Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 679253 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı MUSTAFA_

takımı bu sene ilk defa seyrettim, beğenmedim, sokak basketbolu gibi oynuyoruz çok dağınığız gibi geldi bana oyun kurucular kötü bu takıma hem oyun kurucu hem pivot lazım. pivot demişken çok eleştirilen yeterliliği sorgulanan stimac takımın en iyisiydi. kenan sipahiyi odunla dövsek azdır 2.ve 3. çeyrekte ne saçma toplar kaybetti öyle...
Kenan farkın erken açılmasını önleyenlerden biriydi. Kritik dakikalardaki yanlış kararları ve top kayıpları canımızı yaktı. Hocanın bu konuda uyarması lazım...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

takımı bu sene ilk defa seyrettim, beğenmedim, sokak basketbolu gibi oynuyoruz çok dağınığız gibi geldi bana oyun kurucular kötü bu takıma hem oyun kurucu hem pivot lazım. pivot demişken çok eleştirilen yeterliliği sorgulanan stimac takımın en iyisiydi. kenan sipahiyi odunla dövsek azdır 2.ve 3. çeyrekte ne saçma toplar kaybetti öyle...
Guardlarımız bu hafta çok formsuzlardı. Acaba bir sağlık problemi mi var diye düşündürdü Michael Thompson özellikle. Stimac ne kadar iyi oynasada belli bir düzeyin üstü için çok yetersiz...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Kenan farkın erken açılmasını önleyenlerden biriydi. Kritik dakikalardaki yanlış kararları ve top kayıpları canımızı yaktı. Hocanın bu konuda uyarması lazım...

walla sen kibarca açıklamışsın Mustafa ama bence durum daha vahim biraz hatta yoğun IQ sorunsalı var bu kenanın 2. çeyrekti sanırım bir fastbreak basketinde topu alışı arkadaşına verişi facia resmen çok kolay pozisyonda pasın şiddetini dahi ayarlayamıyor o derece...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yankee

Bence takımımızı biraz fazla yermişiz. Bu maçta iyi savunma yapamadığımız ortada ancak rakip sokak basketbolu oynayan bir takım. Hucüm opsiyonları bire birlerden ve zorlama 3lüklerden ibaretti. Kırılma anlarında attıkları enteresan 3lükler onları ayakta tuttu.

Takımda caydırıcı 5 numara eksikliği bas bas bağırıyor. Onun dışında yeni gelen uzunla beraber Stimac'ın rotasyonda 15-20 dakikada vereceği tüm özverisi savunmayı yukarı çeker, dinamikleştirir.

Umutsuz olacak bir durum yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bence takımımızı biraz fazla yermişiz. Bu maçta iyi savunma yapamadığımız ortada ancak rakip sokak basketbolu oynayan bir takım. Hucüm opsiyonları bire birlerden ve zorlama 3lüklerden ibaretti. Kırılma anlarında attıkları enteresan 3lükler onları ayakta tuttu.

Takımda caydırıcı 5 numara eksikliği bas bas bağırıyor. Onun dışında yeni gelen uzunla beraber Stimac'ın rotasyonda 15-20 dakikada vereceği tüm özverisi savunmayı yukarı çeker, dinamikleştirir.

Umutsuz olacak bir durum yok.
Umutsuz tarafı sana şöyle özetleyim. Yeni gelen yabancı ile birlikte takımda bir yabancı tribünde oturacak. Bu kişi de büyük ihtimalle Stimac olur eğer yeni gelen yabancı iyiyse

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Umutsuz tarafı sana şöyle özetleyim. Yeni gelen yabancı ile birlikte takımda bir yabancı tribünde oturacak. Bu kişi de büyük ihtimalle Stimac olur eğer yeni gelen yabancı iyiyse

oyun kuruculardan memnunmusun Mustafa
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

oyun kuruculardan memnunmusun Mustafa
Bu hafta oynadığımuz iki maçta da pek tat vermediler. Ancak şöyle bir kaç hafta geçip yeni transfer falan gelsin. Sonra bu sorunu cevaplayayım Zaman gösterecek... Potansiyeli var yeni Boby Dixon olabilir...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Bu hafta oynadığımuz iki maçta da pek tat vermediler. Ancak şöyle bir kaç hafta geçip yeni transfer falan gelsin. Sonra bu sorunu cevaplayayım Zaman gösterecek... Potansiyeli var yeni Boby Dixon olabilir...

ben bu kadar kısa guard sevmiyorum çok ekstra değilse tabii benim ideal gurad tanımlamamda 194 cm yazıyor

Çevrimdışı MUSTAFA_

ben bu kadar kısa guard sevmiyorum çok ekstra değilse tabii benim ideal gurad tanımlamamda 194 cm yazıyor
Bizim şimdiye kadar hiç o kadar uzun guardımız olmadı  :tabe: Olduysa da aklımda yer etmemiş  :evillol:  Bizi geçtim o boyda NBA de bile guard çok az  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Sompo Japan - Muratbey Uşak maç özeti

Proximus Spirou (BEL) v Besiktas Sompo Japan (TUR) maç özeti

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Bishamon

Bizim şimdiye kadar hiç o kadar uzun guardımız olmadı  :tabe: Olduysa da aklımda yer etmemiş  :evillol:  Bizi geçtim o boyda NBA de bile guard çok az  :bandit:

Deron Williams var 1.91  :icool:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yankee

O da doğru ama Avrupa'da oynayabiliyor yanılmıyorsam.

Çevrimdışı mylife1903

Guard dedigin meycik cansin gibi olacak. Nba finalinda lazim olursa pivot olarak oynatacaksin, macin oyuncusu secilecek

Çevrimdışı tangaz

Ama 1.94 diyor  :iblush:

petar naumoski der ve isterim isterim die tuttururum  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

petar naumoski der ve isterim isterim die tuttururum  :D
80-90 lara dönersek kabul  :D Yarın gelsin başlasın  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Guard dedigin meycik cansin gibi olacak. Nba finalinda lazim olursa pivot olarak oynatacaksin, macin oyuncusu secilecek
Dünyaya bir tane Magic Johanson geliyor  :tabe: 2.06 boyunda guard olur mu onun cevabıdır "Magic" Johanson  :ok:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Vladimir Stimac, Proximus Spirou karşısında elde ettiği 31 verimlilik puanı ile FIBA Şampiyonlar Ligi'nde haftanın en değerli oyuncusu oldu.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Sompo Japan'ın bu sezon kadrosunda düşünmediği Cenk Akyol TBL ekiplerinden Acıbadem Üniversitesi ile anlaştı.
Resmi açıklamanın, Cenk Akyol'un Kartal'la sözleşmesini feshetmesi sonra çok kısa bir süre içinde duyurulması bekleniyor.
Cenk Akyol, bu sezon hiç resmi maçta oynamazken Akatlar'da bireysel antrenmanlar yapıyordu.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Beşiktaş Sompo Japan'ın bu sezon kadrosunda düşünmediği Cenk Akyol TBL ekiplerinden Acıbadem Üniversitesi ile anlaştı.
Resmi açıklamanın, Cenk Akyol'un Kartal'la sözleşmesini feshetmesi sonra çok kısa bir süre içinde duyurulması bekleniyor.
Cenk Akyol, bu sezon hiç resmi maçta oynamazken Akatlar'da bireysel antrenmanlar yapıyordu.
Uzun zamandir seyretmedim ama kotu bir basketbolcu degildi bu cocuk, ne oldu ona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Uzun zamandir seyretmedim ama kotu bir basketbolcu degildi bu cocuk, ne oldu ona
Bizim bilmediğimiz vardır bir şeyler...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Bishamon

Karaktersiz kendini beğenmiş biri.Tek yapabildiği 3lük atmak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Karaktersiz kendini beğenmiş biri.Tek yapabildiği 3lük atmak.
Eğer bir kusuru olmasa Ufuk hoca şutör oyuncuları sever. Demek başka bir problemi var. Gerçi İstanbul dışına çıksa baya teklif gelmiş de karısı yüzünden İstanbul dışında oynamak istemiyormuş...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Uzun transferi için birçok oyuncu boşa çıktı...

Şu anda bence en uygun isim Henry Sims.Son sezon da dahil ciddi bir NBA kariyeri var, 12 sayı 7 ribaund ortalamalı bir NBA sezonu var, son sezon D-league rakamları da 16 sayı 9 ribaund.Atletik özelliklerinin yanında boyu da uzun, serbest atış zaafı da yok, büyük fark yaratabilir Avrupa'da.

Boşa çıkan diğer bir isim ise Cory Jefferson.Klasik pivottan çok 4.5 numara gibi olsa da koç tercih edebilir, sonuçta en çok istediği Booker da bu tip bir oyuncuydu.Bu sezonki D-League istatistikleri 17 sayı 10 ribaund.

Diğer bir isim ise Keith Benson.Avrupa'da zayıf takımlarla VTB Ligi'nde iyi sezonları var ama Neptunas'ta kötüydü, D-League'de iyi oynamasına rağmen riskli bir seçim olur.

Ancak Darüşşafaka Doğuş da uzun arıyormuş. Ersin Dağlı boşa çıkar anlaşırsak transferi kapatabiliriz. Ben bu seçeneği beğenmiyorum. İnşallah düzgün bir oyuncu alırız...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bugün saat 14.00'da İBB ile karşılaşacağız. Maç yayını Lig TV 3 de...

Edit: Maç Yayını Lig TV 2 deymiş  :iblush:
[ Son Düzenleme: 22 Ekim 2016, 13:56:54 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
★★★