Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 668376 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı cursedofdragon

baskette kötüyüz :(

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir zamanlar yabancı oyuncu seçiminde hep başarılı olurduk .. TÜRK oyuncu olmazdı olsada bir kişi olurdu dönem dönem .. hüseyin beşok bile forma giymişti...
Şimdi ne Türk ne yabancı oyuncumuz iyi Lampe var bir onun hakkını yemeyelim

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

istifa etmiş... haziran ayında...   :D
Bu yönetimle fazla bile dayandı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

tek tutulması gereken adam ama ilk kaçan o olur bende durmazdım onun yerinde olsam
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

tek tutulması gereken adam ama ilk kaçan o olur bende durmazdım onun yerinde olsam
Taraftar için kalır kalırsa da Ama ben de gideceğini hatta belki sene sonuna bile kalmayacağını düşünüyorum

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Koa_lAA

yav tamam kötüyüz ama yani bukadar da şans olmaz...

mehmet yağmurun attığı girdi... metin türen in attığı girdi... jamon gordon kötü 3 lük atar normalde 50 tane euroleague maçını izlemişimdir... ne atsa girdi dışardan... yani maçı izlerken sövmekten yoruldum.. bu nası şansdır anlamadım...

Çevrimdışı ALDENYX

hamilton da rotasyonda iyidir kumaşi hırsı iyi ...bu takıma ilk iyibir guard lağzım.. birde tüm zamanların en kötü yabancı oyuncusu darden...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı ALDENYX

yav tamam kötüyüz ama yani bukadar da şans olmaz...

mehmet yağmurun attığı girdi... metin türen in attığı girdi... jamon gordon kötü 3 lük atar normalde 50 tane euroleague maçını izlemişimdir... ne atsa girdi dışardan... yani maçı izlerken sövmekten yoruldum.. bu nası şansdır anlamadım...

canım kardeşim aslında işin püf noktasını kendin söğlüyorsun euroleague de bu saydığın oyunculara baskı yapiliyor gölgeleri oluyorlar....şans değild beceriksizlikde değil..yanlış kurulan bir takım.şu bizdeki oyuncular her takımda bir şekilde oynar ama aynı yere birleştiler durum bu...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Koa_lAA

canım kardeşim aslında işin püf noktasını kendin söğlüyorsun euroleague de bu saydığın oyunculara baskı yapiliyor gölgeleri oluyorlar....şans değild beceriksizlikde değil..yanlış kurulan bir takım.şu bizdeki oyuncular her takımda bir şekilde oynar ama aynı yere birleştiler durum bu...

yok gölge falan yokken 5 metre yanında insan yokken bırak atamaz gordon.. yıllardır efes de burda izlediğim adam..

bu maçın özelinde acaip şut soktu adamlar bukadarı fazla oldu... ondan sövmekten yoruldum zaten...

yoksa markoisvili atınca sövmedim..çünkü adamı biliyoruz el göstersende atar zaten.. skorerdir.. ama gordon, mehmet, metin tamamen bizim şanssızlığımız..

bu arada culpappper iş yapar... sağlam skorer..

Çevrimdışı ilhan mansız

Maçı izlediysen hoca farkı dersin. Bizim hoca oturmak ve takımı baltalamak için duruyor. Yoksa ben savunanlardanım hocayı da ama savunulacak tarafı kalmadı. Açıklamaları bile biz kötü takımız vb. İnanmak başarmanın yarısıdır!.. Hoca inanmıyor Asıl takımda winner çok. Pis işleri yapacak adam yok
maçı izledim. bu hoca geldiğinde yapılan övgüleri de hatırlıyorum. Bir hoca niçin takımı baltalamak istesin? Muhtemelen takımda bir sorun var. Winner oyuncu var yazmışsın ama Lampe dışındaki hiçbir oyuncu kazanacak kadar oyunu zorlamıyor. Engin, Cenk, Darden, Wolters hiçbiri büyük hedefleri olan bir takımda oynanması gerektiği gibi oynamıyorlar. Öyle olsa zaten pis işleri de kendiliğinden yaparlar. Hocaya sabredilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

maçı izledim. bu hoca geldiğinde yapılan övgüleri de hatırlıyorum. Bir hoca niçin takımı baltalamak istesin? Muhtemelen takımda bir sorun var. Winner oyuncu var yazmışsın ama Lampe dışındaki hiçbir oyuncu kazanacak kadar oyunu zorlamıyor. Engin, Cenk, Darden, Wolters hiçbiri büyük hedefleri olan bir takımda oynanması gerektiği gibi oynamıyorlar. Öyle olsa zaten pis işleri de kendiliğinden yaparlar. Hocaya sabredilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Sene sınuna kadar ben de gitmesi taraftarı değilim Sene sonu karar veririz durumuna göre Şu an gidecek gibi duruyor En azından bu takımın play off görmesi lazım

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bugün akşam 19:00 da Konya Torku ile maçımız var

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maça az kaldı hiç kimse izlemek istemiyor galiba

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

Maça az kaldı hiç kimse izlemek istemiyor galiba
şifreli kanal murphy gene kardo dışı pek isteğim yok açıkçası ama bakçezz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

şifreli kanal murphy gene kardo dışı pek isteğim yok açıkçası ama bakçezz
Murphy gidici gibi
Türkiye Kupası için önemli maçlar bundan sonra. Ne kadar galibiyet o kadar iyi ilk 8 için.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

Murphy gidici gibi
Türkiye Kupası için önemli maçlar bundan sonra. Ne kadar galibiyet o kadar iyi ilk 8 için.

valla çok zor duruyor 1 mağlubiyete iş bitiyor yanılmıyosam 
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı cursedofdragon

maç hangi kanalda arkadaşlar ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

maç hangi kanalda arkadaşlar ?
yayıncı kuruluşta ligtv2 veya 3
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

valla çok zor duruyor 1 mağlubiyete iş bitiyor yanılmıyosam
Oynayacağımız maçlardan biri de GS maçı O zaman hedef play off...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

Oynayacağımız maçlardan biri de GS maçı O zaman hedef play off...
banvit var daha  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

banvit var daha  :D
Play off yapalım yeter. Play-offda da süpürülürüz. Sezonu kapatırız. Önümüzdeki sezona odaklanırız. Son yıllardaki istemediğimiz döngüye devam...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Koa_lAA