Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

Gökhan Güvenç ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 654859 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı TØLGA

Çok iyi durumda görünmüyor Dj Seeley İlkan çok zamandır FB yüzüne basketbol oynayamıyor. İnşallah bizimle birlikte çıkışa geçer. Türk basketbolu için büyük yetenek.
karşıyakadayken bende çok beğeniyordum ama FB'ye bağlamamak lazım durumu çok ciddi sakatlıklar yaşadı
bizde de sakatlanmıyacağının garantisi yok o yüzden 2 aylık sözleşme öneriyolar
doğan şenli yolcu heralde bizim yabancılar lampe- murphy falan dönecek pota altını o zaman 4 numara kim olur bilmiyorum :D
hamiltonda sakat
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

karşıyakadayken bende çok beğeniyordum ama FB'ye bağlamamak lazım durumu çok ciddi sakatlıklar yaşadı
bizde de sakatlanmıyacağının garantisi yok o yüzden 2 aylık sözleşme öneriyolar
doğan şenli yolcu heralde bizim yabancılar lampe- murphy falan dönecek pota altını o zaman 4 numara kim olur bilmiyorum :D
hamiltonda sakat
İlkan gelirse bir 4 numaramız daha oluyor. Doğan Şenli her türlü kalması gerekiyor yoksa biri sakatlansa Emre Bayav gibi ince bir pivot (!) mu oynayacak. Zannetmiyorum.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı TØLGA

İlkan gelirse bir 4 numaramız daha oluyor. Doğan Şenli her türlü kalması gerekiyor yoksa biri sakatlansa Emre Bayav gibi ince bir pivot (!) mu oynayacak. Zannetmiyorum.
royal halı maçını izlediniz mi bilmiyorum tam antreman adamı almışız sadece felaket emre  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

royal halı maçını izlediniz mi bilmiyorum tam antreman adamı almışız sadece felaket emre  :biggrinking:
Şu an 2. lig için bile yeterli olduğu tartışılır. Pivot oynayabilmesi için kalınlaşması gerekiyor. Örneğin Furkan Aldemir gibi.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

evet beyler ilk 5 tahmininizi alayım bakalım  :biggrinking:
mevcut kadroya göre gelenler dahil ilk 5 nasıl olur hamilton 2 ay yok onu saymayın
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

evet beyler ilk 5 tahmininizi alayım bakalım  :biggrinking:
mevcut kadroya göre gelenler dahil ilk 5 nasıl olur hamilton 2 ay yok onu saymayın
Nate Walters - Engin Atsür - Tremmell Darden - Erik Murphy - Maciej Lampe

NOT: Dj Seeley bu şekilde oynarsa ancak maç sıkıştığında 6. adam olarak girer ki ondan bile şüpheliyim.
[ Son Düzenleme: 13 Eylül 2015, 06:56:14 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

Nate Walters - Engin Atsür - Tremmell Darden - Erik Murphy - Maciej Lampe

NOT: Dj Seeley bu şekilde oynarsa ancak maç sıkıştığında 6. adam olarak girer ki ondan bile şüpheliyim.
dj seeley şutu iyi aslında ama ne bileyim menajer işleri var o işte yaaa  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

takım tamamlandı kartal, murphy ve dettman hocam dönüyor tatil vermezsek tabi  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

takım tamamlandı kartal, murphy ve dettman hocam dönüyor tatil vermezsek tabi  :D
Daha ne tatili Pazartesi turnuva var

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

Daha ne tatili Pazartesi turnuva var
oyunculara verilebilir  dettman neysede  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

@Metiuw3   

Hirvat uzun Leon Radosevic ile 2 ayligina anlasildi. Hayirlisi olur umarim. Ilkan Karaman'da ekibe katilacak gibi.

çok yumuşak takım olduk çokkkkk
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

@Metiuw3   

Hirvat uzun Leon Radosevic ile 2 ayligina anlasildi. Hayirlisi olur umarim. Ilkan Karaman'da ekibe katilacak gibi.

çok yumuşak takım olduk çokkkkk
Yumuşak takımız bunu bir şekilde kapatacaz artık Dettman ın vardır bir bildiği Hazırlık maçlarında görmesek de lig de birkaç maçta anlarız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

Yumuşak takımız bunu bir şekilde kapatacaz artık Dettman ın vardır bir bildiği Hazırlık maçlarında görmesek de lig de birkaç maçta anlarız.
ben sana bişey söyliyim mi?
bir bildiği yoksa takımın başında uzun süreli duramıcak bu gidişle  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

ben sana bişey söyliyim mi?
bir bildiği yoksa takımın başında uzun süreli duramıcak bu gidişle  :biggrinking:
Artık istikrar olsun. Vardır bir bildiği hocanın

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/MiskoRaznatovic/status/643692140644724736
Takip ettiğim bir oyuncu değil. Youtube da izlediğim videolarından gördüğüm kadarıyla yumuşak orta mesafe şutu iyi olan bir pivot Ama ihtiyacımız olan oyuncu olduğu tartışılır.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

Takip ettiğim bir oyuncu değil. Youtube da izlediğim videolarından gördüğüm kadarıyla yumuşak orta mesafe şutu iyi olan bir pivot Ama ihtiyacımız olan oyuncu olduğu tartışılır.
şutu olan pivot işte herzamanki gibi  :biggrinking:
raznotoviç abi çakıyo gene bakalım  2 aylık sözleşme muhtemelen
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

bu arada antalyada takım turnuvaya katılacak demi şuan antreman yapıyolar ama
maçlar bi tvden falan yayınlanır heralde bilginiz var mı?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu arada antalyada takım turnuvaya katılacak demi şuan antreman yapıyolar ama
maçlar bi tvden falan yayınlanır heralde bilginiz var mı?
Maç bugün akşam 18:00 da Ama hangi kanal yayınlayacak bilmiyorum

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ligin başlamasına son 24 gün...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

Maç bugün akşam 18:00 da Ama hangi kanal yayınlayacak bilmiyorum
PEHHH yaa nate woltersı izlemek istiyorum verir inş bir kanal
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

size cenk akyol transferini anlatayım basketbol hakkında içerden bilgisi olan ahmet bakırdan duydum bunu :D

ergin ataman bu sene başında idmana çıkarmış cenk akyolu denemiş bakmış iyi seninle sözleşme imzalamak istiyoruz demiş anlaşmışlar.
anlaştıkları rakamda tam olarak bilmiyoruz ama 300.000 diyelim bizimkiler de duymuş bu rakamı 305.000 veriyoruz bizde oynarmısın demişler
oda oynarım demiş 5.000 için bizi seçmiş adam çok ilginç  :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 16 Eylül 2015, 16:04:21 TØLGA ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK