Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

Samet Demir ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 691010 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimiçi Samet Ç

Videoları izleyince fazla abartılmadığını anlarsın  :tabe: Ufuk hocanın istediği tip oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmez tabiki bu  :tabe: Ama bu transfer Roll'ü gönderdiğimize pişman etme potansiyeline sahip  :tabe: Oyun kurma ve savunma konusunda kötü olduğu bir gerçek. Savunma açıkları bir şekilde kapatılır ama hücyumda çok sıkıntı yaşayabiliriz.
Boatright'ın birçok maçını izledim hücumda sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Sadece asist konusunda sıkıntı yaşanabilir onuda Roll'ü gibi bir oyuncu alıp kapatabiliriz mesela Blake Schilb tabi ilk önce Weems'in kontratından çıkmamız lazım. Roll'ü de başkanın yaptığı gereksiz Euroleague konuşması yüzünden kaybettik hocanın gönderdiğini sanmıyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Boatright'ın birçok maçını izledim hücumda sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Sadece asist konusunda sıkıntı yaşanabilir onuda Roll'ü gibi bir oyuncu alıp kapatabiliriz mesela Blake Schilb tabi ilk önce Weems'in kontratından çıkmamız lazım. Roll'ü de başkanın yaptığı gereksiz Euroleague konuşması yüzünden kaybettik hocanın gönderdiğini sanmıyorum.

Sözleşmeden çıkış ücretini ödeyip ayrıldı. Büyük ihtimalle daha iyi bir teklif aldı. Yoksa gideceğini düşünmüyorum. Weems ile anlaşılmış ama açıklama yok. İnşallah anllaşmayız. Anlaşırsak da   7 yabancıya dönüp oyun kurabilen bir iki numara bulmamız lazım dediğin gibi.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

yeni transferlerimiz hayırlı olsun  :iblush:

‪Can Maxim Mutaf'tan ilk kartal pençesi.‬

Çevrimdışı MUSTAFA_

‪Can Maxim Mutaf'tan ilk kartal pençesi.‬

Herhalde Beşiktaşlıymış. Twitterda uzun süredir oynamak istediğim takıma sonunda geldim gibi bir şeyler yazmış

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Anadolu Efes başkanı Tuncay Özilhan, Beşiktaş ile birleşme söylentilerine noktayı koydu. Kısa bir süre önce, Beşiktaş Spor Kulübü başkanı Fikret Orman'ın ''Anadolu Efes ile birleşmek istiyoruz ama kabul etmiyorlar'' açıklaması yapmıştı.
Bunun üzerine Tuncay Özilhan'da bir açıklama yaptı!
Beşiktaş'ı çok seviyorum ayrıca Beşiktaşlıyım fakat, Anadolu Efes'in Beşiktaşla birleşmesine sıcak bakmıyorum. Bize her sene bu yönde talepler geliyor ama geri çeviriyoruz. Çünkü büyük bir kulübün yanında küçük bir kulüp olarak yer almak istemiyoruz. Şuan aklımızda böyle birleşme fikri yok ama bir gün birleşme gibi bir düşüncemiz olursa, bu Beşiktaş kulübü olur.

Herhalde Beşiktaşlıymış. Twitterda uzun süredir oynamak istediğim takıma sonunda geldim gibi bir şeyler yazmış

:tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sanki bu çocuğu (Arturas Gudaitis) alırsak takıma cuk oturacakmış gibi geliyor  :D Stimac'ın daha kalıplı ve atletik olanı gibi geldi bana. İnşallah takımını ikna edip alabiliriz  :tabe:

Beşiktaş Sompo Japan’ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Litvanyalı pivot Arturas Gudaitis, Lietuvos Rytas’tan ayrılmak istediğini kulübe iletti.

15min.lt sitesinden Donatas Urbonas‘a konuşan Arturas Gudaitis, Lietuvos Rytas’tan ayrılmak istediğini belirtti ve “Yönetimden gitmeme izin vermelerini istedim, umarım bir anlaşma yolu buluruz.” şeklinde konuştu.

Litvanya basınında çıkan bir diğer habere göre Beşiktaş Sompo Japan, Arturas Gudaitis için 300 bin Euro buy-out ücreti önermiş ancak Lietuvos Rytas teklifi reddetti.

Arturas Gudaitis’in ismi Beşiktaş Sompo Japan dışında bir takımla anılmıyor ancak Litvanyalı pivotun Lietuvos Rytas’tan ayrılması halinde tercihinin Beşiktaş olup olmayacağı ise henüz soru işareti. (KartalBasket.org)

Bu da videosu  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Arturas Gudaitis eğer gelirse net bu seneki en iyi transferimiz olur. Her videosunu izledikçe keşke bizim olsa diyorum   :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Arkadaşlar çok takip edemedim yıllık ücret olarak milano ya kaça gitti bilmiyorum ama  Jordan Thedore neden almadık biz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Arkadaşlar çok takip edemedim yıllık ücret olarak milano ya kaça gitti bilmiyorum ama  Jordan Thedore neden almadık biz.
İstesek alırdık herhalde hoca tercih etmedi  :tabe: Bu sene bütçemiz daha fazla geçen seneye göre  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İstesek alırdık herhalde hoca tercih etmedi  :tabe: Bu sene bütçemiz daha fazla geçen seneye göre  :tabe:

Vallaha ben Banvit in bu sene en az 7 8 maçını izlemişimdir özellikle asist anlamında takımı yönlendirme konusunda baya begendiğim bi arkadaştı Thedore. İlk Antalya bld. gelmişti galiba kumaşı taa o zamandan belliydi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Vallaha ben Banvit in bu sene en az 7 8 maçını izlemişimdir özellikle asist anlamında takımı yönlendirme konusunda baya begendiğim bi arkadaştı Thedore. İlk Antalya bld. gelmişti galiba kumaşı taa o zamandan belliydi.
Ryan Boatright tam hocanın istediği tip bir guard. Hoca açısından bakarsak takıma cuk oturdu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Geleneksel Beşiktaş - Anadolu Efes birleşmesine yönelik sezon başı demeçleri...

Anadolu Efes Kulübü Başkanı Tuncay Özilhan, Beşiktaş ile birleşmeleri yönünde gelen taleplerin mantıklı gözüktüğünü ancak kulüp olarak vizyonlarını farklı gördüklerini söyledi.

Anadolu Efes Kulübü ile Anadolu Etap iş birliğinde Balıkesir’de düzenlenen One Team Projesi’nin sertifika töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özilhan, birkaç yıldır Beşiktaşlı dostlarından bu yönde talepler geldiğine dikkati çekerek, “Ben de Beşiktaşlıyım, Beşiktaş’ı çok seviyorum. Çeşitli vesilelerle o teklifte bulundular. Fikret Orman da bulundu ki çok eski dostum. Beşiktaş ile birleşmek mantıklı gibi gözüküyor ama Anadolu Efes’in vizyonu daha farklı.” dedi.

Amaçlarının bir kulüple birleşmek olmadığını vurgulayan Özilhan, “Çeşitli vesilelerle bu teklifler geldi. Bugün için bunu düşünmüyoruz. Anadolu Efes’i ekol olarak görüyoruz. Birçok ilkleri yapan olarak görüyoruz, birçok ilkleri yapmak isteyen olarak görüyoruz. Bu ilkleri devam ettirmek istiyoruz. Gidip büyük bir kulübümüzün yanında ufak kalmak istemiyoruz. Bugün için düşüncemiz öyle, zaman ne gösterir bugün için bir şey söyleyemeyiz.” ifadelerini kullandı. (beIN Sports)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Anadolu Efes Kulübü Başkanı Tuncay Özilhan, Beşiktaş ile birleşmeleri yönünde gelen taleplerin mantıklı gözüktüğünü ancak kulüp olarak vizyonlarını farklı gördüklerini söyledi.

Anadolu Efes Kulübü ile Anadolu Etap iş birliğinde Balıkesir’de düzenlenen One Team Projesi’nin sertifika töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özilhan, birkaç yıldır Beşiktaşlı dostlarından bu yönde talepler geldiğine dikkati çekerek, “Ben de Beşiktaşlıyım, Beşiktaş’ı çok seviyorum. Çeşitli vesilelerle o teklifte bulundular. Fikret Orman da bulundu ki çok eski dostum. Beşiktaş ile birleşmek mantıklı gibi gözüküyor ama Anadolu Efes’in vizyonu daha farklı.” dedi.

Amaçlarının bir kulüple birleşmek olmadığını vurgulayan Özilhan, “Çeşitli vesilelerle bu teklifler geldi. Bugün için bunu düşünmüyoruz. Anadolu Efes’i ekol olarak görüyoruz. Birçok ilkleri yapan olarak görüyoruz, birçok ilkleri yapmak isteyen olarak görüyoruz. Bu ilkleri devam ettirmek istiyoruz. Gidip büyük bir kulübümüzün yanında ufak kalmak istemiyoruz. Bugün için düşüncemiz öyle, zaman ne gösterir bugün için bir şey söyleyemeyiz.” ifadelerini kullandı. (beIN Sports)
Önümüzdeki beş yıl içinde birleşirler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Önümüzdeki beş yıl içinde birleşirler.
Bana artık bunlar masal gibi geliyor. Basketbol sahası yapınca sanki bu gerçekleşecek gibi hissediyorum. Ancak saha olunca sponsorluk gelirimiz de yükselecektir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Diren ve efsane ol Arturas Gudaitis Yaklaşıyor yaklaşmakta olan...

Adı son dönemde sıkça Beşiktaş Sompo Japan ile anılan Arturas Gudaitis için Lietuvos Rytas’ta geçirdiği 2 yıl yeterli oldu. 25 yaşındaki pivot, Litvanya Milli Takımı’nın kampının ilk gününde Kauno.Diena.lt adlı internet sitesine bir röportaj verdi ve kulübüne ayrılmak istediği mesajını gönderdi.

Beşiktaş Sompo Japan, Litvanyalı pivotu kadrosunda görmek istediğini belirtmiş ve Gudaitis’e buy-out ücretini de içeren 2 yıl için 1 milyon Dolar’lık bir teklif yapmıştı. Lietuvos Rytas, Beşiktaş Sompo Japan’ın önerdiği 300 bin Euro’yu reddetti ve Arturas Gudaitis kulübün bu yaptığına anlam veremedi.

Lietuvos Rytas’ın kararı hakkında konuşan Arturas Gudaitis; “Bence önerilen teklifi kabul etmelilerdi. Daha fazlasını beklemek aptalca olur. Takım sonuçları etkileyici değil. Litvanya’da 3. sıradayız. Böyle bir ekipteki başka hangi oyuncudan sözleşmelerinde yazan çıkış ücretini alabileceklerini bilmiyorum. Daha fazla da konuşmak istemiyorum ama bunu çözmemiz gerekiyor.” dedi.

“Bu, Lietuvos Rytas’tan ayrılmak istediğin anlamına mı geliyor?” sorusuna ise “Ayrılmak istiyorum.” şeklinde yanıt vererek Rytas yöneticilerine kısa ve öz bir mesaj yollayan Gudaitis “Basketbol yalnızca basketbol değildir, aynı zamanda iştir. Başka bir şey isteyebilirsin, yeni bir lig ve yeni mücadeleler. Lietuvos Rytas’ta iki yıl geçirdim ve bitti.” şeklinde konuştu.

Arturas Gudaitis’in 20 Temmuz’a kadar bir çıkış opsiyonu vardı ancak kullanılamadı ancak oyuncunun hala ayrılmak için bir şansı var. Konu hakkında konuşan Gudaitis, “Kulüple konuşacağız ve bu tarihi ileri taşımaya çalışacağız. Gitmeme izin verirlerse kaybedecek birini göremiyorum. Onlar kazanacak çünkü para kazanacaklar, ben şanslı olacağım çünkü ayrılacağım. İki taraf için de iyi bir anlaşma ancak onlar farklı bakıyor.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Kauno.Diena.lt

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kartalgolgolgol

İlla Efes ile birleşmeye gerek yok Özilhan'ın bir sürü şirketi var, en azından sponsor olursun. Çok saçma konuşmuş.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı enesbjk

Diren ve efsane ol Arturas Gudaitis Yaklaşıyor yaklaşmakta olan...

Adı son dönemde sıkça Beşiktaş Sompo Japan ile anılan Arturas Gudaitis için Lietuvos Rytas’ta geçirdiği 2 yıl yeterli oldu. 25 yaşındaki pivot, Litvanya Milli Takımı’nın kampının ilk gününde Kauno.Diena.lt adlı internet sitesine bir röportaj verdi ve kulübüne ayrılmak istediği mesajını gönderdi.

Beşiktaş Sompo Japan, Litvanyalı pivotu kadrosunda görmek istediğini belirtmiş ve Gudaitis’e buy-out ücretini de içeren 2 yıl için 1 milyon Dolar’lık bir teklif yapmıştı. Lietuvos Rytas, Beşiktaş Sompo Japan’ın önerdiği 300 bin Euro’yu reddetti ve Arturas Gudaitis kulübün bu yaptığına anlam veremedi.

Lietuvos Rytas’ın kararı hakkında konuşan Arturas Gudaitis; “Bence önerilen teklifi kabul etmelilerdi. Daha fazlasını beklemek aptalca olur. Takım sonuçları etkileyici değil. Litvanya’da 3. sıradayız. Böyle bir ekipteki başka hangi oyuncudan sözleşmelerinde yazan çıkış ücretini alabileceklerini bilmiyorum. Daha fazla da konuşmak istemiyorum ama bunu çözmemiz gerekiyor.” dedi.

“Bu, Lietuvos Rytas’tan ayrılmak istediğin anlamına mı geliyor?” sorusuna ise “Ayrılmak istiyorum.” şeklinde yanıt vererek Rytas yöneticilerine kısa ve öz bir mesaj yollayan Gudaitis “Basketbol yalnızca basketbol değildir, aynı zamanda iştir. Başka bir şey isteyebilirsin, yeni bir lig ve yeni mücadeleler. Lietuvos Rytas’ta iki yıl geçirdim ve bitti.” şeklinde konuştu.

Arturas Gudaitis’in 20 Temmuz’a kadar bir çıkış opsiyonu vardı ancak kullanılamadı ancak oyuncunun hala ayrılmak için bir şansı var. Konu hakkında konuşan Gudaitis, “Kulüple konuşacağız ve bu tarihi ileri taşımaya çalışacağız. Gitmeme izin verirlerse kaybedecek birini göremiyorum. Onlar kazanacak çünkü para kazanacaklar, ben şanslı olacağım çünkü ayrılacağım. İki taraf için de iyi bir anlaşma ancak onlar farklı bakıyor.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Kauno.Diena.lt
Şimdiden kanım ısındı

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şimdiden kanım ısındı
Her gün bir doz videosunu izliyorum  :D Bağımlılık yaptı  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Her gün bir doz videosunu izliyorum  :D Bağımlılık yaptı  :ebebe:
Donat şuraları youtube linkleriyle de şenlenelim abi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Donat şuraları youtube linkleriyle de şenlenelim abi.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yeni haberler güzel  :) Özellikle Weems yerine birini aramamız beni baya sevindirdi. İnşallah yerine 3-4 oynayacak birini buluruz. Efes konusu kapanmış. Malum kişinin de uzatmalı bileti kesilmiş.

Efes mevzusunu burada defalarca anlattım ama tekrar hatırlatmakta yarar var. Bizzat Mesut Urgancılar proje sundu Tuncay beye. Fakat görüşme kısa süre sürdü. Bir çocuğun elinden oyuncağını almak nasıl bir duygu bilir misiniz? Efes'te benim için böyle dedi ve konuyu net bir şekilde kapattı. Tamamen bizim kulüp kamuoyu yapmaya çalışıyor ama bir şey çıkmaz o işten.

Maalesef, Cihat Kumuşoğlu istememesine rağmen Cengiz Üçyüreğin sözleşmesini başkan imzaladı. 1 yıl daha çekeceğiz. Seneye kaçışı yok gibi. En azından başkan öyle dedi.

Guard'ı açıkcası hiç tanımıyorum. Geçen sene Thompsını hazırlık maçlarında izleyip kararımı vermiştim. Yine maçlar başlasın net bir şey söylerim.

Uzun konusunda Litvanyalı oyuncuya 150 bin dolar çıkış parası, oyuncunun kendisinede 350 bin dolar önermişiz. Kulübü kabul etmiyor. durum bundan ibaret.

Weems ile ilgilide şuanda net bir durum yok. Açıkcası takımda tutmayı şuanda düşünmüyoruz gibi. Tabi yerine birini bulabilirsek. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ligin açık ara en iyi yerli kadrosu bizde. A milli takım da 4 oyuncumuz vardı. Şimdi B milli takım açıklanmış. Burda da 3 oyuncumuz var

FIBA’nın uygulayacağı eleme pencerelerinin sezon içindeki maçlara denk gelmesi nedeniyle oluşturulan B Milli Takımı’ın aday kadrosu açıklandı. Demir İnşaat Büyükçekmece coach’u Özhan Çıvgın’ın çalıştıracağı B Milli Takım’ın kadrosu şu oyunculardan oluşuyor:

Berk Demir (Anadolu Efes), Metecan Birsen (Sakarya BŞB.), Samet Geyik, Enes Berkay Taşkıran, Ömer Utku Al (Beşiktaş Sompo Japan), Okben Ulubay, Emircan Koşut, Doğuş Özdemiroğlu (Darüşşafaka), Oğulcan Aykan (Demir İnşaat Büyükçekmece), Egehan Arna (Fenerbahçe Doğuş), Ege Arar (Galatasaray Odeabank), Ayberk Olmaz (İstanbul BBSK), Kadir Bayram, Muhsin Yaşar (TOFAŞ).

B Milli Takım, 24 Temmuz 2017 günü toplanacak.(basketball.com.tr)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

pivot takviyesi gene en sona kaldı.Geçen sene de böyle olmuştu şapkadan stimaç çıkmıştı.

Bu sene ne olacak bakalım
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK