Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.
0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu mesajda sonra açıldı kerata
Hazırlık maçı daha böyle erken konuşmayacaksın Takım savunma yapıyor gibi Emre Bayav olmadığı dönemde
pota altı çok sıkıntılı örnek veriyorum gs maçında lampe-dorsey ikilisi 25 ribaunt çeker göreceksin
emre bayavı oyunda görünce gözlerim kanıyo izleyemiyom maçı
Hayattan soğudum. İnsan düzgün bir iş yapar be Resmen antreman sırasında kukla olsun diye almışız
Ribaund alacak adamımız yok.. Hamleler çöpe gitti.
Erik Murphy ve yeni aldığımız oyuncu ribaund sorununa çözüm olacaktır. Daha henüz erken bunu eleştirmek için. Çünkü daha takım hiç tam kadro çalışmadı, maç oynamadı. Biraz sabredip hepbirlikte göreceğiz...
erik murphy ribaunt çeker ama diğeri için pek öyle diyemicem
Bak Tremmell Darden ı unuttum O da iyi ribaund alır
takım tam bir toplansın o zaman değerledirme yapmak gerek ama favorim olan sert bir pivot alamadık ya laa yanarım yanarım ona yanarım
Şimdi istatistiklere baktım da ribaundlarda ezilmişiz Tam kadro görmek lazım. Bunun bir nedeni de Emre Bayav
https://twitter.com/BJK_Basketbol/status/644806513811451904
Bugün maçımız var #GameDay | Beşiktaş - CSKA Moskova🏀: Hazırlık Maçı🕖: 19:15Yayın: BJK TV
çok rotasyon yapmaz umarım bu maç herkes oynamsın otursunlar kenarda özellikle emre bayav