Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

Özgür Gültekin, Necmi ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 657453 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimiçi Samet Ç

Her şeye başkan karar veriyor ama Umut diye biri şubenin başında. Ahmet Kandemir sponsorluklarla ilgileniyor. Umut Bey ne işe yarıyor? Bu kafayla her şeye müstahakız  :money:

Koç devam ediyor. Transfer konusunda başkanın kararı bekleniyor. (via. Metin Sönmez)
Küme düştük kesinleşti artık karar verilene kadar iş işten çoktan geçmiş olur. Koskoca Beşiktaş kulübü 200-300 bin dolar bütçe veremiyor şubeye yazıklar olsun. Millete sene başı proje falan diye masal anlatıyorlardı dertleri para harcamamakmış meğerse diğer amatör branşların durumu da içler acısı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Küme düştük kesinleşti artık karar verilene kadar iş işten çoktan geçmiş olur. Koskoca Beşiktaş kulübü 200-300 bin dolar bütçe veremiyor şubeye yazıklar olsun. Millete sene başı proje falan diye masal anlatıyorlardı dertleri para harcamamakmış meğerse diğer amatör branşların durumu da içler acısı.
Bize ilkleri yaşatmaya gelmişler. Bunlar gider bir de düşmeyelim diye son ay yüksek ücretli yabancılara para verirler.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Geçmiş olsun  :by2: Bütün şanssızlıklar arka arkaya geliyor. Artık basketbol için elimizde bir kadro kalmadı. Transfer yapmazsak ciddi ciddi lig düşeriz. Düşmeyi bekleriz biz ama  :money:

https://twitter.com/KartalBasketOrg/status/1323362975642755073

https://twitter.com/buzzspor/status/1323363138885029888
2020 yılı kadar kötü bir yıl görmedim ben.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Önemli olan gelmeleri değil. Ne zaman gelecekleri  :tabe:

Ben öyle veya böyle en az 2 transfer bekliyorum. 3 olursa şaşırmam. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

projeyi koçla kandemir hazırlamadı mı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı MUSTAFA_

projeyi koçla kandemir hazırlamadı mı
Birlikte hazırladılar ama yabancıları Kandemir ve ekibi seçti. Koçun istediği oyuncular alınmamış. Şimdi onun sıkıntısını çekiyoruz. Blackmon sezon başında gelecekmiş mesela  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Birlikte hazırladılar ama yabancıları Kandemir ve ekibi seçti. Koçun istediği oyuncular alınmamış. Şimdi onun sıkıntısını çekiyoruz. Blackmon sezon başında gelecekmiş mesela  :tabe:
Wes Clark'ı da istiyormuş sezon başı hoca şuanda boşta bir hamle yapılacak olursa gelmesi muhtemel.
[ Son Düzenleme: 03 Kasım 2020, 22:53:35 Samet Ç ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Wes Clark'ı da istiyormuş sezon başı hoca şuanda boşta bir hamle yapılacak olursa gelmesi muhtemel.
O başka takımla anlaşmak üzereydi. Sağlık kontrolünden geçemedi diye biliyorum. İyi kontrol etmek lazım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi kahyaoglueren

Burak Bıyıktay ile yolların ayrıldığına yönelik bir haber okudum.

Çevrimiçi Samet Ç

Doğru

Çevrimiçi Samet Ç

Tanjevic gelirse şaşırmam beleşe çalışırım demişti kulübe geldiğinde küme kesin düşeceğiz bu sene o kesinleşti.

hocalık çok bir durum yok bence kadro yetersiz başka biri gelse harikalar yaratmayacak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Evet bu sefer farklı olacak diye sevinmiştik. Daha 2 ay olmadan hiçbir planımız olmadığını anladık. İş bilmez yönetimimiz gitmediği sürece bir şey olmaz. Benim umudum kalmadı. Lig düşeriz ve tüm takım dağılır gözüyle bakıyorum artık. Geçmiş olsun...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Evet bu sefer farklı olacak diye sevinmiştik. Daha 2 ay olmadan hiçbir planımız olmadığını anladık. İş bilmez yönetimimiz gitmediği sürece bir şey olmaz. Benim umudum kalmadı. Lig düşeriz ve tüm takım dağılır gözüyle bakıyorum artık. Geçmiş olsun...

destek vermiyormuydun mustafa ben mi yanlış biliyorum ?

Genç oyuncular hoca ahmet kandemir iyi yoldayız diyordun  :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

İyi yoldayız diyordum ama yabancı seçimlerinin bu kadar kötü olacağını düşünmüyordum. Şu anda umudumun kalmadığını söylüyorum zaten.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bütün suçu teknik ekibe atan yönetici kafası. Herhalde getirdikleri gençlerin bir anda pişeceklerini düşündüler  :tabe: Az para harcarsın ama hamleleri doğru yaparsın. Hamleleri yanlış yapıp getirdiğin oyuncuları gönderip kimseyi getirmezsen işin içinde hata yönetici ve oyuncu tercihlerini yapana sorulur. Oyuncu tercihlerini yapan Ahmet Kandemir, bütçe oluşturamayan Umut Şenol. Burada kalkıp koçu gönderirsen adama gülerler... Tabi bütçeyi oluşturamadığın için çözüm bütçe istemeyen bir koç bulmak oluyor. O zaman takımın başına Kandemir gelsin. Hiç harcama yapmayın.

https://twitter.com/yugoslavfaulu/status/1324398213256851459

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

hocalık çok bir durum yok bence kadro yetersiz başka biri gelse harikalar yaratmayacak.
kadroyu koç kurdurmadı mı

samet abiye sorduğumda onların planıydı dedi, mantıken sorumluluk onlara ait

tabi yönetimde hemen elinde tuzlukla koştu ayrı konu
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Tanjevic gelirse şaşırmam beleşe çalışırım demişti kulübe geldiğinde küme kesin düşeceğiz bu sene o kesinleşti.

zamanında milli takımı çalıştıran dayı değil mi o
[ Son Düzenleme: 06 Kasım 2020, 01:18:02 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

iyi şeyler allahtan kötülerin hepsi anç.den bunu daha anlamadın mı gülhan
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

iyi şeyler allahtan kötülerin hepsi anç.den bunu daha anlamadın mı gülhan
Yöneten kimse teker teker isimlerini ve hatalarını burada yazıyorum. Altı boş hiçbir şey söylemedim. Karşı argüman getirin öyle eleştirin okey. Ama böyle uzaktan söylemekle kimseye bir şey anlatamazsın :tabe: Uzaktan davullun sesi hoş geliyor. İyi yaptıkları bir şey olursa iyi yaptıklarını da söylüyorum. Şimdiye kadar beni tanımadıysanız bir şey anlatamam. Fikret Orman döneminde de bu tip eleştiriler alıyordum ama haklı çıkardı zaman. Şimdi de söylüyoruz. Zamanla görülür her şey  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Galibiyet alamadıktan sonra bu tip ödüllerin bir manası kalmıyor. Yarın lig düşünce bu oyuncuları elinde tutamazsın. Bu oyuncular elimizdeyken en azından play-off için mücadele etmemiz lazım. Oyuncuları yenilgiye alıştırarak gelişim sağlayamayız.

https://twitter.com/basketsuperligi/status/1324342821210476545

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

zamanında milli takımı çalıştıran dayı değil mi o
Evet dayı değil ama dede.

Çevrimdışı tangaz

Yöneten kimse teker teker isimlerini ve hatalarını burada yazıyorum. Altı boş hiçbir şey söylemedim. Karşı argüman getirin öyle eleştirin okey. Ama böyle uzaktan söylemekle kimseye bir şey anlatamazsın :tabe: Uzaktan davullun sesi hoş geliyor. İyi yaptıkları bir şey olursa iyi yaptıklarını da söylüyorum. Şimdiye kadar beni tanımadıysanız bir şey anlatamam. Fikret Orman döneminde de bu tip eleştiriler alıyordum ama haklı çıkardı zaman. Şimdi de söylüyoruz. Zamanla görülür her şey  :tabe:

wala mustafa 3 gün önce bu yapılanma işlerini öve öve bitiremiyordun yönetim şöle yanılttı böle yanılttı die mutluydun die hatırlıyorum kötü skorlar gelince ekskavatörü kapıp koştun
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona