Su liderlik muhabbetine anlam veremiyorum. Bir elestiri yapilsa hemen lider takim, soyle boyle deniyor.
Hayirdir, 35. haftadayiz ve 10 puan ondeyiz de haberimiz mi yok?
Daha ilk yari bitti ikinci yari baslayacak, rakiple aramizda sadece 1 maclik fark var.
Ustelik ilk yarida tarafli-tarafsiz herkes bizi begendi, kadrodan maksimum verim aldik, herkes alkislandi bizim tarafta.
Rakiplere bakiyorum; birinin hocasi yerin dibine sokuldu, kovulmanin esiginden dondu, bircok oyuncusu elestirildi.
Digeri koca devreyi kalecisiz, onliberosuz, forvetsiz oynadi.
Ve biz bu kadar iyi, rakipler bu kadar kotu bir ilk yari gecirirken sadece 1 maclik fark var. Duyan da 10 puan one gectik zanneder.
Birinin transferlere bakiyorum, takima ligin en iyi kalecisi, iyi bir kanat ve iyi-kotu bir forvet geldi.
Digeri de ilk 11'e 3 takviye yapti, ki birinin tek basina ligin kaderini tayin etme potansiyeli var, sahaya ne yansitacagini gorecegiz.
Biz hala ayni gucumuzdeyiz. Ligin ikinci yarilari cok farkli geciyor.
Kume dusme hattindakiler canla-basla oynayacak, Avrupa ligi bileti icin kapisma olacak, derbiler daha da sert olacak.
Onemli olan GS'yi 19. haftada yenmek degil, sampiyonluk macinda yenmek. Daha once 2 defa GS deplasmaninda sampiyonluk macina ciktigimizda ne oldugunu gorduk.
Bu sartlar altinda taraftarin elestirmesi kadar dogal birsey yok. Liderlik falan yani bahane olmaz, zira iyi top oynamadan sampiyon olanlari da gorduk bu ligde zaten.
Nefesin son duzlukte yetmezse o ilk yarida oynanan topu da, Sergen'in performansini da, Larin'i de komple cope at zaten, hicbir ise yaramamis olacak.
Sadece kendimizi kandiriyoruz bence. Ki taraftar cok sey de istemedi, sadece yedek bir kanat-forvet/santrfor o kadar, onu da alamadilar.
Maddi imkansizlik bir yere kadar bahane olur, asil sikinti plansizlik.
Bu saatten sonra kimse gelmesin zaten. Cenk gelirse pahaliya patlayacak ve 6 ay sonra topuklayacak, bizim antrenman kulubu olarak goren birine kucak acmis olacagiz.
Diger adi gecen yabancilar zaten gelip cok katki saglayacak isimler gibi durmuyor, paralar cope gidecek.
Ne durumda ve kontrati izin veriyor mu bilmiyorum, ama hic degilse Umut Nayir cagirilsa bile daha mantikli olur su anda. En azindan forveti yedeklersin, rakibi
acamadiginda cilingir gorevi gorecek bir pivot santrforun olur. Vallahi bence en mantikli cozum su anda o, yoksa Hulk'un maliyeti fazla vs derken bu isin sonunda daha da
zararli cikacagiz.