Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.
0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Her şeye başkan karar veriyor ama Umut diye biri şubenin başında. Ahmet Kandemir sponsorluklarla ilgileniyor. Umut Bey ne işe yarıyor? Bu kafayla her şeye müstahakız Koç devam ediyor. Transfer konusunda başkanın kararı bekleniyor. (via. Metin Sönmez)
Küme düştük kesinleşti artık karar verilene kadar iş işten çoktan geçmiş olur. Koskoca Beşiktaş kulübü 200-300 bin dolar bütçe veremiyor şubeye yazıklar olsun. Millete sene başı proje falan diye masal anlatıyorlardı dertleri para harcamamakmış meğerse diğer amatör branşların durumu da içler acısı.
Geçmiş olsun Bütün şanssızlıklar arka arkaya geliyor. Artık basketbol için elimizde bir kadro kalmadı. Transfer yapmazsak ciddi ciddi lig düşeriz. Düşmeyi bekleriz biz ama https://twitter.com/KartalBasketOrg/status/1323362975642755073https://twitter.com/buzzspor/status/1323363138885029888
projeyi koçla kandemir hazırlamadı mı
Birlikte hazırladılar ama yabancıları Kandemir ve ekibi seçti. Koçun istediği oyuncular alınmamış. Şimdi onun sıkıntısını çekiyoruz. Blackmon sezon başında gelecekmiş mesela
Wes Clark'ı da istiyormuş sezon başı hoca şuanda boşta bir hamle yapılacak olursa gelmesi muhtemel.
Burak Bıyıktay ile yolların ayrıldığına yönelik bir haber okudum.
Evet bu sefer farklı olacak diye sevinmiştik. Daha 2 ay olmadan hiçbir planımız olmadığını anladık. İş bilmez yönetimimiz gitmediği sürece bir şey olmaz. Benim umudum kalmadı. Lig düşeriz ve tüm takım dağılır gözüyle bakıyorum artık. Geçmiş olsun...
destek vermiyormuydun mustafa ben mi yanlış biliyorum ? Genç oyuncular hoca ahmet kandemir iyi yoldayız diyordun
hocalık çok bir durum yok bence kadro yetersiz başka biri gelse harikalar yaratmayacak.
Tanjevic gelirse şaşırmam beleşe çalışırım demişti kulübe geldiğinde küme kesin düşeceğiz bu sene o kesinleşti.
iyi şeyler allahtan kötülerin hepsi anç.den bunu daha anlamadın mı gülhan
zamanında milli takımı çalıştıran dayı değil mi o
Yöneten kimse teker teker isimlerini ve hatalarını burada yazıyorum. Altı boş hiçbir şey söylemedim. Karşı argüman getirin öyle eleştirin okey. Ama böyle uzaktan söylemekle kimseye bir şey anlatamazsın Uzaktan davullun sesi hoş geliyor. İyi yaptıkları bir şey olursa iyi yaptıklarını da söylüyorum. Şimdiye kadar beni tanımadıysanız bir şey anlatamam. Fikret Orman döneminde de bu tip eleştiriler alıyordum ama haklı çıkardı zaman. Şimdi de söylüyoruz. Zamanla görülür her şey