Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 679293 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı MUSTAFA_

geçen belçika deplasmanında takımı ilk defa izledim herkes pivot pivot die haykırırken ben ise bu guard okumaz die tespitte bulunmuştum. görüyorum ki ciddi bir takipçi kitlem oluşmuş   :bandit:
Hala pivot sorunumuz devam ediyor. Stimac bu ağır maratonda tek başına yeterli olmaz. Muhakkak birini almalıyız. Guard konusunda beklemekte fayda var. Tutmazsa piyasada oyuncu çok...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Hala pivot sorunumuz devam ediyor. Stimac bu ağır maratonda tek başına yeterli olmaz. Muhakkak birini almalıyız. Guard konusunda beklemekte fayda var. Tutmazsa piyasada oyuncu çok...

pivot eksikliği var doğru ama bence guard eksikliği de var.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

pivot eksikliği var doğru ama bence guard eksikliği de var.
Hoca bu kadar çok istediği guardı öyle çabuk bırakmaz. Karşıyaka da iken de istemiş çünkü. Biraz daha sabır edilecek gibi...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Hoca bu kadar çok istediği guardı öyle çabuk bırakmaz. Karşıyaka da iken de istemiş çünkü. Biraz daha sabır edilecek gibi...

boğazın prensi ne diyorsa o
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Samet Ç

Casper Ware , Farmar, Joel Anthony, Jeremy Evans, Johny O'Braynt, Dj Stephens'da serbest kalmış.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Casper Ware , Farmar, Joel Anthony, Jeremy Evans, Johny O'Braynt, Dj Stephens'da serbest kalmış.
Hala bir takımla anlaşmadıysa Jonathan Gibson da var :tabe: Hatta alabileceğimiz en iyi oyuncu tabi gelirse  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Basketi çok sevmiyordum bu sene Beşiktaş sayesinde onuda sevmeye başladım bu sezon 1 tane maç kaçırdım ibb maçını onda da pc bozuktu :)

Çevrimdışı Bishamon

Basketi çok sevmiyordum bu sene Beşiktaş sayesinde onuda sevmeye başladım bu sezon 1 tane maç kaçırdım ibb maçını onda da pc bozuktu :)

2004'ten sonra futboldan soğudum basketi çok seviyordum şu son seneler Türk futboluna nefretim tolere edilebilecek kıvama geldi.Uzun süre Beşiktaş maçını bile seyretmemiştim

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bazı yayını olmayan hazırlık maçlarını saymazsak ya canlı yada banttan hepsini izledim bu sene maçların  :evillol: Bugün gece NBA de başlıyor  :sevinc Basketbola doyacağız  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi, Ocak ayına kadar ödemelerde sorun yok. Sompo Japan ödeyecek. Fakat sonrası bildik senaryo gibi gözüküyor.
Hal böyle iken geçtiğimiz aylarda 3-4 günlük bir geçikmede bile, nerde kaldı benim param diye söylenenler olmuş(Az çok tahmin edersiniz). Hatta küçükte olsa bile haber yazdırılmıştı bununla ilgili.
Bakalım neler olacak sezon içinde. (via Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı KadirA

Laaaan. Şuan tv+ ta nbatv açık kanalda. Nasıl mutlu oldum nasıl :))

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Laaaan. Şuan tv+ ta nbatv açık kanalda. Nasıl mutlu oldum nasıl :))

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haberin uok muydu

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Bishamon

Kenan Sipahi sakatlanmış

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kenan Sipahi sakatlanmış
Şafak Edge ye kaldıysak işimiz zor...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Bishamon

Şafak Edge ye kaldıysak işimiz zor...

Thompson'ın kendini kanıtlama maçı  :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Thompson'ın kendini kanıtlama maçı  :)
Kanıtlayacam diye de takım oyununu bozmasın da vasat üstü oynasa yeterli. Zaten Kenan da vasat üstü oynuyordu. Takımda sayı atacak adam çok zaten. Topu sürüp fazla elinde tutmasın ve boş atışları soksun. Fazlasında gözümüz yok...

Beşiktaş Tarihi
★★★

maç saat kaçta hangi kanalda ?

Çevrimdışı Kalyoncu

maç saat kaçta hangi kanalda ?
19.00  Aspor.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19.00  Aspor.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teşekkürler inşallah kazanırız :)

stad bomboş yav :(

Çevrimdışı Efe

takım iyi baladı salonda taraftar var ama bi bölüm komple boş neyse basket arenayıda yapacak başkan 10 bin kişi yeterli
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

2 üçlük yedik üst üste  :s20: ama partizan boş takım değil
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bizim takım nba takımı gibi oynuyor bazen acayip hızlı ve seri hareketler geliyor bazende uyuyorlar buda tipik Beşiktaş takımı  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

6 sayı oldu ara  :D
Şampiyon Beşiktaş JK