Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

Gökhan Güvenç ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 652743 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı MUSTAFA_

ribauntlarıda ben çekerim artık  :biggrinking:
İyi alan paylaşımı ve baksout ile ribaund sorunu çözülebilir. Kısalar ribaunda destek verecek büyük ihtimalle Ama önemli soru hep atarak maç kazanılabilir mi?

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı TØLGA

İyi alan paylaşımı ve baksout ile ribaund sorunu çözülebilir. Kısalar ribaunda destek verecek büyük ihtimalle Ama önemli soru hep atarak maç kazanılabilir mi?
ribaunt canavarı pota altını karartan birini isterim ben bu takıma dettman hep şutu olsun pası olsun diyormuş  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

ribaunt canavarı pota altını karartan birini isterim ben bu takıma dettman hep şutu olsun pası olsun diyormuş  :biggrinking:

Çevrimdışı MUSTAFA_

İstemesi kolay savunmayı da artık kendi yapar o zaman

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Bunun pası yok şutu yok bu olmaz
İkisinin de orta mesafe şutları var. Lampe ezilir özellikle play-offlarda karşısında Dunston, Dorsey, Lasme, Tyus,Udoh olacak ki bunların en yeteneksizi Udoh o bile Lampe'nin savunmasına büyük sorunlar yaşatır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İkisinin de orta mesafe şutları var. Lampe ezilir özellikle play-offlarda karşısında Dunston, Dorsey, Lasme, Tyus,Udoh olacak ki bunların en yeteneksizi Udoh o bile Lampe'nin savunmasına büyük sorunlar yaşatır.
Ama Lampe yi savunmak da karşı takım için sıkıntı olacak Bir de işin burası var

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Ama Lampe yi savunmak da karşı takım için sıkıntı olacak Bir de işin burası var
Dunston Lampe'yi ekmek arası yapar. Lasme'de, Tyus'da bunlar ayakları çabuk uzunlar. Dorsey ve Udoh Lampe'yi savunurken zorluk çeker orası doğru.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dunston Lampe'yi ekmek arası yapar. Lasme'de, Tyus'da bunlar ayakları çabuk uzunlar. Dorsey ve Udoh Lampe'yi savunurken zorluk çeker orası doğru.
Lampe nin pası da var alan açıp o alana drive eden kişiye pasında kolay basket şansı yüksek Dettman oyun anlayışı

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

@Çağrı @Altuğ önceden de yazmıştım ama değişmemiş integral sponsorluktan çekildi hatta fenerin şortuna sponsor oldu reklamını yapmayalım daha fazla  başlığın ismini değiştirebilir misiniz?
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2015, 01:29:52 TØLGA ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı @Altuğ önceden de yazmıştım ama değişmemiş integral sponsorluktan çekildi hatta fenerin şortuna sponsor oldu reklamını yapmayalım daha fazla  başlığın ismini değiştirebilir misiniz?
:ok:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yakup

:ok:

@Çağrı @Altuğ başlık düzeltilmiş fakat atılan mesajlarda üye kısmının üzerinde hala ynt:Beşiktaş İntegral Forex gözüküyor. bunun bir çözümü yok mudur?  :alala:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Altuğ

Forumlarda konu url'si değiştirmek pek iyi birşey değil aslında mantıklı olan bu konuyuda futbol konuları gibi sezon sezon bölüp geçmişleri arşivlemek gerekiyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Forumlarda konu url'si değiştirmek pek iyi birşey değil aslında mantıklı olan bu konuyuda futbol konuları gibi sezon sezon bölüp geçmişleri arşivlemek gerekiyor.
Mantıklı

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Çağrı

Preldzic'i alalım  :lol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Preldzic'i alalım 
Bende bunu yazacaktım.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Samet Ç

Bende bunu yazacaktım.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fenerde yıllık 1 milyon dolara oynuyordu. Bizde 100 bine oynamaz.  :D Daçka alır onu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Preldzic'i alalım 
Sisteme uymaz Şutu iyi değil ama gelsin fazla mal göz çıkarmaz

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Çağrı

Fenerde yıllık 1 milyon dolara oynuyordu. Bizde 100 bine oynamaz.  :D Daçka alır onu.

1 milyon mu :D Almayalım sisteme uymaz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MUSTAFA_

1 milyon mu :D Almayalım sisteme uymaz.
Bütçenin altıda biri

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Çağrı

Bütçenin altıda biri

Zaten iyi oyuncu değil boşverin söylemedim hiç :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MUSTAFA_

Zaten iyi oyuncu değil boşverin söylemedim hiç :D
Türkiye de oyuncular pahalı avrupa da aynısını 500 e alırız

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

Preldzic'i alalım  :lol:
preldzic daçkaya gitti hemen , biz ersin dağlıya sulanalım  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2015, 00:41:16 TØLGA ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fikret Orman: Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynayacağız. Yeni basketbol sahası yapacağız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fikret Orman : Amatör şubelere daha çok önem vereceğiz.

Beşiktaş Tarihi
★★★