Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.
0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ribauntlarıda ben çekerim artık
İyi alan paylaşımı ve baksout ile ribaund sorunu çözülebilir. Kısalar ribaunda destek verecek büyük ihtimalle Ama önemli soru hep atarak maç kazanılabilir mi?
ribaunt canavarı pota altını karartan birini isterim ben bu takıma dettman hep şutu olsun pası olsun diyormuş
Bunun pası yok şutu yok bu olmaz
İkisinin de orta mesafe şutları var. Lampe ezilir özellikle play-offlarda karşısında Dunston, Dorsey, Lasme, Tyus,Udoh olacak ki bunların en yeteneksizi Udoh o bile Lampe'nin savunmasına büyük sorunlar yaşatır.
Ama Lampe yi savunmak da karşı takım için sıkıntı olacak Bir de işin burası var
Dunston Lampe'yi ekmek arası yapar. Lasme'de, Tyus'da bunlar ayakları çabuk uzunlar. Dorsey ve Udoh Lampe'yi savunurken zorluk çeker orası doğru.
@Çağrı @Altuğ önceden de yazmıştım ama değişmemiş integral sponsorluktan çekildi hatta fenerin şortuna sponsor oldu reklamını yapmayalım daha fazla başlığın ismini değiştirebilir misiniz?
Forumlarda konu url'si değiştirmek pek iyi birşey değil aslında mantıklı olan bu konuyuda futbol konuları gibi sezon sezon bölüp geçmişleri arşivlemek gerekiyor.
Preldzic'i alalım
Bende bunu yazacaktım. Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fenerde yıllık 1 milyon dolara oynuyordu. Bizde 100 bine oynamaz. Daçka alır onu.
1 milyon mu Almayalım sisteme uymaz.
Bütçenin altıda biri
Zaten iyi oyuncu değil boşverin söylemedim hiç