Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

Akil Emre, Umutcan Kaya, Necmi ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 665703 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı cursedofdragon

1. Çeyrek Sonucu
Beşiktaş Sompo Japan:23 Galatasaray:18

İlk Yarı Sonucu
Beşiktaş Sompo Japan:37 Galatasaray:32

Çevrimdışı mylife1903

İlk Yarı Sonucu
Beşiktaş Sompo Japan:37 Galatasaray:32
Insallah koyariz
Cuharami yakmiyom bekliyom 1 saat sonra yakinca iyi kafa yapar gsye koymanin keyfiyle beraber

Insallah koyariz
Cuharami yakmiyom bekliyom 1 saat sonra yakinca iyi kafa yapar gsye koymanin keyfiyle beraber

saplıyacağız inşallah :D

3. Çeyrek Sonucu
Beşiktaş Sompo Japan:51 Galatasaray:50

Çevrimdışı mylife1903

3. Çeyrek Sonucu
Beşiktaş Sompo Japan:51 Galatasaray:50
Gene 3. Ceyrek
Lan bu 3. Ceyrekleri iptal etsinler arkadas
Ikinci ve 4. Ceyrege dagitsinlar ya da 1 2 4 5 ceyrekler olursub devre arasinin adini 3. Ceyrek diye degistirsinler bi kehake ile

Çevrimiçi levitate

vee yenildik .d
bipbipbupbup

vee yenildik .d

fırsat kaçırmıyorsun ha :)

maçta yoktun geldin yenildik yazmak için :D

Çevrimdışı tangaz

acaip sinir oldum bu cincona yenilmeye tilt oluyorum misket oynarken gazoz kapağı oynarken  bile tokatlayacaksın bunları
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi levitate

fırsat kaçırmıyorsun ha :)

maçta yoktun geldin yenildik yazmak için :D
maçkolikte en son baktığımda yeniyoduk dedim gg wp

bi daha açtım yenilmişiz :ı
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

ulan gs kümeye düşecek belki biz gittik bunlara yenildik anasını satayım
bipbipbupbup

maçkolikte en son baktığımda yeniyoduk dedim gg wp

bi daha açtım yenilmişiz :ı

açmasaydın keşke :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Koç sözleşmesinin feshi (kendisi istemiş, biz teklif etmemişiz) için yönetimden aldığı ücretin yarısını istedi. Bu kabul görmedi. Takımı sen kurdun gidersen yeni bir değişim için gerekli bütçemiz yok dediler. Şimdilik durum bu ama bence sezonu tamamlayamaz. Getirdiği asistanlar içinde toplam 100 bin dolar gibi bir para ödüyoruz. Her yanıyla zarar bir sezon. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Balık baştan kokar diye bir atasözümüz var. Şu an yöneticilerden başlayan kokuşma koça sirayet etmiş durumda. Bu kadar sıkıntıdan sonra koç da gitmek istemiş normal olarak. Koçu göndermek istemiyoruz yeni koça ve isteklerine bütçemiz olmadığı için. Sene başında bir koç gönderi maliyete girdik 2. ile şubeyi krize sokarız. Yöneticiler istifasını versin olay tatlıya bağlansın. Daha ne kadar zarar verecekler tercih ettikleri ve etmedikleri ile merakla bekliyorum. Seçimli kongrede inşallah şubeye format atarlar  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Balık baştan kokar diye bir atasözümüz var. Şu an yöneticilerden başlayan kokuşma koça sirayet etmiş durumda. Bu kadar sıkıntıdan sonra koç da gitmek istemiş normal olarak. Koçu göndermek istemiyoruz yeni koça ve isteklerine bütçemiz olmadığı için. Sene başında bir koç gönderi maliyete girdik 2. ile şubeyi krize sokarız. Yöneticiler istifasını versin olay tatlıya bağlansın. Daha ne kadar zarar verecekler tercih ettikleri ve etmedikleri ile merakla bekliyorum. Seçimli kongrede inşallah şubeye format atarlar  :money:

gitmek ister tabi coach herkesi şenol güneş gibi mi zannettiler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İş işten iyice geçtikten sonra yapsanız ne olacak. Sezon çöp oldu bile  :money:

Koç'un alınması için ısrar ettiği Phil Pressey ile yolar ayrılmak üzere. Transfer yasağı kalıncada yeni bir guard gündeme gelebilir. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

İş işten iyice geçtikten sonra yapsanız ne olacak. Sezon çöp oldu bile  :money:

Koç'un alınması için ısrar ettiği Phil Pressey ile yolar ayrılmak üzere. Transfer yasağı kalıncada yeni bir guard gündeme gelebilir. (via. Metin Sönmez)

aynen sezon gitti zaten.

Çevrimdışı enesbjk

Buğrahan çok iyi bi yerli olabilir bu lig için, keşke sene başında alabilseydik. Efeste çürüyen bi yerli daha...

Buğrahan çok iyi bi yerli olabilir bu lig için, keşke sene başında alabilseydik. Efeste çürüyen bi yerli daha...

biz kim oyuncu almak kim :D elde ki leri bile tutamıyoruz :D

Çevrimdışı enesbjk

"Sakarya büyük krizi yaşıyor. Takım dağılmak üzere. Selçuk Ernak ile yollar ayrıldı.

Toney Douglas ilede sözleşmeyi fesh etmek üzereler. Transfer yasağını kaldırabilirsek oyuncuyu almak istiyoruz. Bunu da ilk siz duyun istedim."

Çevrimdışı MUSTAFA_

"Sakarya büyük krizi yaşıyor. Takım dağılmak üzere. Selçuk Ernak ile yollar ayrıldı.

Toney Douglas ilede sözleşmeyi fesh etmek üzereler. Transfer yasağını kaldırabilirsek oyuncuyu almak istiyoruz. Bunu da ilk siz duyun istedim."
Bize gelmesi mucize olur. Boşa ümitlenmeye gerek yok.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Ooo metin abi futbol duyumu da verdi, buraya giren nasiplensin.
1. Orkun Kökçü ocakta Beşiktaşta.
2. Love ile babel de devre arası gidebilirmiş.

Konuya girek. Guard bakıyomuşuz ama bildiğiniz üzere borç çokmuş, durumumuz vahimmiş.

Çevrimdışı mylife1903

Ooo metin abi futbol duyumu da verdi, buraya giren nasiplensin.
1. Orkun Kökçü ocakta Beşiktaşta.
2. Love ile babel de devre arası gidebilirmiş.

Konuya girek. Guard bakıyomuşuz ama bildiğiniz üzere borç çokmuş, durumumuz vahimmiş.
Adriyano pepe

Çevrimdışı enesbjk

Adriyano pepe
6 oyuncu yazmış Twitterda bi arkadaş ki bunların arasında adri ve pepe de var, cevap olarak sadece babel ve love gider demiş ne kadar doğru bilmem.

Çevrimdışı mylife1903

6 oyuncu yazmış Twitterda bi arkadaş ki bunların arasında adri ve pepe de var, cevap olarak sadece babel ve love gider demiş ne kadar doğru bilmem.
Besiktasta tiransfer bitmez