Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 678254 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimiçi levitate

Partizan: 78 Beşiktaş Sompo Japan: 85

Beşiktaş Sompo Japan Takımımız hazırlık maçında karşılaştığı Partizan'ı 85-78 mağlup etti.

Aleksandar Nikolic Arena'da oynanan karşılaşmaya takımımız; Ryan Boatright, Jon Diebler, DJ Strawberry, Earl Clark ve Augusto Lima beşiyle başladı.

Karşılıklı basketlerle başlayan ilk çeyrekte iki ekip de üstünlük kurmakta zorlandı. Çeyreğin son anlarında Ryan Boatright ile hücumda etkili olan siyah-beyazlılarımız, bu bölümü 21-20 önde tamamladı.

İkinci çeyreğe tutuk başlayan Beşiktaş Sompo Japan Takımımız, başarısız hücumların ardından rakibine karşı etkili savunma yapamadı ve geriye düştü. Dış atışlarda çembere takılan ekibimiz soyunma odasına 45-37 geride girdi.

Mücadelenin ikinci yarısına siyah-beyazlılarımız; Jon Diebler, Ryan Boatright, Earl Clark, Dj Strawberry ve Augusto Lima beşiyle çıktı.

Üçüncü çeyreğe etkili başlayan takımımız arka arkaya bulduğu basketlerle üstünlüğü eline almayı başardı. Sert savunmasıyla rakibine kolay sayı şansı tanımayan ekibimiz bu bölümü 66-55 önde geçti.

Son bölümde rakibinin farkı eritme çabalarını sonuçsuz bırakan Beşiktaş Sompo Japan Takımımız, karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı.

Karşılaşmada en skorer olan oyuncumuz 39 sayı, 6 ribaund ile yıldızlaşan Earl Clark olurken onu; 19 sayı, 10 asistle Ryan Boatright ve 11 sayı, 7 ribaundla da Augusto Lima takip etti.

Ahahahaha abi. Ryan Boatright 19 sayı 10 asist, dikkat 10 asist. Clark 39 sayı agagsgga
Clark şunları finalde ataydın ya kcşeivşeüclwpcle

Öğrenmişsin işleri maşallah :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı enesbjk

Clark şunları finalde ataydın ya kcşeivşeüclwpcle

Öğrenmişsin işleri maşallah :D
Öğrendik öğrendik. Ama hala guluyorum adam asist yapmıyor dedi adam 10 asist yaptı. Clark i o kadar gömdü adam 39 sayı attı. Neyse resmi maçlarda da boyle olurlar inşallah.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Öğrendik öğrendik. Ama hala guluyorum adam asist yapmıyor dedi adam 10 asist yaptı. Clark i o kadar gömdü adam 39 sayı attı. Neyse resmi maçlarda da boyle olurlar inşallah.
Beni iyi çekiştirmişsiniz. Yarın askere gidince artık ne yaparsınız Durmak yok, eleştirmeye devam...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

slovenyada ispnyayı tokatlıyor bu arada  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

slovenyada ispnyayı tokatlıyor bu arada  :icool:
Slovenya daha iyi takım oyunu oynuyor. Normal. İspanya şişirildiği kadar iyi takım değil. Bireysel performanslarla kazanıyor genellikle.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

Beni iyi çekiştirmişsiniz. Yarın askere gidince artık ne yaparsınız Durmak yok, eleştirmeye devam...
Seni okuyup gaza geliyorlar işte abi :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı enesbjk

Bu tayfa olarak kimseye acımak yok

Çevrimdışı cursedofdragon

Takım açılmaya başladı :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Takım açılmaya başladı :D
Daha Ufuk Sarıca takımla antremana çıkmadı, sezon başlamadı, resmi maç oynanmadı  :tabe: Sezon başlasın görürüz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Daha Ufuk Sarıca takımla antremana çıkmadı, sezon başlamadı, resmi maç oynanmadı  :tabe: Sezon başlasın görürüz  :tabe:

:tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Semih bence bize gelmeyecek ama paylaşayım haberi  :tabe:

Milliyet Gazetesi’nin haberine göre Beşiktaş Sompo Japan takımımız, serbest oyuncu konumunda olan milli pivot Semih Erden’de 1+1 yıllık sözleşme önerdi.

Haberde baş antrenörümüz Ufuk Sarıca’nın bu transferi çok istediği ve taraftarın önümüzdeki günlerde mutlu sona ulaşabileceği belirtildi.

Milli Takımımızla EuroBasket 2017’de 6 maça çıkan Semih Erden, 11.7 sayı, 4.8 ribaund ve 1.7 asist ortalamaları yakaladı.

Semih Erden, 3 kupayla tamamlanan 2011-2012 sezonunda siyah-beyazlı formamızı terletmiş, NBA’de lokavtın sona ermesiyle Cleveland Cavaliers’a dönmüştü.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Semih bence bize gelmeyecek ama paylaşayım haberi  :tabe:

Milliyet Gazetesi’nin haberine göre Beşiktaş Sompo Japan takımımız, serbest oyuncu konumunda olan milli pivot Semih Erden’de 1+1 yıllık sözleşme önerdi.

Haberde baş antrenörümüz Ufuk Sarıca’nın bu transferi çok istediği ve taraftarın önümüzdeki günlerde mutlu sona ulaşabileceği belirtildi.

Milli Takımımızla EuroBasket 2017’de 6 maça çıkan Semih Erden, 11.7 sayı, 4.8 ribaund ve 1.7 asist ortalamaları yakaladı.

Semih Erden, 3 kupayla tamamlanan 2011-2012 sezonunda siyah-beyazlı formamızı terletmiş, NBA’de lokavtın sona ermesiyle Cleveland Cavaliers’a dönmüştü.
sence stimac kadar performans verebilir mi?

şaka mı bu :D  :evillol:

Stimac kim semih kim :D

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

şaka mı bu :D  :evillol:

Stimac kim semih kim :D
bilemezsin :evillol: :evillol: ne olacağı belli olmaz çok daha iyi çıkabilir :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kameralar nerede  :alala: Nereye el sallıyoruz  :ebebe: Tabiki veremez  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Kameralar nerede  :alala: Nereye el sallıyoruz  :ebebe: Tabiki veremez  :tabe:

Semih erden world class
stimac beginner :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Semih erden world class
stimac beginner :D
Stimac NBA'de ne zaman oynadı  :alala: Tabiki Semih'in potansiyeli daha yüksek. Ancak güncel performanslarda Stimac daha iyi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Stimac NBA'de ne zaman oynadı  :alala: Tabiki Semih'in potansiyeli daha yüksek. Ancak güncel performanslarda Stimac daha iyi  :tabe:

Semih oynamamasına rağmen şampiyona da döktürdü  :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Semih oynamamasına rağmen şampiyona da döktürdü  :alala:
Hala yeterli seviyede değil  :tabe: Lokavt döneminde kötü ayrıldığımız için bir daha alacağımızı düşünmüyorum. Ufuk hoca çok isterse alırız sadece  :tabe: Stimac'ın bize geçen sene verdiği katkıyla milli maçlardaki Semih performansını karşılaştırırsak Stimac şu an daha iyi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Hala yeterli seviyede değil  :tabe: Lokavt döneminde kötü ayrıldığımız için bir daha alacağımızı düşünmüyorum. Ufuk hoca çok isterse alırız sadece  :tabe: Stimac'ın bize geçen sene verdiği katkıyla milli maçlardaki Semih performansını karşılaştırırsak Stimac şu an daha iyi  :tabe:

ben tercihimi semih erden den yana kullanıyorum müthiş savunma müthiş hücum adam süper :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

ben tercihimi semih erden den yana kullanıyorum müthiş savunma müthiş hücum adam süper :)
Milli takım performansları hep yanıltıcı oluyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

elbette stimac daha iyi ama semih erden bence çok gömülecek bir oyuncu degil.

Çevrimdışı MUSTAFA_

elbette stimac daha iyi ama semih erden bence çok gömülecek bir oyuncu degil.
Gömmedik zaten hakkını teslim ettik. Güncl performans üzerinden değerlendirdik  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Gömmedik zaten hakkını teslim ettik. Güncl performans üzerinden değerlendirdik  :tabe:

stimac bence bu sene o kadar performans veremicek :D

Geçen sene ufuk hocanın eli değdi :)

Semih'e de eli değince hiç maç yapmamıs adam ne biçim oynadı :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

stimac bence bu sene o kadar performans veremicek :D

Geçen sene ufuk hocanın eli değdi :)

Semih'e de eli değince hiç maç yapmamıs adam ne biçim oynadı :D
Şu an elimizde 2 tane pivot var. Bunlar idare edebilir o pozisyonu  :tabe: Ancak elimizde Clark dışında 4 numara yok  :tabe: O bölgeye birini alsak daha iyi olur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★