Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.
0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Lampe'yi savunanlar vardı. Herhalde bundan sonra savunmazlar. Böyle bir iki yüzlülük tarihte görünmez...
@MUSTAFA_ 20'ye yakın Leh erkek tanıdım, adam olanı ile daha karşılaşmadım.
Cidden 2 yıldır ödemedik mi parasını olay ne
Parasını ödememişiz. Yeni aldığımız oyuncunun açıklamasının altına sen niye geliyorsun bunlara bak benim 2 yıldır paramı ödemedi bunlar yazıyor. Bunun daha ötesi var mı zarar vermek için klübe. İnşallah seneye Lampe'yi getiren menajerden de kurtulacağız. Lampe'nin hocayı kovdurttuğunu da hatırlatırım oynarken. Neresinden tutsak elimizde kalıyor.
Menajer kim?
Cengiz Üçyürek. İnşallah seneye gidecek. Bu sene Hakan Özköse sayesinde zorla kaldı. Cihat Kumuşoğlu istemiyor.
bu lima iş görür mü gençler bana sanki hücumda biraz kabız gibi geldi. bir dönem kimani ffriend die bir pivot gelmişti sessiz sedasız gelip kalpleri kazanıp gitmişti öle çıkar umarım.
Sadece savunma yapsın diye aldık herhalde bu kadar atan arasında Hücumda potaya gidişler ve çembere yakın yaptığı smaçlar dışında ek bir etkinliği yok. Şu videoyu izlersen bir fikir edinirsin oyuncu hakkında
Stimac kadar oynasın yeterli. Bu arada michael thompson herhangi bir takıma gitti mi
stimacı aratır bu lima ben baştan söyleyeyim ne hücumda ne savunmada iyi bulmadım elemanı tek iyi gördüğüm şey sırtı dönük elemanı iyi savunuyor gibi o kadar başka bi şeklini şeyedemedim. mustafa doğru şeyetmişmiyim sence de
Tekniğin iyi ama geliştirmen gerek
abi sen basketten anlıyormuydun
benim bilmediğim bi beşvakit namaz yahuu
Futbolda yorumlar tutmadı buraya mı sardın ?
heryerde tutturuyorum golmakinesi de iş başında, bu arada karizma elinde kelebekle seni arıyormuş
Karambitimi aldım bekliyorum.
o ne yaw karambiti nedir a.bitini duydumda ormandan hızlı kaçması ile meşhur karabiti hiç duymamıştım