Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 691623 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı MUSTAFA_

bizede deli gibi gelmek istiyor :D

İyi oldu :D
Gelmek istiyor(!) ama hala karar vermemiş gelip gelmeyeceğine  :alala: Teklifleri değerlendirecekmiş.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Gelmek istiyor(!) ama hala karar vermemiş gelip gelmeyeceğine  :alala: Teklifleri değerlendirecekmiş.

Alla alla  :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gökhan Güney (İstanbulspor) ve Sinan Çambel (BEST Balıkesir) Beşiktaş Sompo Japan'da Ufuk Sarıca'nın asistanlık görevine getirildi.

Sarıca'nın geçen sezonki staffından Murat Bilge, Engin Gençoğlu ve Arda Demirbağ görevlerine devam edecek. Gökhan Güney ile Ufuk Sarıca, Anadolu Efes'te birlikte oynamışlardı. (Basketfaul)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Davon'u aldıysak neden hala aynı bölgede başka oyuncuların peşinden koşuyoruz. Üstelik elimizdeki oyuncularla da sözleşme yenilemeye çalışıyoruz. Ne yapmak istediğimizi anlayamıyorum

Michael Roll röportajının çevirisini ben yaptım. Röportajı yapan adam Anthony Goods. Kendisi de basketbolcu. Michael Roll'un da yakın arkadaşı ayrıca. Bu Anthony, Davon Jefferson'un da yakın arkadaşıymış ve yakında onunla da bir röportaj yapacakmış. Twitter hesabından Davon sanırım Beşiktaş ile imzaladı dedi. (via. Seyda Alperen Pehlivan)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bobby Brown isteyen arkadaşlar için fırsat doğmuş

Rockets ile sözleşmesi biten Bobby Brown'a Türkiye'den ilgi varmış yeniden. Halen tamamlanmamış cezası var buralarda, gelip hesabı kapatsın. (via. Ferhat Yeşiltaş)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Raymar Morgan Tofaş'a gitmiş. Clark yerine çok güzel olurdu da biz Clark'ı takımda tutacağız gibi.

Çevrimiçi Samet Ç

Bobby Brown isteyen arkadaşlar için fırsat doğmuş

Rockets ile sözleşmesi biten Bobby Brown'a Türkiye'den ilgi varmış yeniden. Halen tamamlanmamış cezası var buralarda, gelip hesabı kapatsın. (via. Ferhat Yeşiltaş)
İkinci ligden bir takıma gidebilirmiş.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İkinci ligden bir takıma gidebilirmiş.
Para için gelecekse gelmesin zaten...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kalmasını istediğim en önemli oyuncu kaldı  :bandit: Gerisi gidebilir yabancıların. Hiçbiri bulunmaz hint kumaşı değil  :tabe:

2016-2017 Tahincioğlu Basketol Süper Ligi’ni finalist olarak tamamlayan ve yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Sompo Japan takımımız, iç transferde ilk adımını attı.

David Pick’in haberine göre play-off döneminde özellikle final serisinde harika bir performans ortaya koyan D.J. Strawberry ile yeni sözleşme imzalandı.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde Beşiktaş formasıyla 37 maça çıkan D.J. Strawberry, 10,9 sayı, 3,3 ribaund ve 3,4 asist ortalamalarıyla mücadele etti.

Turkish finalist Besiktas and Ufuk Sarica have re-signed star guard D.J. Strawberry. (via. David Pick)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Kalmasını istediğim en önemli oyuncu kaldı  :bandit: Gerisi gidebilir yabancıların. Hiçbiri bulunmaz hint kumaşı değil  :tabe:

2016-2017 Tahincioğlu Basketol Süper Ligi’ni finalist olarak tamamlayan ve yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Sompo Japan takımımız, iç transferde ilk adımını attı.

David Pick’in haberine göre play-off döneminde özellikle final serisinde harika bir performans ortaya koyan D.J. Strawberry ile yeni sözleşme imzalandı.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde Beşiktaş formasıyla 37 maça çıkan D.J. Strawberry, 10,9 sayı, 3,3 ribaund ve 3,4 asist ortalamalarıyla mücadele etti.

Turkish finalist Besiktas and Ufuk Sarica have re-signed star guard D.J. Strawberry. (via. David Pick)
Çileeeek 🍓

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Malesef Clark da kalmış diyorlar  :uyucam:

Clark, Kemp gibi Türk bir sevgili yapmış kendine. Ondan dolayı kalmayı kabul etmiş.(via. Metin Sönmez)
[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2017, 22:49:24 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Akşam pazarı  :bandit:

Strawberry takımda kaldı doğrudur. Clark 800 Bin dolara indi. Oda takımda kalacak gibi. Weems ile anlaştılar oda takımda kalıyor.

Roll henüz kararını vermemiş. Haftaya kararını iletecek.

Mehmet Yağmur transferinden vazgeçilmiş, Kenanla devam edilecek.

Erkan için tüm şartlar zorlanıyormuş. 2 tarafta fedakarlık yaparsa olur bu iş.

Devin Booker, Bayern'de kalmış. Olmamış o iş.

Jeter ile pürüzler varmış(Neyin pürüzüyse artık)

7 yabancı ile sezona başlıyoruz.

En büyük bomba ise Bobby Brown. Dün diğer konuya yazmıştım. Oyuncu büyük ihtimalle Bahçeşehire gidecek. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

Akşam pazarı  :bandit:

Strawberry takımda kaldı doğrudur. Clark 800 Bin dolara indi. Oda takımda kalacak gibi. Weems ile anlaştılar oda takımda kalıyor.

Roll henüz kararını vermemiş. Haftaya kararını iletecek.

Mehmet Yağmur transferinden vazgeçilmiş, Kenanla devam edilecek.

Erkan için tüm şartlar zorlanıyormuş. 2 tarafta fedakarlık yaparsa olur bu iş.

Devin Booker, Bayern'de kalmış. Olmamış o iş.

Jeter ile pürüzler varmış(Neyin pürüzüyse artık)

7 yabancı ile sezona başlıyoruz.

En büyük bomba ise Bobby Brown. Dün diğer konuya yazmıştım. Oyuncu büyük ihtimalle Bahçeşehire gidecek. (via. Metin Sönmez)
Eee adam almıycaz o zaman Center dışında
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Eee adam almıycaz o zaman Center dışında
Guard alırız bir de  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Malesef Clark da kalmış diyorlar  :uyucam:

Clark, Kemp gibi Türk bir sevgili yapmış kendine. Ondan dolayı kalmayı kabul etmiş.(via. Metin Sönmez)
Ulen mutlu oldum seviyodum keratayı

Çevrimdışı enesbjk

Ah bi de savunma yapsa

Çevrimdışı MUSTAFA_

Her kötü oynadığında seni anarız artık

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Her kötü oynadığında seni anarız artık
Ha bu arada sıkıntı da şu, weems de kalıyorsa yine içeri savunma sıkıntı olacak gibi. An abi sıkıntı yok, gömmediğimiz kalmadı ki zaten

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ha bu arada sıkıntı da şu, weems de kalıyorsa yine içeri savunma sıkıntı olacak gibi. An abi sıkıntı yok, gömmediğimiz kalmadı ki zaten

Büyük ihtimalle 7. yabancı olacak. Onun için fazla problem olmaz. Tabi Clark kalınca haliyle problem olma olasılığı arttı ama ben seviyorum Weems'i

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Büyük ihtimalle 7. yabancı olacak. Onun için fazla problem olmaz. Tabi Clark kalınca haliyle problem olma olasılığı arttı ama ben seviyorum Weems'i

Zaten takımın en sevilen oyuncusu bence. Ki ben de acayip seviyorum. Bu sene uyamadi takıma, seneye inşallah düzelir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Zaten takımın en sevilen oyuncusu bence. Ki ben de acayip seviyorum. Bu sene uyamadi takıma, seneye inşallah düzelir.
Bence şut istikrarını yakalasaydı en iyi oyuncularımızdan biriydi. Bu istikrarsızlığına rağmrm yaptığı savunma, attığı kritik basketlerle baya maç kazanmamızı da sağladı. Daha iyisini bulabilirdik ama...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Güvenilir skorer ve takımı yönetebilen net bir guard ve pota altında hem savunma hem de hücumda güçlü bir oyuncu almazsak işimiz seneye çok zor. Ayrıca 4-5 rotasyonu için de bir yerli oyuncu bulmamız lazım. Erkan Veyseloğlu ve Michael Roll'u da elimizde tuttuğumuzu varsayıyorum. Özellikle Erkan'ı takımda tutmalıyız. Yerli piyasasında onun alternatifi yok...

Siyah beyazlılar, DJ Strawberry, Earl Clark ve Kyle Weems ile yeni sözleşme imzaladı.

Micheal Roll ile de anlaşmanın olduğu ifade edilirken iki gün daha opsiyon hakkı bulunan ABD’li oyuncunun takımda kalmasının beklendiği belirtildi.

Geçen sezon sergilediği performansla göz dolduran Vladimir Stimac için ise Beşiktaş’tan aldığı maaşın 3-4 katı teklif geldiği, siyah beyazlıların o ücretlere çıkamayacağı ve Sırp oyuncu için Anadolu Efes’in ilgisinin olduğu öğrenildi.

Beşiktaş Sompo Japan, 1 ve 5 numara pozisyonu için arayışlarını da sürdürüyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Güvenilir skorer ve takımı yönetebilen net bir guard ve pota altında hem savunma hem de hücumda güçlü bir oyuncu almazsak işimiz seneye çok zor. Ayrıca 4-5 rotasyonu için de bir yerli oyuncu bulmamız lazım. Erkan Veyseloğlu ve Michael Roll'u da elimizde tuttuğumuzu varsayıyorum. Özellikle Erkan'ı takımda tutmalıyız. Yerli piyasasında onun alternatifi yok...

Siyah beyazlılar, DJ Strawberry, Earl Clark ve Kyle Weems ile yeni sözleşme imzaladı.

Micheal Roll ile de anlaşmanın olduğu ifade edilirken iki gün daha opsiyon hakkı bulunan ABD’li oyuncunun takımda kalmasının beklendiği belirtildi.

Geçen sezon sergilediği performansla göz dolduran Vladimir Stimac için ise Beşiktaş’tan aldığı maaşın 3-4 katı teklif geldiği, siyah beyazlıların o ücretlere çıkamayacağı ve Sırp oyuncu için Anadolu Efes’in ilgisinin olduğu öğrenildi.

Beşiktaş Sompo Japan, 1 ve 5 numara pozisyonu için arayışlarını da sürdürüyor.

weem,e.clark  :bawling:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Paranın gözü kör olsun...

Paranın gücüne yenik düştük. Bahçeşehir çok sağlam kontratlar veriyor. Jeffersonıda aldılar.(via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★