Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.
0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alperen'i elimizde tutabilir miyiz acaba?
O kötü olmuş ama potansiyeli çok yüksek gibi çocuğun. Bu maç almamız gereken ekstra galibiyetlerden biri olacak gibi.
Bir maçın sonu ne kadar kötü oynanabilirse o kadar kötü oynadık. Oyundan bu kadar fazla düşmemiz inanılmazdı Önemli bir galibiyet aldık. Telekom maçını da kazanırsak işler biraz rayına girer.https://twitter.com/BJK_Basketbol/status/1334218418225082372
İki tane peş peşe galibiyet aldık diye yapılacak ikinci transfer Troy'dan vazgeçme durumu olabilirmiş bu şube bir kere de şaşırtsın beni arkadaş.
Takım çok yoruldu kısa rotasyonu dar olduğu için, konsantrasyon da çabuk kopuyor maalesef. Bugün kurtulduk ama maçı verebilirdik, o dereceye geldi maç.
Kazanmışız hani kazanamazdık
Ben Darüşşafaka'dan böyle bir oyun beklemiyordum. Nasıl 4 maç kazanmışlar anlayamadım
Zor bence. Yeni transfer ettiğimiz oyuncuların Covid-19 testi tekrar pozitif çıkmış. Bu maça da dar ve kısıtlı kadromuzla çıkacağız. Kazanırsak sürpriz olur.