Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 679285 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu Muratcan Güler den kurtulduğumuz zaman işler yoluna girecek şubede  :money: Şut tehditi yok savunmada saçma fauller yapıyor  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

1. Çeyrek Sonucu

İBB 18-20 Beşiktaş Sompo Japan

Stimac 16 sayı 7 ribaund 1 blok  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Bishamon

Stimac O.o

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Stimac tek başına takım oldu  :evillol: :evillol: :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Sanırım birde guard arayacağız. Thompson'ın kredisi bu maç ile birlikte bitti gibi

Çevrimdışı LuceGel

stimac ne oynuyor ilk devre 22 şayı 14 ribaund heralde.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk Yarı Sonucu

İBB 35-37 Beşiktaş Sompo Japan

Stimac 16 dakika  20 sayı 11 riabund 1 Blok

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

yahu bu stimac napıyor böyle çok şaşkınım ... ily yarıdan  20 sayı 11 ribaund ne demek.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk yarıda net olarak guard ve 2. bir pivot eksikliğimiz var  :tabe: Dış atışları sokamıyoruz. Ayrıca Micheal Thompson böyle 2 maç daha devam ederse git₁ deriz  :tabe: Önünde sizelı bir oyuncu olunca etkisiz elemana dönüşüyor...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı atalay

Stimac'ın dakikalarını arttırması lazım. Kenara gelince ribaund sorunu yaşıyoruz. DJ, zamanla devreye girecektir; ama Thompson soru işareti. Gordon tarzı bi' kısa şu kadroda iyi olurdu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Stimac'ın dakikalarını arttırması lazım. Kenara gelince ribaund sorunu yaşıyoruz. DJ, zamanla devreye girecektir; ama Thompson, ben de soru işareti. Gordon tarzı bi' kısa şu kadroda iyi olurdu.
Boş atışları sokup elinde az top tutması lazım  :tabe: Tam tersini yapıp bizi baltalıyor hücumda. Savunmada zaten etkisiz eleman  :tabe: Stimac a yedek bulmamız lazım  :tabe: Yeteri kadar oynadı ilk yarı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Guard arıyorum şu anda bize uygun 1-2 haftaya kalmaz Thompson ile yollar ayrılır. Bu da bizim uzun için ayırdığımız 800 bin dolarlık bütçeyi olumsuz etkiler tabi ki.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Stimac'ın dakikalarını arttırması lazım. Kenara gelince ribaund sorunu yaşıyoruz. DJ, zamanla devreye girecektir; ama Thompson soru işareti. Gordon tarzı bi' kısa şu kadroda iyi olurdu.

İlk yarı için oynadığı süre iyi aynen bu kadar sürede ikinci yarı almalı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk yarı istatistikleri  :money:
Dış atış şut yüzdemiz düşündürücü  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk yarı için oynadığı süre iyi aynen bu kadar sürede ikinci yarı almalı.
Stimac maksimum 25 dakika oynamalı. Çünkü tek kulvarda gitmiyoruz. 3 günde bir maç oynuyoruz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Guard arıyorum şu anda bize uygun 1-2 haftaya kalmaz Thompson ile yollar ayrılır. Bu da bizim uzun için ayırdığımız 800 bin dolarlık bütçeyi olumsuz etkiler tabi ki.
Ekiler de maaş bütçesi de açar azıcık  :iblush: Pivot gelse biraz idare ederiz guard pozisyonunda da işte Kenan a güvenen yolda kalır...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Nate Wolters serbest oyuncu durumunda ister misiniz ?  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nate Wolters serbest oyuncu durumunda ister misiniz ?  :D
İstemem susuz kalmaya razıyım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı atalay

Thompson'ın kreatif yönü zaten zayıf. Skor da üretemeyince bi' espirisi kalmıyor. @MUSTAFA_ Stimac, Coach'un dediği gibi iyi bir tamamlayıcı, maksimum süreleri bu. Çember savunacak, tempolu oyunda aksamayacak ve ribaund çekecek bir uzun lazım. @ONUR KOLCU NBA'den boşa çıkanlar var. Birini düşürmek lazım.

Çevrimiçi Samet Ç

Henry Sims'i kapmak lazım. Çok iyi bir çember savunucusudur ama biraz beyinsizdir. Kızılyıldız'da istiyor diyorlar ama benim bildiğim Kızılyıldız Mbakwe'yi kapatmaya çalışıyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Henry Sims'i kapmak lazım. Çok iyi bir çember savunucusudur ama biraz beyinsizdir. Kızılyıldız'da istiyor diyorlar ama benim bildiğim Kızılyıldız Mbakwe'yi kapatmaya çalışıyor.
Bence ikna etmemiz zor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Topu eline alan ya potaya gidiyor yada şut atıyor. Böyle devam etmez topu çevirmemiz lazım hücumda  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

3. Çeyrek Sonucu

İBB 56-60 Beşiktaş Sompo Japan

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Strawberry nasıl bu kadar kötü serbest atış atıyor anlam veremiyorum  :s20:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Strawberry nasıl bu kadar kötü serbest atış atıyor anlam veremiyorum  :s20:
Bugün bir şey var Roll bile kaçırdı serbest atış  :D