Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 680181 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lampe'yi savunanlar vardı. Herhalde bundan sonra savunmazlar. Böyle bir iki yüzlülük tarihte görünmez...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Berat

Lampe'yi savunanlar vardı. Herhalde bundan sonra savunmazlar. Böyle bir iki yüzlülük tarihte görünmez...

@MUSTAFA_ 20'ye yakın Leh erkek tanıdım, adam olanı ile daha karşılaşmadım.

Yine buraya geliyor mevzu yine dalga geçecekler :D

Çevrimdışı levitate

Cidden 2 yıldır ödemedik mi parasını olay ne
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Cidden 2 yıldır ödemedik mi parasını olay ne
Parasını ödememişiz. Yeni aldığımız oyuncunun açıklamasının altına sen niye geliyorsun bunlara bak benim 2 yıldır paramı ödemedi bunlar yazıyor.  Bunun daha ötesi var mı zarar vermek için klübe. İnşallah seneye Lampe'yi getiren menajerden de kurtulacağız. Lampe'nin hocayı kovdurttuğunu da hatırlatırım oynarken. Neresinden tutsak elimizde kalıyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Parasını ödememişiz. Yeni aldığımız oyuncunun açıklamasının altına sen niye geliyorsun bunlara bak benim 2 yıldır paramı ödemedi bunlar yazıyor.  Bunun daha ötesi var mı zarar vermek için klübe. İnşallah seneye Lampe'yi getiren menajerden de kurtulacağız. Lampe'nin hocayı kovdurttuğunu da hatırlatırım oynarken. Neresinden tutsak elimizde kalıyor.

Menajer kim?
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Menajer kim?
Cengiz Üçyürek. İnşallah seneye gidecek. Bu sene Hakan Özköse sayesinde zorla kaldı. Cihat Kumuşoğlu istemiyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Cengiz Üçyürek. İnşallah seneye gidecek. Bu sene Hakan Özköse sayesinde zorla kaldı. Cihat Kumuşoğlu istemiyor.
Basket şubede ne oluyor kim napar hiç fikrim yok
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

bu lima iş görür mü gençler bana sanki hücumda biraz kabız gibi geldi. bir dönem kimani ffriend die bir pivot gelmişti sessiz sedasız gelip kalpleri kazanıp gitmişti öle çıkar umarım.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu lima iş görür mü gençler bana sanki hücumda biraz kabız gibi geldi. bir dönem kimani ffriend die bir pivot gelmişti sessiz sedasız gelip kalpleri kazanıp gitmişti öle çıkar umarım.
Sadece savunma yapsın diye aldık herhalde bu kadar atan arasında  :ebebe: Hücumda potaya gidişler ve çembere yakın yaptığı smaçlar dışında ek bir etkinliği yok. Şu videoyu izlersen bir fikir edinirsin oyuncu hakkında  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

aynen. sonra başka bir türk takımına gelmişti. iyi oyuncuyu. maçlara köpeğini falan getirirdi. :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

Sadece savunma yapsın diye aldık herhalde bu kadar atan arasında  :ebebe: Hücumda potaya gidişler ve çembere yakın yaptığı smaçlar dışında ek bir etkinliği yok. Şu videoyu izlersen bir fikir edinirsin oyuncu hakkında  :tabe:

eyi oyuncuya benziyor :D

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Stimac kadar oynasın yeterli. Bu arada michael thompson herhangi bir takıma gitti mi :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Stimac kadar oynasın yeterli. Bu arada michael thompson herhangi bir takıma gitti mi :evillol:
İstanbul Belediye aldı

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

stimacı aratır bu lima ben baştan söyleyeyim ne hücumda ne savunmada iyi bulmadım elemanı tek iyi gördüğüm şey sırtı dönük elemanı iyi savunuyor gibi o kadar başka bi şeklini şeyedemedim. mustafa doğru şeyetmişmiyim sence de  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

stimacı aratır bu lima ben baştan söyleyeyim ne hücumda ne savunmada iyi bulmadım elemanı tek iyi gördüğüm şey sırtı dönük elemanı iyi savunuyor gibi o kadar başka bi şeklini şeyedemedim. mustafa doğru şeyetmişmiyim sence de  :D

abi sen basketten anlıyormuydun :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tekniğin iyi ama geliştirmen gerek  

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

abi sen basketten anlıyormuydun :D

benim bilmediğim bi beşvakit namaz yahuu  :bandit:

Çevrimdışı Berat

benim bilmediğim bi beşvakit namaz yahuu  :bandit:

Futbolda yorumlar tutmadı buraya mı sardın ?  :iwink:

Çevrimdışı tangaz

neyse bi resmi maçta ilk çeyreğin çeyreğini seyredeyim veririm notunu  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Futbolda yorumlar tutmadı buraya mı sardın ?  :iwink:

heryerde tutturuyorum golmakinesi de iş başında, bu arada karizma elinde kelebekle seni arıyormuş  :D

Çevrimdışı Berat

heryerde tutturuyorum golmakinesi de iş başında, bu arada karizma elinde kelebekle seni arıyormuş  :D

Karambitimi aldım bekliyorum. :D

Çevrimdışı tangaz

Karambitimi aldım bekliyorum. :D

o ne yaw karambiti nedir a.bitini duydumda ormandan hızlı kaçması ile meşhur karabiti hiç duymamıştım :alala:

o ne yaw karambiti nedir a.bitini duydumda ormandan hızlı kaçması ile meşhur karabiti hiç duymamıştım :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★