Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 668377 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı can1903

Murphy hocaya ne yaptı ya?

Hocada yolun dümencisi mi olcak
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Murphy hocaya ne yaptı ya?

Hocada yolun dümencisi mi olcak
Hoca tartışmasız maçın en kötüsü malesef   Hala ne yaptığını bilmez hallerde. Savunmak istesek de savunamaz olduk. Ne zaman oyuncu değiştirse maçta fark açıldı. Cenk in sayısı yok hala sahada. Sanki çok iyi savunmacı   Rezil bir koç ile çalışan
Darülşafaka gibi bir takımı yenmeyeceksek kimi yeneceğiz

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı can1903

Hoca tartışmasız maçın en kötüsü malesef   Hala ne yaptığını bilmez hallerde. Savunmak istesek de savunamaz olduk. Ne zaman oyuncu değiştirse maçta fark açıldı. Cenk in sayısı yok hala sahada. Sanki çok iyi savunmacı   Rezil bir koç ile çalışan
Darülşafaka gibi bir takımı yenmeyeceksek kimi yeneceğiz
Eurocup sayı kralı sayı atamıyor.

https://twitter.com/ryanbroekhoff/status/678618264730279937

Elonuyu oyuna almadı baya bir süre. İnanılmaz kötü bugün.

Murphye ayıp ediyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ALDENYX

neler oluyor orada takımda hocada ikinci yarıda açilir...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı MUSTAFA_

neler oluyor orada takımda hocada ikinci yarıda açilir...
Hala Cenk sahada ve sayısı yok bak şimdi de teknik faul yedi Ne hareketlenmesi

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Heralde biz eksik falan oynuyoruz

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

bu takım malesef play off falan yapamaz gs-banvit maçları var daha

bu maçtan galibiyet çıksa bile bunu derim bu arada

gelecek sezonun çalışmalarına başlanmalı şimdi'den bu sezon çöp oldu artık

1:basketbol şubesinin komple istifası alınmalı

2:basketbolu bilen transferleri menajerlerin eline bırakmayacak (misko) düzgün yöneticiler getirilmeli

3:bu takıma uzun vadeli 3 5 kaç oluyorsa artık güzel bütçeli bir sponsor bulunmalı

4:bu takımdan lampe dışından kimseyi tutmam kadro da malesef ilk giden de lampe olur

5:yağızer uluğ ile sezon sonu duruma göre oturup konuşulmalı kendi kadrosunu kurduğunda başarılı olabiliceğine inandırabilirse bizi devam edilmeli

6:Fikret başkanın salon projesi var malum kendiside dillendiriyor istersen en iyi salonu yap bu yönetim böyle bir takım varken içini dolduramazsın oranın

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı can1903

Murphy olsa şuan fark 5 filandı

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu takım malesef play off falan yapamaz gs-banvit maçları var daha

bu maçtan galibiyet çıksa bile bunu derim bu arada

gelecek sezonun çalışmalarına başlanmalı şimdi'den bu sezon çöp oldu artık

1:basketbol şubesinin komple istifası alınmalı

2:basketbolu bilen transferleri menajerlerin eline bırakmayacak (misko) düzgün yöneticiler getirilmeli

3:bu takıma uzun vadeli 3 5 kaç oluyorsa artık güzel bütçeli bir sponsor bulunmalı

4:bu takımdan lampe dışından kimseyi tutmam kadro da malesef ilk giden de lampe olur

5:yağızer uluğ ile sezon sonu duruma göre oturup konuşulmalı kendi kadrosunu kurduğunda başarılı olabiliceğine inandırabilirse bizi devam edilmeli

6:Fikret başkanın salon projesi var malum kendiside dillendiriyor istersen en iyi salonu yap bu yönetim böyle bir takım varken içini dolduramazsın oranın
5 numaraya kesinlikle katılmıyorum O hocaysa ben Lebron James im Takım üzerindeki etkisi sıfır olduğu gibi bir de zarar veriyor

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

GS ile bütçemiz aynı heralde ama Ergin hoca nası kadro kurdu dettmann nası

bu takımı sadece ufuk sarıca filan kurtarır

Çevrimdışı TØLGA

5 numaraya kesinlikle katılmıyorum O hocaysa ben Lebron James im Takım üzerindeki etkisi sıfır olduğu gibi bir de zarar veriyor
hatalarını bende görüyorum ama şuan koç değiştirmek mantıksız sezon çöp çünkü
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

şaka maka biz daha ryan breokoffun yerini dolduramadık diğer yerlere hiç girmiyorum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

hatalarını bende görüyorum ama şuan koç değiştirmek mantıksız sezon çöp çünkü
Şimdi gitsin demiyorum Çöp sezonun sonunda direk bye bye

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Sövmeye nerden başlasam diye düşünüyorum.

Ama neyse kapattım maçı.

Çevrimdışı TØLGA

Şimdi gitsin demiyorum Çöp sezonun sonunda direk bye bye
ondan önce gitmesi gerekenler var

onlar gitmedikten sonra yağızer gelmiş gitmiş ataman gelmiş bişey değişmez
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu bir gerçek ki hoca ne zaman mola alsa top kaybı yaptık farkında mısınız

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ilhan mansız

Hoca Gönderme şenlikleri Başlamış galiba  :D aslında o kadar kötü değiliz ama winner oyuncumuz yok maçlara yeterince asılmıyoruz. Bence hocaya sabır göstermeliyiz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

ondan önce gitmesi gerekenler var

onlar gitmedikten sonra yağızer gelmiş gitmiş ataman gelmiş bişey değişmez
Onlar için artık diyecek bir şey bulamıyorum. Allah bildiği gibi yapsın...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ALDENYX

basketboldan sorumlu olan yönetici yiğiter uluğ  mudur....?????

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hoca Gönderme şenlikleri Başlamış galiba  :D aslında o kadar kötü değiliz ama winner oyuncumuz yok maçlara yeterince asılmıyoruz. Bence hocaya sabır göstermeliyiz.
Maçı izlediysen hoca farkı dersin. Bizim hoca oturmak ve takımı baltalamak için duruyor. Yoksa ben savunanlardanım hocayı da ama savunulacak tarafı kalmadı. Açıklamaları bile biz kötü takımız vb. İnanmak başarmanın yarısıdır!.. Hoca inanmıyor Asıl takımda winner çok. Pis işleri yapacak adam yok

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ALDENYX

Bir zamanlar yabancı oyuncu seçiminde hep başarılı olurduk .. TÜRK oyuncu olmazdı olsada bir kişi olurdu dönem dönem .. hüseyin beşok bile forma giymişti...

Çevrimdışı TØLGA

yaa bi sıkıntı var koçtan kaynaklımı bilmiyorum takım da bir sıkıntı var diye düşünüyorum ben hocanın da hataları var ama gönderilmesi taraftarı değilim
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Hoca moca değil de en başta basketbol şubesini rezil eden , onu al bunu gönder mantığıyla çocuk oyuncağına çevirenler gidecek.

Çevrimdışı TØLGA

cengiz üçyürek, hakan özköse ,batur şulen , murat murtezaoğlu öncelikle bunları gönderilmeli
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALDENYX

istifa etmiş... haziran ayında...   :D