sompo Japan:37 Galatasaray:32
Insallah koyarizCuharami yakmiyom bekliyom 1 saat sonra yakinca iyi kafa yapar gsye koymanin keyfiyle beraber
3. Çeyrek SonucuBeşiktaş Sompo Japan:51 Galatasaray:50
vee yenildik .d
fırsat kaçırmıyorsun ha maçta yoktun geldin yenildik yazmak için
maçkolikte en son baktığımda yeniyoduk dedim gg wp bi daha açtım yenilmişiz :ı
Balık baştan kokar diye bir atasözümüz var. Şu an yöneticilerden başlayan kokuşma koça sirayet etmiş durumda. Bu kadar sıkıntıdan sonra koç da gitmek istemiş normal olarak. Koçu göndermek istemiyoruz yeni koça ve isteklerine bütçemiz olmadığı için. Sene başında bir koç gönderi maliyete girdik 2. ile şubeyi krize sokarız. Yöneticiler istifasını versin olay tatlıya bağlansın. Daha ne kadar zarar verecekler tercih ettikleri ve etmedikleri ile merakla bekliyorum. Seçimli kongrede inşallah şubeye format atarlar
İş işten iyice geçtikten sonra yapsanız ne olacak. Sezon çöp oldu bile Koç'un alınması için ısrar ettiği Phil Pressey ile yolar ayrılmak üzere. Transfer yasağı kalıncada yeni bir guard gündeme gelebilir. (via. Metin Sönmez)
Buğrahan çok iyi bi yerli olabilir bu lig için, keşke sene başında alabilseydik. Efeste çürüyen bi yerli daha...
"Sakarya büyük krizi yaşıyor. Takım dağılmak üzere. Selçuk Ernak ile yollar ayrıldı.Toney Douglas ilede sözleşmeyi fesh etmek üzereler. Transfer yasağını kaldırabilirsek oyuncuyu almak istiyoruz. Bunu da ilk siz duyun istedim."
Ooo metin abi futbol duyumu da verdi, buraya giren nasiplensin.1. Orkun Kökçü ocakta Beşiktaşta.2. Love ile babel de devre arası gidebilirmiş.Konuya girek. Guard bakıyomuşuz ama bildiğiniz üzere borç çokmuş, durumumuz vahimmiş.
Adriyano pepe
6 oyuncu yazmış Twitterda bi arkadaş ki bunların arasında adri ve pepe de var, cevap olarak sadece babel ve love gider demiş ne kadar doğru bilmem.
Besiktasta tiransfer bitmez