Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

Özgür Gültekin ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 658175 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı MUSTAFA_

eskiden sen böle gömdükçe kazanırdık inşallah bu galibiyet eski günlerin habercisidir baskette  :D
O bu sene işlemiyor  :tabe: Gerekli eklemeleri yapmıyoruz ve kendimizi kısıtlıyoruz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

O bu sene işlemiyor  :tabe: Gerekli eklemeleri yapmıyoruz ve kendimizi kısıtlıyoruz.

senin de elinin ayarı yok bu sene vurduğun kalkamıyor  :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Alperen'e bir şey olursa maç kazanmayı geçtim fark yeriz her maç. KOç nasıl virüs ve sakatlık ihtimallerini gözardı edebiliyor anlayamıyorum. Alperen çıkınca takım oyundan düşüyor. Koç tam bir akıl tutulması yaşıyor herhalde  :alala: Ahmet Nur Çebi de haklı olarak yatırımının çöp olmasını istemiyor.

Ahmet Kandemir bu takımın yeterli olduğunu ve bana kalsa hiç transfere gerek yok diyor. Başkan transfer yapalım düşeriz diye korktuğu için transfer yapılıyor. O yüzden Koçun memnun olduğu bir yerde transfer için aceleci olmamak lazım. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

İşte her şey belli oldu. Amaç para kazanmakmış, başarı kazanmak değil. Başkanın ağzından da duyduk bunları  :money:

https://twitter.com/dodekabasket/status/1334548982811471873

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

İşte her şey belli oldu. Amaç para kazanmakmış, başarı kazanmak değil. Başkanın ağzından da duyduk bunları  :money:

https://twitter.com/dodekabasket/status/1334548982811471873

Öyle olması lazım. Kusura bakma hatta linç bile yiyebilirim ama futbol harici diğer branşlar bize lüks. Bu kulübün aşırı borcu var, bir de basketmiş tenismiş vs bunları pek fazla insan takmaz. Basketbolda şampiyon olamıyorsak genç yetiştirip adam satıp kara geçebiliriz okeyim ben.  Bakmayın fb basketi popülerleştirdi gibi gözüküyor ama yalan. O sene bir şampiyonluk yarışı bak şampiyonlukta değil tatmin eden şampiyonluk yarışı verselerdi kimse euro ligmiş bilmem neymiş ne izler ne konuşurdu. Futbolda olan açlıklarını kapamaydı onların. Benim diğer spor branşları pek umrumda değil dünyanın en iyi spor kulübü olacaksın ama futbolda iş yapmayacaksın bir taraftan en iyi futbol kulübü olacaksın ama diğer hiç bir branşta olmayacaksın deseler direk futbolu seçerim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Öyle olması lazım. Kusura bakma hatta linç bile yiyebilirim ama futbol harici diğer branşlar bize lüks. Bu kulübün aşırı borcu var, bir de basketmiş tenismiş vs bunları pek fazla insan takmaz. Basketbolda şampiyon olamıyorsak genç yetiştirip adam satıp kara geçebiliriz okeyim ben.  Bakmayın fb basketi popülerleştirdi gibi gözüküyor ama yalan. O sene bir şampiyonluk yarışı bak şampiyonlukta değil tatmin eden şampiyonluk yarışı verselerdi kimse euro ligmiş bilmem neymiş ne izler ne konuşurdu. Futbolda olan açlıklarını kapamaydı onların. Benim diğer spor branşları pek umrumda değil dünyanın en iyi spor kulübü olacaksın ama futbolda iş yapmayacaksın bir taraftan en iyi futbol kulübü olacaksın ama diğer hiç bir branşta olmayacaksın deseler direk futbolu seçerim.
Eline 40 yılda bir böyle kadro geçmiş. Sen o kadroyu fırsatı değerlendirip ileri taşıyacağına elinin tersiyle itersen ben buna karşı çıkarım. Yetiştirici bir takım olmakta sorun yok. 2-3 eklemeyle başarı sağlayabileceksen eklemeyi yaparsın. En azından denedim dersin. Biz uzun vadeli bir plan için oturduk sezon başında. Şimdi oyuncuları satalım, para kazanalım kafasına döndük. Bunun bir açıklaması yok. Merak etme o paranın yarısı menajerine (bonservisin bir kısmı menajerde) yarısı da başkanın cebine (başkana olan borcumuzu ödeyene kadar) girecek. Beşiktaş bir kuruş kazanmayacak. Bunu söyleyeyim de ona göre konuşalım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Koçu ne taraftar baskısı ne de yaptığı herhangi bir hatadan (başarısızlık) dolayı gönderdik. Hepimiz biliyoruz nedenlerini. Kendisi de konu hakkında açıklama yapmış :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Başkanın şube ile ilgili hiçbir bilgisinin olmaması çok kötü durum daha kötüsü ise şubeden kendisine söylenen herşeye inanması ve doğru kabul etmesi güya Burak hoca ile kadroyu yetersiz gördüğü için ve transfer istediği için yolları ayırmışız madem öyle hoca gitti peşine niye transfer yaptın ?

Bu arada Alperen'e fenerin teklifi var büyük ihtimal de gider bir daha ki seneye ama gelecek olan para şubeyi havaya uçurmaz başkan yine başarılı olduklarını kanıtlamak için fazla abartmış ki gelecek olan paranın %40'ı oyuncunun menajerine gidecek zaten başkanın bu konu hakkında da herhangi bir bilgisinin olduğunu düşünmüyorum.
[ Son Düzenleme: 04 Aralık 2020, 13:56:09 Samet Ç ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başkan çevresindekilere çok fazla güvenmemeli. Hiç iyi tavsiyelerde bulunmuyorlar.

Dün yazdığım gibi başkanın açıklamaları tam bir fiyaskoydu. Hiç konuşmasa daha iyiydi. Burak Bıyıktay nazik bir şekilde açıklama yapmış. Çok bilen çok yanılır derler. Başkanın düştüğü durum tam olarak bu bence. Etrafındakileri dinlerken dikkatli dinlemeli.. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başkanın şube ile ilgili hiçbir bilgisinin olmaması çok kötü durum daha kötüsü ise şubeden kendisine söylenen herşeye inanması ve doğru kabul etmesi güya Burak hoca ile kadroyu yetersiz gördüğü için ve transfer istediği için yolları ayırmışız madem öyle hoca gitti peşine niye transfer yaptın ?

Bu arada Alperen'e fenerin teklifi var büyük ihtimal de gider bir daha ki seneye ama gelecek olan para şubeyi havaya uçurmaz ki gelecek olan paranın %40'ı oyuncunun menajerine gidecek zaten başkanın bu konu hakkında da herhangi bir bilgisinin olduğunu düşünmüyorum.
Başkan cebine girecek paranın peşinde herhalde. Geri kalan da kendi cebine girecek. Bilmemesi gibi bir durum yok. Transferlerin parasını kendisi ödedi.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Başkan cebine girecek paranın peşinde herhalde. Geri kalan da kendi cebine girecek. Bilmemesi gibi bir durum yok. Transferlerin parasını kendisi ödedi.
En fazla verdiği 1 milyonu geri alır bu kendisi için başarı olabilir tabi orasını bilemem.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Talihsiz açıklamalar. Ne olup bittiğini biz biliyoruz ama başkan bilmiyor.

https://twitter.com/BjkBasket/status/1334814630942797824

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Alperen ve Şehmusu sezon başı Fenerbahçe bir yokladı. 1 Milyon dolar istedik ve o iş yattı. Şimdi Efesin bir teklifi var asıl. Yaklaşık 500 bin dolar konuşuluyor ama o iş olmadı. Bence o paralar etmez ayrıca. Henüz çok erken.

Bu işin sonunda oyuncular kontratlarına zam isteyecekler asıl açmaz o zaman başlayacak. Seneye ikiside bence kalmazlar o da işin diğer boyutu. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maçın canlı yayını  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

ING Basketbol Süper Ligi 11.Hafta

1. Çeyrek Sonucu

Beşiktaş 29-14 Türk Telekom

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk Yarı Sonucu

Beşiktaş 59-29 Türk Telekom

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Kandemir hocam Egehan'ı bir anda Broekhoff yaptı.

Çevrimdışı levitate

İlk Yarı Sonucu

Beşiktaş 59-29 Türk Telekom
akıyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kandemir hocam Egehan'ı bir anda Broekhoff yaptı.
Bugün rakipte çok eksik var. Biraz da onun ekmeğini yiyoruz. Ama kazandıkça gençlerimizin morali daha çok yükselecektir ve iyi oynamaya başlayacaklar. Keşke sezon başında yabancıları daha doğru seçseydik. Blackmon sene başında da istenilmiş bir oyuncuymuş.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

3. Çeyrek Sonucu

Beşiktaş 81-43 Türk Telekom

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maç Sonucu

Beşiktaş 94-60 Türk Telekom

Beşiktaş Tarihi
★★★