Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

Gökhan Güvenç ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 654864 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı TØLGA

İlkan Karaman vardı bir ara nerelere gitti
valla ben şöyle birşey duydum doğan şenli zu 2. lig ekibine yerine ilkan karaman diye

ama ne kadar doğru olur bilmem doğan şenli durması lazım ilkan karaman zaten sakatlıktan kaldıramıyo kafasını güvenilmez
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

valla ben şöyle birşey duydum doğan şenli zu 2. lig ekibine yerine ilkan karaman diye

ama ne kadar doğru olur bilmem doğan şenli durması lazım ilkan karaman zaten sakatlıktan kaldıramıyo kafasını güvenilmez
Fenerin kararttığı yeteneklerden biri Doğan 28 sayı attı diye bu onun çok yetenekli olduğu anlamına gelmiyor olduğu gibi çok gereksi bir oyuncu olduğu anlamına da gelmez.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı TØLGA

Fenerin kararttığı yeteneklerden biri Doğan 28 sayı attı diye bu onun çok yetenekli olduğu anlamına gelmiyor olduğu gibi çok gereksi bir oyuncu olduğu anlamına da gelmez.
pota altında adam yok zaten ben kalması taraftarıyım kesinlikle rotasyonda katkı verir en azından
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

pota altında adam yok zaten ben kalması taraftarıyım kesinlikle rotasyonda katkı verir en azından
Kesinlikle bir oyuncu almamız gerekiyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı enesbjk

https://twitter.com/IAmDPick/status/642465049060241408

hayırlısı olsun
Hocam sence iyi bir transfer mi?

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TØLGA

Hocam sence iyi bir transfer mi?

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@MUSTAFA_ Bu arkadaş iyi diyor  ama beni heyecanlandırmıyor  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

@MUSTAFA_ Bu arkadaş iyi diyor  ama beni heyecanlandırmıyor  :biggrinking:
Eskiden iyiydi diyorum CV si oynadığı takımlar iyi

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Ersin Dağlı ile görüşüyormuşuz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sisteme uyabilecek bir oyuncu. Alınırsa iyi olur

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Tremmell Darden geçen sene Olympiakos'tan görüntüleri

Çevrimiçi Samet Ç

Darden transferi bence nokta atış savunması baya iyidir ribaundlarda iyidir topu fazla elinde istemez gerektiğinde sorumluluk da alır kısacası sistem oyuncusudur.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sanki biraz hawkins gibi bi adam bu dardenn

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sanki biraz hawkins gibi bi adam bu dardenn
Fizik olarak benziyorlar gibi

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Cv sine bakınca burda olmama gibi bi ihtimal yok gibi. Bu sene takip edebildiğim kadari ile güzel işler yapmaya calisiyorlar ama sanki pota altına bi dev eksik gibi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Cv sine bakınca burda olmama gibi bi ihtimal yok gibi. Bu sene takip edebildiğim kadari ile güzel işler yapmaya calisiyorlar ama sanki pota altına bi dev eksik gibi
Bir de üstüne aldığımız adam sakatlandı Oraya bir adam alacaklar büyük ihtimalle

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sosyal medyada gördüğüm bir takım değerlendirmesi

Bayramovic reynolds caner erdenizlerden sonra barca madrid nba gormus lampe madrid olimpiakos gormus darden gibi yabancilar wolters seely murphy gibi harika  genc potansiyeller cenk akyol engin atsur evren buker gibi tecrübeli ve kaliteli yerliler geldi hala begenmeyen varsa gitsin real madridi tutsun.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Ensar

Her zaman destek veririm ama takım kötü olunca basketbol izleyemiyorum , bu sene gerçekten iyi takım kuruluyor :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı TØLGA

daha çok gelen giden olucak anlaşılan ilkan ile 2 aylık sözleşme imzalanacakmış sonra duruma göre devam yada ayrılık
DJ bile gitme ihtimali varmış duyduğum kadarıyla dettman bekleniyor karar için sırbistan maçından sonra gelir oda zaten
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

süper olur daçkanın bırakmasını bekliyordum ben zaten çok adam aldılar oralara
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

daha çok gelen giden olucak anlaşılan ilkan ile 2 aylık sözleşme imzalanacakmış sonra duruma göre devam yada ayrılık
DJ bile gitme ihtimali varmış duyduğum kadarıyla dettman bekleniyor karar için sırbistan maçından sonra gelir oda zaten
Çok iyi durumda görünmüyor Dj Seeley İlkan çok zamandır FB yüzüne basketbol oynayamıyor. İnşallah bizimle birlikte çıkışa geçer. Türk basketbolu için büyük yetenek.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

süper olur daçkanın bırakmasını bekliyordum ben zaten çok adam aldılar oralara
Sisteme uyar hem de Türk oyuncu

Beşiktaş Tarihi
★★★