Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 531026 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimiçi MUSTAFA_

Bizim için görece kolay bir maç oldu. Rakipte İsmet Akpınar kariyer maçını olmasa daha erken maçı kapatabilirdik. Sonraki maçta karantinadan çıkan yeni yabancımızla birlikte daha iyi olacağız. Bundan sonra grafiğimizde yükseliş bekliyorum. Umarım beklenen sürpriz hamle de yapılır ve daha iddialı konuma gelebiliriz  :tabe:

(Tweet silinmiş ya da erişime kapatılmış)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi MUSTAFA_

Maçın istatistikleri  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi MUSTAFA_

Sezonun oyuncusu. Benim için sürpriz olmadı  :D 43 verimlilik puanı bile şaşırtıcı gelmiyor artık  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Sezonun oyuncusu. Benim için sürpriz olmadı  :D 43 verimlilik puanı bile şaşırtıcı gelmiyor artık  :ebebe:

Sezonun değil Türk basketbol tarihinin en acayip oyuncusu olabilir bence, o potansiyel var valla maşallah.

Çevrimiçi MUSTAFA_

Sezonun değil Türk basketbol tarihinin en acayip oyuncusu olabilir bence, o potansiyel var valla maşallah.
Dış atış yüzdesini arttır ve istikrarlı hale gelirse NBA yapabilir. Tabi savunma yönünü de geliştirmesi lazım. Çember savunamıyor. Şu an NBA'e en yakın oyuncu diyebiliriz. NBA'e giderse fiziki açıdan daha iyi hale de gelebilir. Ama bizim takımdan ayrılmasını mantıklı bulmuyorum. Umarım gelecek sene de bizimle olur.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Dış atış yüzdesini arttır ve istikrarlı hale gelirse NBA yapabilir. Tabi savunma yönünü de geliştirmesi lazım. Çember savunamıyor. Şu an NBA'e en yakın oyuncu diyebiliriz. NBA'e giderse fiziki açıdan daha iyi hale de gelebilir. Ama bizim takımdan ayrılmasını mantıklı bulmuyorum. Umarım gelecek sene de bizimle olur.
Vallahi 20 sene oynasın sesimi çıkarmam bu seneden sonra da kalmaz zor buralarda maalesef

Çevrimiçi MUSTAFA_

Vallahi 20 sene oynasın sesimi çıkarmam bu seneden sonra da kalmaz zor buralarda maalesef
Ben de kalacağını düşünmüyorum zaten. Sezon başında röportajında da Efes yada Boston'da oynamak istiyorum demişti. Umarım iyi bir bonservis almayı başarırız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi MUSTAFA_

Bahçeşehir Koleji maçının özeti  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

GOAT
Morty, Morty! Hey morty!!! Morty garaj garaja gel Morty
Tezgahın üzerindeyim morty Turşuyu ters çevir Hadi turşuyu çevir morty pişman olmayacaksın çok faydasını göreceksin

Kendimi turşuya dönüştürdüm Morty, bum! Büyük sürpriz! Bir turşu oldum, buna ne diyorsun bakalım? Kendimi turşuya dönüştürdüm!

Çevrimiçi MUSTAFA_

SON DAKİKA - Özel bir haber bırakalım. Ziraat Bankası ile anlaşma tamamlandı. Şubat ayı itibariyle kulübün nakit döngüsü rahatlıyor. Bu tarihe kadar iş yine başkanın omuzlarına bindi. Basketbol takımı dahil tüm ödemeleri başkan yapmak zorunda(Tabi yaparsa). Bu yüzden transfer konusu askıya alındı. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

SON DAKİKA - Özel bir haber bırakalım. Ziraat Bankası ile anlaşma tamamlandı. Şubat ayı itibariyle kulübün nakit döngüsü rahatlıyor. Bu tarihe kadar iş yine başkanın omuzlarına bindi. Basketbol takımı dahil tüm ödemeleri başkan yapmak zorunda(Tabi yaparsa). Bu yüzden transfer konusu askıya alındı. (via. Metin Sönmez)

Yazık valla Beşiktaş'a başkan olmak da mesele gerçekten

Çevrimiçi MUSTAFA_

Sonunda...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Yazık valla Beşiktaş'a başkan olmak da mesele gerçekten

sırf kasa kolaylığı sağlamak için bile muazzam bir sıcak para / servet gerekiyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi MUSTAFA_

Maç Günü :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi MUSTAFA_

Yalan söylemek ve bilgisiz olmak arasında ince bir çizgi vardır. Bunun için bilmediğin konu hakkında konuşamazsın. Eğer konuşursan söylenen her şeyi kabul etmek zorundasın. Bu kadar bilmediğiniz bir şube hakkında bu kadar kolay ahkam kesemezsiniz, kesmemelisiniz. İcraat anlatacağız derken koca kulübün geçmişini hiç ediyorsunuz. Siz kendinizi mi aklamaya çalışıyorsunuz yoksa bir şeyler başarmaya mı çalışıyorsunuz? Bir şeyler hakkında övünecekseniz bir başarı elde edin de görelim  :money:

Alıntı
Ya yazmayayım yazmayayım diyorum ama insanların gözlerinin içine baka baka yalan söylüyorlar. Beşiktaş Basketbolu hakkında bilgisi kısıtlı kişi çıkmış divan kurulunda ahkam kesmiş. Yahu Chuck Kornegay, Augusto Lima gibi bir çok isim var bonservis aldığımız. Siz kimi kandırıyorsunuz ya?

Lanet olsun böyle düzene vallahi sıtkım sıyrıldı. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Maç Günü :)

yenelim  :bandit:

Çevrimiçi MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi MUSTAFA_

ING Basketbol Süper Ligi 13.Hafta

1. Çeyrek Sonucu

Beşiktaş 21-17 Büyükçekmece Basketbol

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi MUSTAFA_

ING Basketbol Süper Ligi 13.Hafta

İlk Yarı Sonucu

Beşiktaş 43-28 Büyükçekmece Basketbol

Beşiktaş Tarihi
★★★