Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

Akil Emre, Serdar3444 ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 666331 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı mylife1903

para verdiğin adam neyi denetleyecek abi raporu yazmadan paylaşır şuşuşu açıklarınızı gördük ama rapora yazalım mı yoksa sabunlayalım mı die sorar raporu ona göre yazar.
Reyiz olay sadece sirketin denetlenmesi seninde denetliyorlardir
Bagimsiz denetleme kurulu gelip sormaz neden ozel ucakla 10 sefer berazilyaya gittin ne bileyim neden 7 yildizli otelde konakliyorsun atiyorum negredoya neden 2.5 verdin demez, 2.5 belgesini sorar, sozlesmeyi goaterirsin 2.5 valensiyaya gonderilmis mi? Gonderilmis ona bakarler
Ic denetleme olacak, kan alacaklar yobetimden her kurusun hesabininsoracaklar

Yahu ciftlik mi lan orasi koskoca ikeanin sahibi ekonomi ucuyor, finlandiya, nirvec basbakanlari tarifeli ucakla ucuyor siz kimsiniz diye soran yok. Sadrazamin solak cocugu musunuz? Ozel ucaklarda mi dogdunuz? Norvecin basbakani istese kendine elektinkli ucak yaptirir aya ucar gelir boh gibi parasi var ulkenin, tarifeli ucuyor herif, bonuslarla da indirim yaptiriyor.
Bunlar kurutemizlemelerinden yiyip ictijlerine kadar kulube fatura kesiyordur.

Kongre kursun bir kurul bunlari ve bunlardan sonra gelecekleri denetlesin kulube icecek su, gotlerini silecek tuvalet kagidi alirken bile denetleyeceksin bunlari, elektrik su masrafina bakacaksin.

Kurumsallasacaklarmis, seffaf olacaklarmis, mali disiplin olmadan anca rezil olursun.
Yahu zorluda calisan arkadas vardi sahibi herif 100liralik alim emirlerine bile kendi bakiyormus, benim basima geldi calisirken 2$lik cd lazim data basip musteriye goturmek icin lan 3 sayfa rapor dolduruyon kompyterde sonra 3 tane onay bekliyon, onla mi ugrasacan gidip kendi cebinden aliyordun tabi, sirket de yil sonu kirtasiye masraflarini %60 azalttik diye sunum yapiyordu.

Çevrimdışı mylife1903

Bildiğimiz şeyler basına yansıyor sadece. O kadar da sürpriz değil bunlar. Daha sezon başında bunların başımıza geleceği belliydi. İşin kötü tarafı bu borçlanmanın hiç bir getirisinin olmaması. Takımın en çok para kazanan, 425 bin ödediğimiz oyuncu 5-10 dakika süre aldı sezon başından beri ve biz bu oyuncuyu kötü olduğu için göndermeye çalışıyoruz. Çok iyi yönetiliyoruz...
onceki takiminda ne aldigini biliyor muyuz?

Çevrimdışı MUSTAFA_

onceki takiminda ne aldigini biliyor muyuz?
Bilmiyorum ama önceki takımında da yaklaşık böyle bir maaş alıyordur. Barcelona'da oynuyordu geçen sene. Atış yüzdeleri çok düşük ve iyi oynamıyor diye serbest bırakıldı sözleşmesi olmasına rağmen. Uzun süre hiçbir takımla anlaşamadı. Biz de kurtarıcı olarak aldık.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Metin abi yine aynı şeyleri söylemiş gündemle ilgili  :tabe: Çok iyi yönetiliyoruz  :claps:

Takım yöneticisi, genel menajeri istemiyor. Genel menajer yöneticiyi şikayet edip istemiyor. Başkanın emriyle bu genel menajerin göreve devam etmesine bir nevi göz yumuluyor. Eee böyle bir ortamda para sorunu için başkanın “Bugün ben de öyle bir şey duydum.” demesi normal !!! Şubede para yok diyip, Leon Apaydın, Dusan Cantekin ve Burak Can Yıldızlı gibi rotasyon oyuncusu bile olamayacak isimleri kulübe kim aldırdı? Ayrıca Samet Geyik ile sözleşmeyi kim uzattı? Bu saçma işlere niye kimse dur demiyor? Böyle yöneticilik olur mu? (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gerçekler  :money:

Sezon başı yediğin hurmalar diye bir laf vardır. Transfer yasağını kaldırabilmek için neredeyse bu seneki bütçenin yarısı kadar ödemeyi sene başı yaparsan, bu yıl için ödeyecek paran kalmaz. Kulübün bu arada bildiğim kadarıyla nakti var. Lakin nedendir bilinmez bunu kullanmamayı tercih ediyorlar. Hatta Dolar yükseldiği zaman mevcut dövizlerin bozdurulduğu da dile getiriliyor.

Buna karşın neredeyse hiç bir şubede ödemeler yapılmıyor. (via. Metin Sönmez)

Kulüpteki ekonomik durumla ilgili ben de bir şeyler duymuştum.Öncelikle durum tabiki kötü ama böyle hiçbir ödemeyi yapamayacak kadar değil. Kulüp bu krizi fırsata çevirmeye çalışıyormuş, yazın dolar üzerinden birkaç hamle yapılmış, şimdi de faizler çok yüksek olduğu için eldeki para ödeme yapılması gereken taraflar olabildiğince oyalanarak tutuluyormuş. Aslında mantıklı hamleler ama bunu yaparken o dengeyi iyi ayarlamak gerekiyor, olabildiğince oyalama kısmı tamam ama bunun bir adım ilerisine yani kulübü rezil etme, olumsuz algı toplama kısmına geçmemek gerekiyor, bugün de bu aşamaya geçildi maalesef.

Takımdan kesmemiz gereken Gibson ile yarın parası ödenmezse serbest kalır noktasına gelmemiz de ilginç oldu. (via. Barış Arıbal)
[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2018, 20:18:10 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Acı gerçekler  :money:

Sezon başı yediğin hurmalar diye bir laf vardır. Transfer yasağını kaldırabilmek için neredeyse bu seneki bütçenin yarısı kadar ödemeyi sene başı yaparsan, bu yıl için ödeyecek paran kalmaz. Kulübün bu arada bildiğim kadarıyla nakti var. Lakin nedendir bilinmez bunu kullanmamayı tercih ediyorlar. Hatta Dolar yükseldiği zaman mevcut dövizlerin bozdurulduğu da dile getiriliyor.

Buna karşın neredeyse hiç bir şubede ödemeler yapılmıyor. (via. Metin Sönmez)
Dolar yukselince bozdurup yuksek faizden bankaya koydularsa odemelerde azicik sikinti olabilir, insallah yapmistir

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dolar yukselince bozdurup yuksek faizden bankaya koydularsa odemelerde azicik sikinti olabilir, insallah yapmistir
Ekleme yaptım yazıya  :tabe: Dolar yükselince dolarımızı TL ye çevirmişiz. Büyük ihtimalle şimdi de paramızı faize koymuşuzdur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Ekleme yaptım yazıya  :tabe: Dolar yükselince dolarımızı TL ye çevirmişiz. Büyük ihtimalle şimdi de paramızı faize koymuşuzdur  :tabe:
Baskan clden cenkten tosicten falan geleni bozdurunca doviz dustu tabi

Çevrimdışı tangaz

Baskan clden cenkten tosicten falan geleni bozdurunca doviz dustu tabi

:D bu işlemler için en fazla 3-5 milyon dolar şeetmişlerdir
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ödemelerin bu hafta yapılması planlanıyor. Bunun için bu haberlerin çıkmaması gerekirdi. Neresinden baksanız amatörlük  akıyor. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Ödemelerin bu hafta yapılması planlanıyor. Bunun için bu haberlerin çıkmaması gerekirdi. Neresinden baksanız amatörlük  akıyor. (via. Metin Sönmez)

başkan kulübü yönetemez hale geldi. yetmiyor, yetemiyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bugün #BeşiktaşınMaçıVar!
FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi
Beşiktaş Sompo Japan S. V. Bologna
BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi
07.11.2018
20.00
tivibu SPOR

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bugün #BeşiktaşınMaçıVar!
FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi
Beşiktaş Sompo Japan S. V. Bologna
BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi
07.11.2018
20.00
tivibu SPOR

Maçı kaybedeceğimizi herkes biliyordur herhalde

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

hep formalardan oldu kollu formamı olur yahuu kolları kasıyordur kolları rahat kaldırıp şut atamıyor çocuklar atlete dönelim seri galibiyetler gelir  :ebebe:

Çevrimdışı cursedofdragon

Maçı kaybedeceğimizi herkes biliyordur herhalde

kazanırız  :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maç Sonucu

Beşiktaş Sompo Japan 90-94 S. V. Bologna

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

kazanamadık  :s20:
Sezonun en yüksek sayısına ulaşmamıza rağmen maç sonunda guard farkından maçı kaybettik.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Sezonun en yüksek sayısına ulaşmamıza rağmen maç sonunda guard farkından maçı kaybettik.

valla öyle oldu gibson hayatının maçını oynadı.

Çevrimdışı sEuL

Amator branslarin yonetimi futboldan ayrilmali.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Amator branslarin yonetimi futboldan ayrilmali.
Zaten ayrıldı futboldan basketbol şubesi olarak. Kendi bütçesi var. Futboldan etkilenmediğine emin olabilirsin. Şu an şubeyi zorlayan geçmiş borçlar ve yöneticilerin kendi oyuncularını takıma alması.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Zaten ayrıldı futboldan basketbol şubesi olarak. Kendi bütçesi var. Futboldan etkilenmediğine emin olabilirsin. Şu an şubeyi zorlayan geçmiş borçlar ve yöneticilerin kendi oyuncularını takıma alması.
Peki seçim falan olmuyor mu yoksa başkan kimi atarsa o mu geliyor? Attığın mesajlara göre 2. seçenek ve başındaki adam da maalesef Metin Albayrak türü bi eleman

Çevrimdışı sEuL

Subeler ayrildi lakin yonetim ayni yonetim.
Hakan Ozkose yada Cihat Kumusoglu hangi tecrubelerine dayanilarak basketboldan sorumlu yoneticilik yaptilar/yapiyorlar. Akraba kontenjanindan yonetime giren insanlarla basketbol subesini yonetmeye calisiyoruz. Dogal olarak olmuyor tabi ki.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Subeler ayrildi lakin yonetim ayni yonetim.
Hakan Ozkose yada Cihat Kumusoglu hangi tecrubelerine dayanilarak basketboldan sorumlu yoneticilik yaptilar/yapiyorlar. Akraba kontenjanindan yonetime giren insanlarla basketbol subesini yonetmeye calisiyoruz. Dogal olarak olmuyor tabi ki.
Bu yöneticiler komisyonu çok seviyorlar. Onun için çok iyi yöneticiler. Kumuşoğlu yönetici ama başkan onun istediği çoğu şeyi onaylamıyor. Hakan Özköse söz sahibi orada. Çok iyi yönetiliyoruz anlayacağın.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sEuL

Bu yöneticiler komisyonu çok seviyorlar. Onun için çok iyi yöneticiler. Kumuşoğlu yönetici ama başkan onun istediği çoğu şeyi onaylamıyor. Hakan Özköse söz sahibi orada. Çok iyi yönetiliyoruz anlayacağın.

Onu anlatmaya calisiyorum bende zaten..