Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 668297 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı Anıl

https://twitter.com/NeoRock06/status/677194249117544449

rytas yenemezse eleniyoruz galibiyet alsakta
Bitime 2 dakika kala PAOK 13 sayı farkla önde, biz eleniyoruz bu durumda. Ama bugün çok iyiyiz, elenip tamamen lige odaklanıp iyi bir sıralama yapmak için uğraşmak lazım :)

Çevrimdışı TØLGA

geçmiş olsun elendik olmaması gereken mağlubiyetler nedeniyle

bugün iyi oynuyoruz zevk veriyor oynadığımız basketbol
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben yoldayım ya takım coşmuş Şuna bak Bundan sonra hep yola çıkacam maç sırasında

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı TØLGA

Ben yoldayım ya takım coşmuş Şuna bak Bundan sonra hep yola çıkacam maç sırasında
yok izlemesende olur ben 2 derbide maçı bilerek izlemedim totem yaptım 2 galibiyet futbolda  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

yok izlemesende olur ben 2 derbide maçı bilerek izlemedim totem yaptım 2 galibiyet futbolda  :biggrinking:
Zaten elenmişiz ki galibiyet boşa Rytas kaybetmiş

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

:bandit: :bandit:
Neyse önümüze bakalım Lig için umutlanırız en azından Yalnız elenmemizin şuçlusu transferleri geç yapan yönetimdir Bu da burada dursun.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

Neyse önümüze bakalım Lig için umutlanırız en azından Yalnız elenmemizin şuçlusu transferleri geç yapan yönetimdir Bu da burada dursun.
başta herşeyin sorumlusu yönetimde yağızer uluğun payı var elenme konusunda  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

başta herşeyin sorumlusu yönetimde yağızer uluğun payı var elenme konusunda  :biggrinking:
Koç da ikili avarajları bile hesaplamadı Koç koçluk yapmadı bu turnuvada sadece izledi resmen Fatih Terim gibi son maçta kurtarırım dedi o da olmadı malesef Kimsede Fatih Terim balı yok   Neyse önümüze bakalım elden ne gelir   Önümüzdeki tüm maçları alıp Türkiye Kupasına katılmakla başlayabiliriz mesela
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2015, 21:36:24 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

basketbol şubesinin istifa etmemesi midesizliktir ya başka bişey değil daçka maçında istifaya çağrılacaklarmış bu arada
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

basketbol şubesinin istifa etmemesi midesizliktir ya başka bişey değil daçka maçında istifaya çağrılacaklarmış bu arada
Yine etmezler Zeytin yağını geçtiler

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

Yine etmezler Zeytin yağını geçtiler
etmezlerse başkan istesin istifalarını , istemezse onada yazıklar olsun
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yarın saat 20:00 da Darülşafaka Doğuş ile oynuyoruz :ok:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı LuceGel

Takımımız yeni fotoğraf çektirmiş  :bandit:

https://twitter.com/NeoRock06/status/677877178629885952
Zenit maçı yorumu yapılmadı takım savunma ve hücumda level atlamış clupper,engin,hamilton baya farklıydı hatta cenk akyol.Elanu savunma ve hücumda takım oyununa daha fazla eşlik etti Lampeyi zaten konuşmaya gerek yok.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Zenit maçı yorumu yapılmadı takım savunma ve hücumda level atlamış clupper,engin,hamilton baya farklıydı hatta cenk akyol.Elanu savunma ve hücumda takım oyununa daha fazla eşlik etti Lampeyi zaten konuşmaya gerek yok.
Fazla havalanmamak lazım. Takımın alacağı çok yol var daha  :tabe: Bu başlangıç  :ok:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yankee

Zenit'in çoğu yabancısını dinlendirdiğini unutmamakta fayda var ama  o maçta ki en azından arzu ve isteği her maça yansıtsak bi kıpırdanma olacak. Daha fazla ruh gerekiyor malesef takıma. Açıp bizim takımın futbol maçlarını izlesinler, örnek alabilirler bazı şeyleri  :)

Çevrimdışı LuceGel

Fazla havalanmamak lazım. Takımın alacağı çok yol var daha  :tabe: Bu başlangıç  :ok:
Yokta hücumda ikili oyunlar top çevirme önde baskı filan bünye pek alışık değil  :icool: Daçka maçını sabırsızlıkla bekliyorum  :boxin:
[ Son Düzenleme: 19 Aralık 2015, 13:37:03 LuceGel ]

Çevrimdışı LuceGel

Yarın saat 20:00 da Darülşafaka Doğuş ile oynuyoruz :ok:
Maç 18:00 da

Çevrimdışı can1903

Cenk Akyol haddini bilsin maç sonunda 17 yaşındaki çocuğa ben konuşurken yüzüme bakıcaksın a..cık ağızlı demiycek.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

Cenk Akyol haddini bilsin maç sonunda 17 yaşındaki çocuğa ben konuşurken yüzüme bakıcaksın a..cık ağızlı demiycek.
Bunu ne zaman demiş Ben hiçbir yerde görmedim

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Bunu ne zaman demiş Ben hiçbir yerde görmedim
zenit macı sonu
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..