Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

Özgür Gültekin, Necmi ve 57 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 657517 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı MUSTAFA_

wala mustafa 3 gün önce bu yapılanma işlerini öve öve bitiremiyordun yönetim şöle yanılttı böle yanılttı die mutluydun die hatırlıyorum kötü skorlar gelince ekskavatörü kapıp koştun
Hazırlık maçı mı izledik? Yada yabancıların performansını biliyor muyduk? Tahminler üstünden konuştuk. Yanıldım ve ilk haftadan beri de eleştirileri yapıyorum. Sonuçlarla alakalı tahminim de var. Bu başlangıç beklemediğim bir durum da değil. Çünkü güçlü rakiplerle oynuyorduk. Sadece 2 tane kazanmamız gereken maç vardı. Onları da kazanamayınca işte koç gitti. Yani haybeye havaya konuşmuyorum. Altı boş da konuşmadım. Size göre insanların fikirleri sabit olmalı herhalde. Ben öyle birisi değilim. Ya alışırsınız ya da eleştirmeye devam edersiniz. Sen şöyle demiştin, sen böyle yapmıştın der eğlenirsiniz. Ben de işime bakarım :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Hazırlık maçı mı izledik? Yada yabancıların performansını biliyor muyduk? Tahminler üstünden konuştuk. Yanıldım ve ilk haftadan beri de eleştirileri yapıyorum. Sonuçlarla alakalı tahminim de var. Bu başlangıç beklemediğim bir durum da değil. Çünkü güçlü rakiplerle oynuyorduk. Sadece 2 tane kazanmamız gereken maç vardı. Onları da kazanamayınca işte koç gitti. Yani haybeye havaya konuşmuyorum. Altı boş da konuşmadım. Size göre insanların fikirleri sabit olmalı herhalde. Ben öyle birisi değilim. Ya alışırsınız ya da eleştirmeye devam edersiniz. Sen şöyle demiştin, sen böyle yapmıştın der eğlenirsiniz. Ben de işime bakarım :tabe:

sakin ol şampiyon

kimsenin eğlendiği filan yok fikrini söyle neden böle dedin diyen de yok. sen nasıl bişileri eleştiriyorsan sen de eleştirilebilirsin. yabancıların performansı olsun türklerinki olsun öngörülerle iyi işler yapıldığını yazıp çiziyordun transferler kötü çıkıp tahminlerin tutmayınca senden beter gömen yok iyi die söylediğin her şey kötüye evrildi bir anda oysa kötü olan performanslardı planlama değildi performans üzerinden planlamayı gömmek saçma. nie gömüyorsunda demiyorum daha evvel de ifade ettiğim gibi orantısız gömüyorsun. bu konu sabit fikirli olmak fikirlerin değişimini eleştirmek de değil ayrıca. yok alışırsınız yok size göre bize göre die ayrıştırıcı dil kullanmak siz kim biz kim vbvb boyundan büyük laflar, ez cümle çok atıp tuttuğunu düşünüyorum. 2 transfer kötü çıktı die demediğin kalmadı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

sakin ol şampiyon

kimsenin eğlendiği filan yok fikrini söyle neden böle dedin diyen de yok. sen nasıl bişileri eleştiriyorsan sen de eleştirilebilirsin. yabancıların performansı olsun türklerinki olsun öngörülerle iyi işler yapıldığını yazıp çiziyordun transferler kötü çıkıp tahminlerin tutmayınca senden beter gömen yok iyi die söylediğin her şey kötüye evrildi bir anda oysa kötü olan performanslardı planlama değildi performans üzerinden planlamayı gömmek saçma. nie gömüyorsunda demiyorum daha evvel de ifade ettiğim gibi orantısız gömüyorsun. bu konu sabit fikirli olmak fikirlerin değişimini eleştirmek de değil ayrıca. yok alışırsınız yok size göre bize göre die ayrıştırıcı dil kullanmak siz kim biz kim vbvb boyundan büyük laflar, ez cümle çok atıp tuttuğunu düşünüyorum. 2 transfer kötü çıktı die demediğin kalmadı.
O iki oyuncu performansı kötü olunca rakiplerini yenemiyorsun. Bilmiyorum maçları izlliyor musun ama izlersen sadece yabancı oyuncuların yarattığı farktan dolayı bazı maçları kaybettiğimizi görürsün. Yerli oyuncuları kötülemiyorum. Ancak yabancıları kötüleme hakkına sahibim. Yabancılar fark yaratsın diye alınıyor. Yerliler gibi vasat olamazlar. O 2-3 yabancı oyuncu transferi doğru seçilmiş olsa şu anda en az 2-3 galibiyet yazıyordu bizim lehimize. Atıp tutmuyorum açıkça görünen durumu yönetimin umursamamasına kızıyorum. Ayrıca Umut Şenol denen yöneticimizin twitterda tweet atmaktan başka bir işe yaradığını da göremedik. Neredeyse tüm takımlar sponsor bulmuşken henüz sponsorumuz yok. Var olan sponsorları da Ahmet Kandemir yakın ilişkilerini kullanarak getirdi. Bu kadar ilgisiz bir yönetici eleştirilmeyi hak ediyor. Başkan da yanlış kişilerden akıl alıyor. Koça gelmeden önce kendi yapmaları gereken transferleri yapmaları lazımdı. Geçen sene koç başardıkları için bile kalmayı hak ediyordu. Şİmdi konuşulan koçlar gideni aratacak. Piyasada yerli iyi koç yok  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gelecek koç isimleri ortaya çıkmaya başladı  :tabe: Ahmet Kandemir isminin olacağını düşünüyorum bende. Zaten en başta iki tane koçu getirmek hataydı. Böyle durumlarda hep üstteki alttakinin gidişine neden oluyor  :tabe:

Kişisel görüşüm: Yeni Koç Ahmet Çakı olacak. (via. Metin Sönmez)

Ahmet Çakı’nın teklifi kabul etmediği son adayların Ozan Bulkaz yada Ahmet Kandemir olduğu duyumunu aldım bende. (via. Mert Uysal)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

O iki oyuncu performansı kötü olunca rakiplerini yenemiyorsun. Bilmiyorum maçları izlliyor musun ama izlersen sadece yabancı oyuncuların yarattığı farktan dolayı bazı maçları kaybettiğimizi görürsün. Yerli oyuncuları kötülemiyorum. Ancak yabancıları kötüleme hakkına sahibim. Yabancılar fark yaratsın diye alınıyor. Yerliler gibi vasat olamazlar. O 2-3 yabancı oyuncu transferi doğru seçilmiş olsa şu anda en az 2-3 galibiyet yazıyordu bizim lehimize. Atıp tutmuyorum açıkça görünen durumu yönetimin umursamamasına kızıyorum. Ayrıca Umut Şenol denen yöneticimizin twitterda tweet atmaktan başka bir işe yaradığını da göremedik. Neredeyse tüm takımlar sponsor bulmuşken henüz sponsorumuz yok. Var olan sponsorları da Ahmet Kandemir yakın ilişkilerini kullanarak getirdi. Bu kadar ilgisiz bir yönetici eleştirilmeyi hak ediyor. Başkan da yanlış kişilerden akıl alıyor. Koça gelmeden önce kendi yapmaları gereken transferleri yapmaları lazımdı. Geçen sene koç başardıkları için bile kalmayı hak ediyordu. Şİmdi konuşulan koçlar gideni aratacak. Piyasada yerli iyi koç yok  :tabe:

o 2 oyuncuyu seçen başkan değil hocalardı sen teknik heyetin hatalarını direkt yönetimi gömerek çıkarım yapıyorsun. madem o 2 yabancı ile olmayacak bassaydı istifayı teknik ekip bizim istediklerimizi almadınız deselerdi madem mevzu yönetimtandanslı basacaktı istifayı hani sergenden beklediğniz gibi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

o 2 oyuncuyu seçen başkan değil hocalardı sen teknik heyetin hatalarını direkt yönetimi gömerek çıkarım yapıyorsun. madem o 2 yabancı ile olmayacak bassaydı istifayı teknik ekip bizim istediklerimizi almadınız deselerdi madem mevzu yönetimtandanslı basacaktı istifayı hani sergenden beklediğniz gibi
Yönetim bütçe vermeyince alanlara da fazla suç bulamıyorsun. Ancak yönetimi koçu gönderme kararı ile ve transfer için kaynak yaratamaması ile eleştirebilirim. Zaten bu yönde eleştiriyorum. Herhalde sen yanlış anladın beni  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Yönetim bütçe vermeyince alanlara da fazla suç bulamıyorsun. Ancak yönetimi koçu gönderme kararı ile ve transfer için kaynak yaratamaması ile eleştirebilirim. Zaten bu yönde eleştiriyorum. Herhalde sen yanlış anladın beni  :tabe:

ben seni hiç bi zaman yanlış anlamıyorum sadece orantısız kafa göz daldığını yorumluyorum

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Biraz konulara açıklık getirelim. Burak hoca ile kulüp sözleşmeyi henüz fesh etmedi. Bu yüzden de yeni bir koçla anlaşma yapsalar bile bunu ancak asistan koç olarak tescil ettirebilirler.

Koçla kulüp arasında hukuki süreç başladı bu arada. Sözleşme hemen fesh olmayabilir. Bu süre içerisinde 3 maça asistan koçla çıkılabiliyor. Yani önümüzdeki 3 maçta Ahmet Kandemir sahada olacak. Tabi bu süreç boyunca ayağa kalkamaz. 3 maçın sonunda da özel bir izinle(Federasyona bağlı) bu görevi devam ettirebilir. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Direkt yenileceğimizi düşündüğüm bir maç olacak. Her pozisyonda sıkıntılarımız var. Üstüne eksikleri ve koç değişikliğini de ekleyince yenilgi kaçınılmaz görünüyor.

https://twitter.com/BjkBasket/status/1325197738234011657

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Galibiyet alamadıktan sonra bu tip ödüllerin bir manası kalmıyor. Yarın lig düşünce bu oyuncuları elinde tutamazsın. Bu oyuncular elimizdeyken en azından play-off için mücadele etmemiz lazım. Oyuncuları yenilgiye alıştırarak gelişim sağlayamayız.

https://twitter.com/basketsuperligi/status/1324342821210476545

Yerli oyuncularla kaçar yıllık sözleşme imzalandı?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yerli oyuncularla kaçar yıllık sözleşme imzalandı?

Son alınan ve alınacak yabancılar hariç bir kısmı ile 2 yıl, bir kısmı ile de 3 yıllık sözleşme imzalandı. Tabi bu oyuncuların çeşitli çıkış maddeleri de vardır. Ayrıca bonservislerinin bir kısmı da menajerlerine ait diye biliyorum. Basketbol sözleşmeleri biraz karışık oluyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Koç ile yolları ayırdığımızı açıkladık. Hocayı çok güzel harcadık. Tweete gelen yorumlara bakın bakalım kim hatalıymış  :tabe:

https://twitter.com/BJK_Basketbol/status/1325397672329670657

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

İş buraya doğru gidiyor... Umarım bir şekilde ligde kalmayı başarırız.

Bu işin sonucunda bu olaya kim karar verdiyse, bence hepsi görevinden olur. Takıma takviye yapılmadan düzelmesinin imkanının olmadığı bir durum söz konusu. Koçu gönder sonra takviye yap? Mantık bu işin neresinde? Sene sonunda herkes gider sil baştan başlarız. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

ING Basketbol Süper Ligi 7.Hafta

1. Çeyrek Sonucu

Beşiktaş 15-15 Gaziantep Basketbol

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk Yarı Sonucu

Beşiktaş 34-27 Gaziantep Basketbol

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

3. Çeyrek Sonucu

Beşiktaş 53-47 Gaziantep Basketbol

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Kör topal savaşı

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kör topal savaşı
Maçı izlemek Çin işkencesi gibi. Özellikle guardsız oynamak çok kötü.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Koçu kov ve transfer yap. Mükemmel mantık  :claps: Hocanın isteyip tek aldırdığı oyuncu James Blackmon, şu an koçluk yapan Kandemir'in aldıkları oyuncular da gönderildi. Diyeceklerim bu kadar...

Guard ve 4-5 oynayabilen bir oyuncu için çalışma var. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nomal Süre Sonucu

Beşiktaş 69-69 Gaziantep Basketbol

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Allah rızası için transfer

Çevrimdışı MUSTAFA_

Allah rızası için transfer
Yenildiğimiz bazı maçlar yakın giden ve kazanacağımız maçlardı. Onlardan bir tanesini daha izliyoruz.

Beşiktaş Tarihi
★★★