Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 677938 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Boatright?

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Boatright?

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İzleyelim biraz daha   :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı enesbjk

İzleyelim biraz daha   :tabe:
Thompson izleyince oyunkurucu kavramını unuttum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gloria-SmartCasualEvent Cup

İlk Yarı Sonucu

Beşiktaş Sompo Japan 37-36 Zenit St Petersburg

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Thompson izleyince oyunkurucu kavramını unuttum.
Bu sene de Boatright'dan skorer oynamasını isteyeceğiz öncelikle  :tabe: İlerde 1 tane point guard almak zorunda kalacağız gibi duruyor şu an  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Bu sene de Boatright'dan skorer oynamasını isteyeceğiz öncelikle  :tabe: İlerde 1 tane point guard almak zorunda kalacağız gibi duruyor şu an  :tabe:
Aslında asistlerinde roll gibi ikili oyunlar ile değil de içeri katederek boşa çıkan oyuncuları bulmaya çalışıyor gibi. Takımda çok iyi şutörler olduğu için ise yarar gibi bu oyunu ama Can'ın yerine Roll tipi gibi bi oyuncu gelirse tadından yenmez. Ama daha ilk izleyebildiğimiz mac ki daha 2. Devre olmadı. Biraz daha zaman lazım. Ligler başladığında anlarız.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu an takımca Earl Clark'ın eline bakıyoruz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

3. Çeyrek Sonucu

Beşiktaş Sompo Japan 67-57 Zenit St Petersburg

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hücumumuz şu an çok dengesiz. Bir çeyrek 30 sayı atarken bir çeyrek sayı atmakta zorlanıyoruz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Earl Clark bire birde rakibi parçaladı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ryan Boatright'ın hücumdayken driplingini kesmesi çok can sıkıyor. Bunu düzeltmezse sezon içinde başımıza çok iş açar  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maç Sonucu

Beşiktaş Sompo Japan 84-79 Zenit St Petersburg

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenecek 11.Geleneksel Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği (TÜBAD) Turnuvası, TRT Spor ekranlarından yayınlanacak. 28-30 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek organizasyonda ülkemizi FIBA Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek Beşiktaş Sompo Japan ile Gaziantep Basketbol, Eurocup temsilcimiz Galatasaray Odeabank ve Yunanistan’ın THY Euroleague ekibi Olimpiakos da katılacak.

Dev kulüplerin yeni sezon öncesindeki en ciddi hazırlıkları olarak gözüken TÜBAD Turnuvası’yla birlikte, sosyal sorumluluk için önemli adımlar da atılacak. Maçların oynanacağı Sinan Erdem Spor Salonu’nda, “Arkadaşım Diyabet” karşılaşması da organize edilecek ve Diyabetli çocuklar ile basketbolun efsane isimleri gösteri maçında parkeye çıkacak.

Maç Programı:

28 Eylül 2017 Perşembe
16.00 Olympiakos BC - Beşiktaş Sompo Japan
18.15 Galatasaray Odeabank - Gaziantep Basket

30 Eylül 2017 Cumartesi
11.30 Arkadaşım Diyabet Basketbol Gösteri maçı
13.00 3'lük -4'lük maçı
15.30 Final maçı
17.45 Kupa ve ödül töreni

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Sompo Japan Takımımız, Gloria-SmartCasualEvent Cup ilk maçında Zenit St. Petersburg'u 84-79 mağlup etti.

Gloria Sports Arena'da oynanan karşılaşmaya takımımız; Ryan Boatright, DJ Strawberry, Can Maxim Mutaf, Earl Clark ve Augusto Lima beşiyle başladı.

Karşılıklı kazanılan basketlerle başlayan mücadelde ekibimiz Earl Clark ile hücumda etkili oldu. Çeyreğin son dakikalarında Erkan Veyseloğlu ve Sertaç Şanlı ile ribaundlarda etkili olan takımımız, bu bölümü 16-15 geride tamamladı.

Başa baş mücadelenin olduğu ikinci çeyrekte rakibine pota altına üstünlük kurmaya çalışan siyah-beyazlılarımız, Erkan Veyseloğlu'nun da skora katkı yapmasıyla soyunma odasına 37-36 önde girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına takımımız; Ryan Boatright, DJ Strawberry, Erkan Veyseloğlu, Earl Clark ve Augusto Lima beşiyle çıktı.

Bu çeyrekte Earl Clark ve Erkan Veyseloğlu ile hücumda etkili olan ekibimiz, Samet Geyik'in de oyuna girdikten sonra skora katkı vermesiyle bu bölümü 67-57 önde bitirdi.

Son bölüme tutuk başlayan siyah-beyazlılarımız, farkın tek hanelere inmesine engel olamadı. Samet Geyik ve Earl Clark'ın bulduğu basketlerle üstünlüğünü koruyan Beşiktaş Sompo Japan Takımımız, karşılaşmadan 84-79 galibiyetle ayrıldı.

Mücadele en skorer olan oyuncumuz 25 sayı ve 5 ribaundla yıldızlaşan Earl Clark olurken onu; 18 sayıyla Erkan Veyseloğlu, 11 sayı, 8 ribaund ve 9 asistle de Ryan Boatright takip etti.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Skorerlerimiz  :bandit:

Earl Clark: 25s - 5rb - 1as
Erkan Veyseloğlu: 18s - 3rb
Ryan Boatright: 11s - 8rb - 9as
Kyle Weems: 9s - 2rb - 2as

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maçın detaylı istatistikleri  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Top eline yakisan iki oyuncu vardi biri kilark biri roll

Keske roll da kalsaydi bu sene.

Gecen sene final maclarinda iyi oynasaydi bu kilark 2-3 mac alirdik

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Geçen sene iddaa ediyorum thompson yerine melih mahmutoglu bakin melih mahmutoglu diyorum olsaydı 2 3 maç alırdık hatta şampiyon bile olabilirdik.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Geçen sene iddaa ediyorum thompson yerine melih mahmutoglu bakin melih mahmutoglu diyorum olsaydı 2 3 maç alırdık hatta şampiyon bile olabilirdik.
Melih Mahmutoğlu guard değil  :tabe: Thompson da değil ama adı öyle :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Melih Mahmutoğlu guard değil  :tabe: Thompson da değil ama adı öyle :tabe:
Demek istediğim thompson yerine guard olmayan  sadece atışları iyi olan birisi olsa zorlardık. Demek istediğim bu. Thompson un potaya degdiremedigi boş topları düşündükçe hâlâ sinirleniyorum :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Demek istediğim thompson yerine guard olmayan  sadece atışları iyi olan birisi olsa zorlardık. Demek istediğim bu. Thompson un potaya degdiremedigi boş topları düşündükçe hâlâ sinirleniyorum :evillol:
Bakma milli takımda iyi oynadığına Melih Mahmutoğlu'na da dayanamam ben  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Ersin Dağlı deneme antrenmanındaymış.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ersin Dağlı deneme antrenmanındaymış.
Sorma ya gördüğümden beri anlam veremiyorum. Semih'i alın derken emekli ikramiyesi verecek adam getirmişiz

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Sorma ya gördüğümden beri anlam veremiyorum. Semih'i alın derken emekli ikramiyesi verecek adam getirmişiz
Denesinler yav eskiden severdim şimdi nasıl bilmem de.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Denesinler yav eskiden severdim şimdi nasıl bilmem de.
Çok yaşlandı. Eski Dudley değil. 2. ligde oynuyordu. Geçen sene de gündeme gelmiş ve vazgeçilmişti. Menajer kokusu geliyor bu hamlede burnuma...

Beşiktaş Tarihi
★★★