Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

Gökhan Güvenç ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 652744 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı Anıl

Fikret Orman: Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynayacağız. Yeni basketbol sahası yapacağız.

Oh bee Akatlar eziyetinden kurtulduk :D

Çevrimdışı Tolga

Barcelona'dan ayrılan Maciej Lampe, Beşiktaş'la anlaşmaya vardığını açıkladı!.. Polonyalı pivot, Intsagram'dan yaptığı açıklamada transferini duyurdu.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Barcelona'dan ayrılan Maciej Lampe, Beşiktaş'la anlaşmaya vardığını açıkladı!.. Polonyalı pivot, Intsagram'dan yaptığı açıklamada transferini duyurdu.
İyi haber Şimdi 3 numarayı bekleyeceğiz

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Lampe iyi oyuncu ama bize yarayacağını düşünmüyorum. Üç numara için Shawn Huff olabilir görüşülen Donta Smith olabilir mutlak deliciliği olan bir oyuncu almamız lazım. Ribaundlardaki etkinliği de önemli.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lampe iyi oyuncu ama bize yarayacağını düşünmüyorum. Üç numara için Shawn Huff olabilir görüşülen Donta Smith olabilir mutlak deliciliği olan bir oyuncu almamız lazım. Ribaundlardaki etkinliği de önemli.
Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama bir sitede Donta Smith ile ilgilenmediğimizi okudum

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

sportando tony mitchell haberi geçmiş italyada mvp olmuş geçen sene falan iyi olduğu söyleniyor

https://twitter.com/sportando/status/636578544127188992
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

sportando tony mitchell haberi geçmiş italyada mvp olmuş geçen sene falan iyi olduğu söyleniyor

Tony Mitchell h.o :D Çok iyi olduğu söyleniyor, yorumlar hep pozitif :)

Çevrimdışı TØLGA

TONY izleyelim draft videosu

@EnisOzcelep
Tony Mitchell fiziksel olarak müthiş  güçlü, patlayıcılığı inanılmaz, cok atlet bir oyuncu. Geçen sene Trento'da iyi liderlik yaptı.

Mitchell çok fazla top kullanan, top eline değmediğinde verimi düşen, tercih hataları artan bir oyuncu. Özellik olarak aranan oyuncu.

www.youtube.com/watch?v=4QjuMpOQdJc&feature=youtu.be
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Tony Mitchell h.o :D Çok iyi olduğu söyleniyor, yorumlar hep pozitif :)
atletizi  sıkıntımızı çözer bi nebze sezon içinde lamount hamiltonı kovalar birini daha alırız  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

pota altıda açıklanmış adam kendi açıklamış

lampe ve hamilton memnun değilim bu ikisinden

lampe bir nebzede hamilton yerine daha iyisi olabilirdi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

:super:

Çevrimiçi Samet Ç

pota altıda açıklanmış adam kendi açıklamış

lampe ve hamilton memnun değilim bu ikisinden

lampe bir nebzede hamilton yerine daha iyisi olabilirdi
Hamilton olmasaydı Lampe on numara olur dört numara oynatırdın Murphy ile birlikte beş numaraya da Dorsey,Eli Holman,Othello Hunter üçlüsünden birini monte ederdi mis.

Çevrimdışı TØLGA

Hamilton olmasaydı Lampe on numara olur dört numara oynatırdın Murphy ile birlikte beş numaraya da Dorsey,Eli Holman,Othello Hunter üçlüsünden birini monte ederdi mis.
defans olarak sıkıntı yaşıcaz ribaunt falan çekecek adam yok takımda bi nebze breokoff yapıyodu o işi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

ısınamadım sana koçum  :money:
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2015, 20:34:31 TØLGA ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

TONY izleyelim draft videosu

@EnisOzcelep
Tony Mitchell fiziksel olarak müthiş  güçlü, patlayıcılığı inanılmaz, cok atlet bir oyuncu. Geçen sene Trento'da iyi liderlik yaptı.

Mitchell çok fazla top kullanan, top eline değmediğinde verimi düşen, tercih hataları artan bir oyuncu. Özellik olarak aranan oyuncu.

www.youtube.com/watch?v=4QjuMpOQdJc&feature=youtu.be
Bu değil hacı bu adam.

Çevrimdışı TØLGA

Bu değil hacı bu adam.

aynen bu değilmiş piyasada iki tane varmış  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı worns

Lampe takımın seviyesini bir tık yukarı çeker. Bence çok iyi transfer oldu. Öne çıkacağı takımlara uygun bir profile sahip olduğunu düşünüyorum ki bizim takımda bu atmosferi bulabilir.

Pota altı zayıf kaldı gibi gözüküyor. Yeni takviye gelebilir ama bir yandan da Detmann'ın sert değil skorer bir takım yaratmaya odaklanacağı gerçeği nedeniyle hiç bir zaman pota altı savunması diğer takımların düzeyinde yapılandırılmayacaktır. Lige oldukça hareket getirecek bir takım olacağız, bu sene için final vb biraz da şansla olabilir ancak muhtemelen uzak kalırız. Önemli olan ortalama üstü kadro kurma işinde istikrar sağlamak olmalı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lampe takımın seviyesini bir tık yukarı çeker. Bence çok iyi transfer oldu. Öne çıkacağı takımlara uygun bir profile sahip olduğunu düşünüyorum ki bizim takımda bu atmosferi bulabilir.

Pota altı zayıf kaldı gibi gözüküyor. Yeni takviye gelebilir ama bir yandan da Detmann'ın sert değil skorer bir takım yaratmaya odaklanacağı gerçeği nedeniyle hiç bir zaman pota altı savunması diğer takımların düzeyinde yapılandırılmayacaktır. Lige oldukça hareket getirecek bir takım olacağız, bu sene için final vb biraz da şansla olabilir ancak muhtemelen uzak kalırız. Önemli olan ortalama üstü kadro kurma işinde istikrar sağlamak olmalı.
Atıp kazanacağız Sert savunmaları aşarsak play off da da bir şeyker yaparız diye düşünüyorum. Ama şu bir gerçek göze hoş gelen herkesin sürekli koştuğu bir basketbol izleyeceğiz. Bu arada en çok üçlük atan takım olacağız büyük ihtimalle

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

ryan yerine gelecek transferde bitse iyi olacak :D daçkadan ersin dağlı gelse bu takıma birde hiçte fena olmaz hani
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

ryan yerine gelecek transferde bitse iyi olacak :D daçkadan ersin dağlı gelse bu takıma birde hiçte fena olmaz hani
O bölgede çok adam var Ersin gelse iyi olur ama alacağımızı düşünmüyorum

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

bizimkilerde hergün futbol maçı yapıyor sakatlanacaklar diye korkuyorum haberleri yok Beşiktaş talihinden heralde  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

bizimkilerde hergün futbol maçı yapıyor sakatlanacaklar diye korkuyorum haberleri yok Beşiktaş talihinden heralde  :biggrinking:

Beşiktaş Tarihi
★★★