Gerçekler

Sezon başı yediğin hurmalar diye bir laf vardır. Transfer yasağını kaldırabilmek için neredeyse bu seneki bütçenin yarısı kadar ödemeyi sene başı yaparsan, bu yıl için ödeyecek paran kalmaz. Kulübün bu arada bildiğim kadarıyla nakti var. Lakin nedendir bilinmez bunu kullanmamayı tercih ediyorlar. Hatta Dolar yükseldiği zaman mevcut dövizlerin bozdurulduğu da dile getiriliyor.
Buna karşın neredeyse hiç bir şubede ödemeler yapılmıyor. (via. Metin Sönmez)
Kulüpteki ekonomik durumla ilgili ben de bir şeyler duymuştum.Öncelikle durum tabiki kötü ama böyle hiçbir ödemeyi yapamayacak kadar değil. Kulüp bu krizi fırsata çevirmeye çalışıyormuş, yazın dolar üzerinden birkaç hamle yapılmış, şimdi de faizler çok yüksek olduğu için eldeki para ödeme yapılması gereken taraflar olabildiğince oyalanarak tutuluyormuş. Aslında mantıklı hamleler ama bunu yaparken o dengeyi iyi ayarlamak gerekiyor, olabildiğince oyalama kısmı tamam ama bunun bir adım ilerisine yani kulübü rezil etme, olumsuz algı toplama kısmına geçmemek gerekiyor, bugün de bu aşamaya geçildi maalesef.
Takımdan kesmemiz gereken Gibson ile yarın parası ödenmezse serbest kalır noktasına gelmemiz de ilginç oldu. (via. Barış Arıbal)