Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 678312 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı cursedofdragon

Şu an elimizde 2 tane pivot var. Bunlar idare edebilir o pozisyonu  :tabe: Ancak elimizde Clark dışında 4 numara yok  :tabe: O bölgeye birini alsak daha iyi olur  :tabe:

futbol takımımız gibi hersene basketbolda da bi bölgemiz eksik kalıyor :D

Çok fazla yazım hatası yapıyorum galiba "0" uyku ile duruyorum onuda küçük not olarak vereyim :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

futbol takımımız gibi hersene basketbolda da bi bölgemiz eksik kalıyor :D

Çok fazla yazım hatası yapıyorum galiba "0" uyku ile duruyorum onuda küçük not olarak vereyim :D
Bu sene 2 bölgemiz sorunlu olacak. Biri Clark'dan verim alamadığımız veya yorulduğu zaman power forward pozisyonu, diğeri de sete set hücuma kaldığımızda point guard eksikliğimiz  :tabe: İnşallah fazla sorun yaşamayız. Kadro iyi ama sıkıntılı pozisyonlarımız var  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hazırlık Maçı

1. Çeyrek Sonucu

Mega Bemax 14-21 Beşiktaş Sompo Japan

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hazırlık Maçı

İlk Yarı Sonucu

Mega Bemax 35-44 Beşiktaş Sompo Japan

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hazırlık Maçı

3. Çeyrek Sonucu

Mega Bemax 56-55 Beşiktaş Sompo Japan

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hazırlık Maçı

Maç Sonucu

Mega Bemax 78-80 Beşiktaş Sompo Japan

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Sompo Japan Takımımız, Sırbistan'daki son hazırlık maçında Mega Bemax'ı 80-78 mağlup etti.

Siyah-beyazlılarımız karşılaşmaya; Ryan Boatright, Can Maxim Mutaf, DJ Stawberry, Earl Clark ve Augusto Lima beşiyle başladı.

Karşılıklı basketlerle başlayan karşılaşmada ilk moladan sonra kontrolü eline alan takımımız, ilk çeyreği 21-14 önde tamamladı.

İkinci çeyreğe daha etkili başlayan ekibimiz, dış atışlardaki isabetli yüzdesiyle farkı açmayı başardı ve soyunma odasına 44-35 önde girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına takımımız; Ryan Boatright, Can Maxim Mutaf, DJ Strawberry, Earl Clark ve Augusto Lima beşiyle çıktı.

Üçüncü çeyreğe tutuk başlayan ve 7 dakika skor üretemeyen ekibimiz, farkın erimesine de engel olamadı. Savunmada açıklar verdiği bu bölümü takımımız 56-55 geride tamamladı.

Son bölüm karşılıklı kazanılan basketlerle başladı. Mücadelede son dakikalara girilirken Earl Clark'ın hücumdaki etkili performansıyla üstünlüğü tekrar eline alan Beşiktaş Sompo Japan Takımımız, karşılaşmadan 80-78 galibiyetle ayrıldı.

Mücadelede en skorer oyuncumuz 20 sayıyla oynayan Earl Clark olurken onu; 18 sayıyla Ryan Boatright, 17 sayıyla Can Maxim Mutaf ve 13 sayı, 7 asistle de DJ Strawberry takip etti.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Skorerlerimiz  :bandit:

E. Clark: 20 s - 3 rb
R. Boatright: 18 s- 2 as - 4 rb
Can Maxim Mutaf: 17 s - 2 as - 4 rb
DJ Strawberry: 13 s- 7 as - 6 rb

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ufuk Sarıca kampa katılmış

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Dragic alev aldı :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Randolph stimac'ı incitti biraz. Ee bizden giderse boyle olur :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Randolph stimac'ı incitti biraz. Ee bizden giderse boyle olur :evillol:
Şöyle bir gerçek var: Stimac bir daha bizde oynadağı kadar iyi hiçbir takımda oynayamayacak. Geçen sene kariyer senesiydi ve biz tüm açıklarını kapatıyorduk. Efes iyi kazık yedi yüksek kontrat vererek. Afiyet olsun...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Oyunun kaderi Doncic'in sakatlanıp çıkması ile değişti.

Real' de lk izlediğimde sanki Bodiroga'yı izliyormuş gibiydim ki atletik özellikleri Bodiroga'nın çok üstünde.
Bodiroga belki de Avrupa basketbolunda oyun zekası en yüksek oyuncuydu.

Hocası Laso' da Bodiroga'ya benzetmiş ama çok daha büyük oyuncu olacak.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bravo Slovenya.

Dragic tam da kendisine ihtiyaç duyulduğu anda cevap veremedi.
Farklı öndeyken yanında Doncic varken atmaktan daha farklı bir senaryoda rol bile alamadı.

O yokken ortaya çıkan Prepelic' e helal olsun.
Doncic sakatlanıp, Dragic saçmalamaya başladığında Sırbistan rahat kazanır demiştim ama Prepelic kıvılcımı yakan adam oldu.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Teodosic olsa fark eder miydi acaba? Gerçi o da fena loser ama

Çevrimdışı MUSTAFA_

Teodosic olsa fark eder miydi acaba? Gerçi o da fena loser ama
Teodosic olsa Sırbistan kazanma şansı daha yüksek olurdu.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bravo Slovenya.

Dragic tam da kendisine ihtiyaç duyulduğu anda cevap veremedi.
Farklı öndeyken yanında Doncic varken atmaktan daha farklı bir senaryoda rol bile alamadı.

O yokken ortaya çıkan Prepelic' e helal olsun.
Doncic sakatlanıp, Dragic saçmalamaya başladığında Sırbistan rahat kazanır demiştim ama Prepelic kıvılcımı yakan adam oldu.
Prepelic maçın en kritik toplarını soktu. Slovenya adına X faktör oldu maçta. Tamamen hakedilmiş bir şampiyonluk aldı Slovenya.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

kim seçildi bilmiyorum ama benim man of the match ödülüm prepeliçe gitti. dragiç sübyan finalde kıçının  üstüne oturdu. prepeliç ise winner...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Özgür Gültekin

kim seçildi bilmiyorum ama benim man of the match ödülüm prepeliçe gitti. dragiç sübyan finalde kıçının  üstüne oturdu. prepeliç ise winner...

Dragic tam kendisine ihtiyaç duyulduğu anda saçmaladı.
Kesinlikle man of the match Prepelic' tir.

bu arada kimi seçtiler bende bilmiyorum.

Çevrimiçi Koa_lAA

avrupa basketbolu tamamen oyun kurucudan ibaret... eskiden 1 ve 5 numaralar x faktörlerdi artık sadece oyun kurucu bile fark yaratıyor...

senelerdir bu değişmiyor... oyun kurucun iyiyse başarılı olursun değilse hiçsin...

son örnek... dragiç... son yıllarda izlediğim en dominant oyunu oynadı bu turnuvada... nba de inanılmaz geliştirdi kendini... hem fiziksel hemde mental olarak..  eski dragiç kardeşler maçı katlederlerdi şimdi adam kendi başına maç alıyor.. helal olsun..

Çevrimdışı tangaz

avrupa basketbolu tamamen oyun kurucudan ibaret... eskiden 1 ve 5 numaralar x faktörlerdi artık sadece oyun kurucu bile fark yaratıyor...

senelerdir bu değişmiyor... oyun kurucun iyiyse başarılı olursun değilse hiçsin...

son örnek... dragiç... son yıllarda izlediğim en dominant oyunu oynadı bu turnuvada... nba de inanılmaz geliştirdi kendini... hem fiziksel hemde mental olarak..  eski dragiç kardeşler maçı katlederlerdi şimdi adam kendi başına maç alıyor.. helal olsun..

son periyod mental olarak pek iyi olmadıgını gördük  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yeni basketbol tempo ve alan paylaşımı üzerine döndüğü için artık kısalar daha önemli hatta kısaların işini yapabilen Porzingis gibi uzunlar daha da etkili oluyor. Dragic ve Doncic gibi tempolu oynamayı seven iki guarda sahip Slovenya   diğer takımlara turnuva boyunca sıkıntı yaşattı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Koa_lAA

mental olarak iyi olmakla alakalı değildi bence son periyod... doncic sakatlanınca oyun çok üstüne kaldı.. o da can.. yoruldu.. sanırım bide sakatlık oldu.. baldırını tutuyodu..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mental olarak pek sıkıntıda olduğunu düşünmüyorum. Sadece fazla topla oynamaktan yoruldu. Kolay değil 35 sayı atıp her topu yarı sahaya taşıyıp 40 dakika oynamak. Slovenya koçu maç boyunca Dragic'i fazla dinlendiremediği çok yoruldu. Baktı ki olmuyor. Risk alıp Dragicsiz oynadı ve maçı kazandı. Koçun da hakkını yememek lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★