Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 691504 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı MUSTAFA_

NBA'de kontrat bekleyip alamayan oyuncular olacak. Acele etmek yerine onları beklemek daha iyi değil mi?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onları alacak kadar bütçemiz varsa beklenir ama bu aynı zamanda risk almak oluyor ki bizim risk alacak bir lüksümüz yok şu kadro yapısı ve Roll'ün gitmesi ile. Şu an Jeter gelmezse çok büyük sorunlar bizi bekliyor. Jeter profilinde bir oyuncu almazsak Roll'ü çok ararız.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Jeter tahmin edildiği gibi işi yokuşa sürmüş. Geçen seneki yönetim hatası pahalıya mal olmaz inşallah. Şu genç ile de inşallah uzun süreli anlaşırız.

Jeter ile ilgili durum olumsuza dönmüş. Büyük ihtimal olmayacak. Çinden yüksek teklif almış. Alacağı olan parayıda istemiş. Menajeri biz gelmeyeceğiz diye geri dönüş yapmış. Bir ihtimal fiyat arttırmak için yapmış olabilirler ama zannetmiyorum.

Türkiye liginden genç bir oyuncuyla ilgileniyoruz. İsim bilerek yazmayacağım. Çünkü önemli bir hamle olacak. İş biraz daha olura girsin ismi zikrederim. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Jeter tahmin edildiği gibi işi yokuşa sürmüş. Geçen seneki yönetim hatası pahalıya mal olmaz inşallah. Şu genç ile de inşallah uzun süreli anlaşırız.

Jeter ile ilgili durum olumsuza dönmüş. Büyük ihtimal olmayacak. Çinden yüksek teklif almış. Alacağı olan parayıda istemiş. Menajeri biz gelmeyeceğiz diye geri dönüş yapmış. Bir ihtimal fiyat arttırmak için yapmış olabilirler ama zannetmiyorum.

Türkiye liginden genç bir oyuncuyla ilgileniyoruz. İsim bilerek yazmayacağım. Çünkü önemli bir hamle olacak. İş biraz daha olura girsin ismi zikrederim. (via. Metin Sönmez)

Can maxim mutaf olabilir mi acaba

Çevrimdışı MUSTAFA_

Can maxim mutaf olabilir mi acaba
Söylemiyor iş bozulmasın diye. Milli takımdan biridir büyük ihtimalle. Haftaya netleşir

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Onları alacak kadar bütçemiz varsa beklenir ama bu aynı zamanda risk almak oluyor ki bizim risk alacak bir lüksümüz yok şu kadro yapısı ve Roll'ün gitmesi ile. Şu an Jeter gelmezse çok büyük sorunlar bizi bekliyor. Jeter profilinde bir oyuncu almazsak Roll'ü çok ararız.
Ben bunu anlamıyorum, şimdi Jeter tarzı oyun kurucu en kolay bulunan şey değil mi? Amerika'da binlerce kısa hızlı ve iyi şut atan oyun kurucu var, tutup getirsinler birini. Hadi pivot bulmak zor olabilirler, ama oyun kurucu çok kolay bulunan bir pozisyon normalde.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben bunu anlamıyorum, şimdi Jeter tarzı oyun kurucu en kolay bulunan şey değil mi? Amerika'da binlerce kısa hızlı ve iyi şut atan oyun kurucu var, tutup getirsinler birini. Hadi pivot bulmak zor olabilirler, ama oyun kurucu çok kolay bulunan bir pozisyon normalde.

Avrupa basketboluna uyum sağlamış, hem birebir üstünden sayı üreten hem de takım arkadaşlarına posyonlar hazırlayan tecrübeli ve kariyerli bir guard öyle kolay bulunmuyor. Özellikle de bizim gibi bütçesi belli olan takımlar için. Oyuncular ilk önce NBA daha sonra  Euroleague takımlarını tercih ediyorlar. Geri kalanı da parayı tercih ediyor. Kalan çaylak guardlar da bizim işimize yaramaz. Özellikle Roll'ü de Euroleague takımına kaptırdıktan sonra guard pozisyonunu net bir isim getirmemiz lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Efes Birkan Batuk ile imzalayınca bizde kalacağı kesinleşmişti zaten

2017-2018 sezonu transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Sompo Japan takımımız, iç transferde önemli bir hamle yaparak Erkan Veyseloğlu’nun sözleşmesini 2 yıl daha uzattı.

Kulübümüzün resmi sitesinden konu ile ilgili yapılan açıklama şu şekilde:

“2016-2017 sezonunda göstermiş olduğu performans ile herkesin takdirini kazanan tecrübeli basketbolcumuz Erkan Veyseloğlu ile 2 yıllık yeni sözleşme imzalanmıştır.
Yeni anlaşmanın hayırlı olmasını diler, Erkan Veyseloğlu’na Beşiktaş Sompo Japan Takımımız’ın forması altında sonsuz başarılar dileriz.”

2016-2017 sezonunda Beşiktaş Sompo Japan forması ile 35 lig maçına çıkan Erkan Veyseloğlu, 5.4 sayı ve 2.1 ribaund ortalamaları ile mücadele etmişti.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

2017-2018 sezonu transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Sompo Japan takımımız, iç transferde önemli bir hamle yaparak Erkan Veyseloğlu’nun sözleşmesini 2 yıl daha uzattı.

“2016-2017 sezonunda göstermiş olduğu performans ile herkesin takdirini kazanan tecrübeli basketbolcumuz Erkan Veyseloğlu ile 2 yıllık yeni sözleşme imzalanmıştır.
Yeni anlaşmanın hayırlı olmasını diler, Erkan Veyseloğlu’na Beşiktaş Sompo Japan Takımımız’ın forması altında sonsuz başarılar dileriz.”

2016-2017 sezonunda Beşiktaş Sompo Japan forması ile 35 lig maçına çıkan Erkan Veyseloğlu, 5.4 sayı ve 2.1 ribaund ortalamaları ile mücadele etmişti.

valla iyi performans verdi bence erkan.

Çevrimdışı MUSTAFA_

valla iyi performans verdi bence erkan.
Kesinlikle iyi katkı verdi. Hatta gitmesini iatemediğim tek yerli oyuncu oldu. Çünkü Erkan'ın özelliklerine sahip başka yerli oyuncu yok. Efes'in elinden almamız ve iyi bir antlaşma yapmamız da yönetim başarısı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Earl clark da 1 yıl kalmış

Çevrimdışı MUSTAFA_

Earl clark da 1 yıl kalmış
Onu daha önce yazdım diye tekrar yazmadım. Çilek de kaldı ama henüz resmi açıklama gelmedi.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Onu daha önce yazdım diye tekrar yazmadım. Çilek de kaldı ama henüz resmi açıklama gelmedi.
Aynen ntv spor yazdı. 1 sene beni gömmeye hazır mısınız :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aynen ntv spor yazdı. 1 sene beni gömmeye hazır mısınız :)
Ben doğuştan hazırım Şu kalan transferlere vakar biraz da Earl Clark'ın performansı. Bakarsın hiç gömecek fırsat geçmez elimize

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Ligde Fenerbahçe ve Efes dışında ciddi bütçeli bir takım kalmayınca, kadroyu muhafaza etmek daha kolay oldu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ligde Fenerbahçe ve Efes dışında ciddi bütçeli bir takım kalmayınca, kadroyu muhafaza etmek daha kolay oldu.

Hiç de öyle değil durum. Alt ligdeki (TBL) Bahçeşehir bizim anlaşma sağladığımız oyunculara daha fazla para verip elimizden aldı. (Davon Jefferson)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Hiç de öyle değil durum. Alt ligdeki (TBL) Bahçeşehir bizim anlaşma sağladığımız oyunculara daha fazla para verip elimizden aldı. (Davon Jefferson)
Kadroyu muhafaza etmek dedim ben. :alala:

Yeni gelecek adam parayı ön planda tutabilir, ama kadroda final oynayan adam çok ciddi bir fark yoksa kalmayı tercih eder.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Farklı kaynaktan duyumlar...

Beşiktaş geçen sezon Bayern Münich'e kaptırdığı Amerikalı uzun Devin Booker'ı (2.05-1991) bu kez kadroya katmaya çok yaklaştı.

Beşiktaş'da 1 numara için sırasıyla alternatifler:
1- Pooh Jeter (1.80-1983)
2- Justin Dentmon (1.83-1985)
3- Jacob Pullen (1.83-1989)

Anadolu Efes'te önümüzdeki sezon kadroda düşünülmeyen Can Maxim Mutaf'ı serbest bırakıyor. Anadolu Efes'in kadroda düşünmediği Can Maxim Mutaf (1.93-1991) ile Darüşşafaka ve Beşiktaş ilgileniyor. (via.  Fersu Yahyabeyoğlu)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sertaç da kaldı...

Sertaç Şanlı ile sözleşme yenilenmiş. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Sertaç da kaldı...

Sertaç Şanlı ile sözleşme yenilenmiş. (via. Metin Sönmez)

kalsın bakalım yerli olarak birisi lazımdı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

kalsın bakalım yerli olarak birisi lazımdı.
17 Temmuzdaki milli kampa kadar transferleri bitirmeye çalışıyoruz. Bunun için çok acele kararlar veriliyor. İnşallah acele edip yanşış hamle yapmayız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

pooh jeter işi ne oldu şimdi :D :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

pooh jeter işi ne oldu şimdi :D :D
Yan çizmiş teklifleri değerlendirecem diye falan. Beklemedeyiz...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz