2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2840926 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Josef'den tepki gelmiş. Ama bunun sorumlusu taraftar değil yönetim. Yöneticilerin röportaj vermesini yasaklamak lazım. Kötü gidince hiçbiri konuşmuyor ama iyi gidince mobese kameralarına bile konuşuyorlar.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı GreenBook

Josef'den tepki gelmiş. Ama bunun sorumlusu taraftar değil yönetim. Yöneticilerin röportaj vermesini yasaklamak lazım. Kötü gidince hiçbiri konuşmuyor ama iyi gidince mobese kameralarına bile konuşuyorlar.

Yönetim sayesinde takım sahipsiz gibi görünüyor dışardan bakınca. Vah ki ne vah acemiler ordusu

Çevrimdışı Savaş

Bundan korkuyordum. Bir çuval inciri berbat edecekler göz göre gore. Şaka gibi.

Kendi kendimize çelme atıyoruz resmen.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

tartışılmaz merak etme tartışılması için önce hocalık mertebesine ulaşması lazım
Bunun içinde sezon sonu takımı şampiyon yapması gerekiyor
Adam napsin ? Fb nin yaptığı transferlere bi bak , Gs nin yaptıklarına bir bak , Ts bile bayağı güçlendi Bakasetasi da almışlar , Yunus malliyi almışlar

Bizimkiler de lider takimin , siir gibi top oynayan takımın hocasına 1 tane transfer yapmıyorlar

Kusura bakmada şampiyonluk giderse bunun tek ve bas sorumlusu Yönetim ve başkandir
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Oyuncular da fazlasıyla hissetmiş !!! Yönetim her şeyi berbat ettin, senin ayıbını bu hoca ve taraftar kapatmaktan bıktı !

Çevrimdışı mrred

https://twitter.com/ibrahimseten/status/1355442473552764928
Bu adamlar tamamen taraftara oynayıp takipçi kasmak için algı yapıyorlar.

Bunlar kim Beşiktaşı düşünmek kim ?

İğrenç bir insandır kendisi

İtibar etmeyelim lütfen
The great gig in the sky

Çevrimdışı GreenBook

Josefin şu açıklaması bile yönetimin nekadar pasif olduğunu gösteriyor josef Bile görüyor bu pasifliği. Beşiktaş’ı yönetiyorsunuz sıradan Anadolu takımı değil !
Bu tür işlere futbolcular da dahil oluyorsa durum vahim.
Otorite sahibi yönetici yok düzen yok herkes birbirinin işine müdahale ediyor görev tanımı kavramı yok Beşiktaş böyle yönetilemez.

Çevrimdışı Erman1903

En azından 16 yabancıyı istemese başkan bu kadar problem çıkmazdı başımıza. Boyd'u kadroya yazacağız diye rakiplerimizi güçlendirdik. Sanki Boyd çok bir fark yaratacak. Oynayacağına şüphe ile bakıyorum.

Nereden baksan tutarsızlık, umarım bunlar bizim için bir kırılma noktası olmaz.

Bu adamlar tamamen taraftara oynayıp takipçi kasmak için algı yapıyorlar.

Bunlar kim Beşiktaşı düşünmek kim ?

İğrenç bir insandır kendisi

İtibar etmeyelim lütfen

Katılıyorum, bu gökmen falan bunları buraya taşımamalıyız.

Nereden baksan tutarsızlık, umarım bunlar bizim için bir kırılma noktası olmaz.

Oldu bile, sezon sonu bugünleri hatırlayacağız.

Çevrimiçi mayguntr

Besiktasin sartlarina uymuyorsa oyuncu alinmiyor, ve bundan herkes sikayet ediyor.

Sonra Nkouduya niye 5milyon verildi, Vida niye 3.5 milyon euroya oynuyor, Lense bu kadar sozlesme verilir mi diye soyleniyor ayni kisiler de.

Josef, Abu, Rosier, Ghezzal, Tore, Nskala, Wellington, Mensah, Montero, Atakan. 10 oyuncu aldi bu yönetim, hic birinin maliyeti yuksek degil, 6-7 tanesi mukemmel katki verdi.

Transfer taraftari olmayin. Lideriz, ligin en iyi oynunu oynuyoruz, belli ki maaslar duzenli yatiyor, takim mutlu.
Butcemize uyacak, duzgun biri bulunursa alinir son gun, sonra yine kuryecilere sukranlarinizi sunarsiniz, once küfredip arkasindan.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Senelerdir aynı.. Transferler hep son güne kalıyor.. Ben yıllardır transfer sezonunun son gününe kadar takip bile etmiyorum transfer gündemimizi.. Biliyorum çünkü son 2-3 güne kalacak..

Futbolcuların maaşlarını zamanında ödesinler benim için yeterli şu an.. Madem transfere para harcanmıyor, o harcanmayan paralar maaşlara gitsin..

Senelerdir şu muhabbet var birde. İşte fb sampiyon olamazsa batacak. Gs bu sene sampiyon olamazsa bitti vs gibi. Fb senelerdir kupa alamıyor. Ama senelerdir de çatır çatır transfer yapıyor. Limite falan bakmadan adam alıyor. Ali Koç çok zengin diyerek açiklanamaz bu durum.. Ahmet Nur Çebi' de asgari ücretle çalışan birisi değil sonuçta. Koç kadar olmasa bile onda da para var..

Neyse tesellim fener' in hep aynı şeyi yapması.. Çok sayıda transfer, yıldız transferleri, harcanan paralar, ligin en değerli kadrosunu kurma.. Ama bir şekilde şampiyonluğu kaybediş..

Çevrimiçi Necmi

Adam napsin ? Fb nin yaptığı transferlere bi bak , Gs nin yaptıklarına bir bak , Ts bile bayağı güçlendi Bakasetasi da almışlar , Yunus malliyi almışlar

Bizimkiler de lider takimin , siir gibi top oynayan takımın hocasına 1 tane transfer yapmıyorlar

Kusura bakmada şampiyonluk giderse bunun tek ve bas sorumlusu Yönetim ve başkandir
geride kalan ilerdekini yakalamak için transfer yapar bizim zaten kadromuz iyi bakalım bu kadar transferle yaklaşabileceklermi sanmıyorum çünkü bize yaklaşılması transferle olacak iş değil yeterki sakat vermeyelim
Yönetime gelince tam bir beceriksizlik örneği sergiliyorlar alamamalarından değil alamayabilirsin ama yönetme şekilleri ergen çocuklara benziyor
Ben daha önce söylemişdim adamlar beşiktaşın itibarını yerle bir etmek için gelmişler sanki

Çevrimdışı tuncaboylu

Kendi göthelerinden limit diye kural uyduranların kurallarına uymak zorunda olan bizden başka kim var? Bu aptallık değil mi? adamlar hülleyle sağından solundan arkasından dolaşarak iş bitiriyorlar bizimkiler 1 milyon euro yok diye 25 milyon euro gelirden olacaklarını düşünemiyorlar! 3 klüp de batık zaten en fazla borcu olan fb sonra bizimle cinconun arada 300 milyon tl fark var ama biz daha fazla borca girmeyelim istiyoruz! saçmalık. Klubü daha fazla borca sokamam diyorsun da gelir getiren kalem lig şampiyonluğu ve şampiyonlar ligi katılımı + başarı puanlarından elde edilecek olası gelirlerdir sen yem vermeden süt sağmak istiyorsun! para kazanmak için yatırım yapmak gerek sen istiyor duj verecek 100 euro!
Arkadaşlar, başkanlar arasında gizli oylama yapılsa limitten memnun olan tek başkan bizimki çıkar.

Adam taraftarın transfer baskısını ekarte etmek için, limit diyip duruyor.

İlk zamanlarında aynı taktiği Fikret Orman da yapıyordu. FFP var diyince, kimse transfer falan diye ısrar etmiyordu. Sonra renkliler FFP anlaşması yapınca, etrafından dolanmak için 50 tane metod olduğunu gördük.

Çevrimdışı can1903

Josef ayarı vermiş. Trabzonu yenip yola devam.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu transfer döneminde de bir kez daha gördük ki zoraki güzellik olmaz. Yönetim yaptıkları ve yapmadıkları ile sezon sonu çok eleştirilecektir. Ancak bu kadar başarısız bir transfer dönemi uzun zamandır geçirmedik. Nereden tutsak elimizde kalıyor. Bir tane artı nokta göremiyorum. Devre arası transfer döneminin gelmesi için gün sayarken şimdi rezillik bitsin diye bitmesine dakikaları sayıyorum. Umarım Cenk'i getirmek gibi bir hataya daha düşmezler. Cenk bizi saha içinden çok saha dışında yarattığı gündemle boğar.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Besiktasin sartlarina uymuyorsa oyuncu alinmiyor, ve bundan herkes sikayet ediyor.

Sonra Nkouduya niye 5milyon verildi, Vida niye 3.5 milyon euroya oynuyor, Lense bu kadar sozlesme verilir mi diye soyleniyor ayni kisiler de.

Josef, Abu, Rosier, Ghezzal, Tore, Nskala, Wellington, Mensah, Montero, Atakan. 10 oyuncu aldi bu yönetim, hic birinin maliyeti yuksek degil, 6-7 tanesi mukemmel katki verdi.

Transfer taraftari olmayin. Lideriz, ligin en iyi oynunu oynuyoruz, belli ki maaslar duzenli yatiyor, takim mutlu.
Butcemize uyacak, duzgun biri bulunursa alinir son gun, sonra yine kuryecilere sukranlarinizi sunarsiniz, once küfredip arkasindan.
Bu "lideriz" muhabbeti de dillere pelesenk oldu.

Sanki 10 puan farkla lideriz de, devamlı bu muhabbet dönüyor. Çok büyük ihtimalle bu akşam 9'da lider değiliz.

Tekrar (puan farkıyla) lider olmak için, yarın derbi kazanmamız gerekecek

Yani aldık başımızı gittik diye bir durum yok.

Takımımızın eksiği belli işte, 0-0'ken zorlanıyoruz. Haftalar ilerledikçe ve maçların stresi arttıkça, bu durum daha da büyük sorun olacak. O zaman buna önlem almak lazım.

25 gün oldu ara transfer dönemi başlayalı, gitmesi gereken bir tek oyuncu bile gitmedi. Gelmesi gereken bir tek oyuncu vardı, o da gelmedi. Transferde son gün beklenir, buna hiç bir zaman kızmadım. Ama iyi birini getireceklerine dair umut vermiyorlar.

Çevrimiçi Samet Ç

Yönetim sene sonu şampiyon olamazsak ne kadar zarar edeceğini de hesaplamıştır kulübün umarım. Devre arası 1-2 milyon fazla harcamamak için herşeyi şansa bıraktılar hadi bakalım sonumuz hayır olsun.

Çevrimdışı mourinho1903

Su liderlik muhabbetine anlam veremiyorum. Bir elestiri yapilsa hemen lider takim, soyle boyle deniyor.
Hayirdir, 35. haftadayiz ve 10 puan ondeyiz de haberimiz mi yok?
Daha ilk yari bitti ikinci yari baslayacak, rakiple aramizda sadece 1 maclik fark var.
Ustelik ilk yarida tarafli-tarafsiz herkes bizi begendi, kadrodan maksimum verim aldik, herkes alkislandi bizim tarafta.
Rakiplere bakiyorum; birinin hocasi yerin dibine sokuldu, kovulmanin esiginden dondu, bircok oyuncusu elestirildi.
Digeri koca devreyi kalecisiz, onliberosuz, forvetsiz oynadi.
Ve biz bu kadar iyi, rakipler bu kadar kotu bir ilk yari gecirirken sadece 1 maclik fark var. Duyan da 10 puan one gectik zanneder.
Birinin transferlere bakiyorum, takima ligin en iyi kalecisi, iyi bir kanat ve iyi-kotu bir forvet geldi.
Digeri de ilk 11'e 3 takviye yapti, ki birinin tek basina ligin kaderini tayin etme potansiyeli var, sahaya ne yansitacagini gorecegiz.
Biz hala ayni gucumuzdeyiz. Ligin ikinci yarilari cok farkli geciyor.
Kume dusme hattindakiler canla-basla oynayacak, Avrupa ligi bileti icin kapisma olacak, derbiler daha da sert olacak.
Onemli olan GS'yi 19. haftada yenmek degil, sampiyonluk macinda yenmek. Daha once 2 defa GS deplasmaninda sampiyonluk macina ciktigimizda ne oldugunu gorduk.
Bu sartlar altinda taraftarin elestirmesi kadar dogal birsey yok. Liderlik falan yani bahane olmaz, zira iyi top oynamadan sampiyon olanlari da gorduk bu ligde zaten.
Nefesin son duzlukte yetmezse o ilk yarida oynanan topu da, Sergen'in performansini da, Larin'i de komple cope at zaten, hicbir ise yaramamis olacak.
Sadece kendimizi kandiriyoruz bence. Ki taraftar cok sey de istemedi, sadece yedek bir kanat-forvet/santrfor o kadar, onu da alamadilar.
Maddi imkansizlik bir yere kadar bahane olur, asil sikinti plansizlik.
Bu saatten sonra kimse gelmesin zaten. Cenk gelirse pahaliya patlayacak ve 6 ay sonra topuklayacak, bizim antrenman kulubu olarak goren birine kucak acmis olacagiz.
Diger adi gecen yabancilar zaten gelip cok katki saglayacak isimler gibi durmuyor, paralar cope gidecek.
Ne durumda ve kontrati izin veriyor mu bilmiyorum, ama hic degilse Umut Nayir cagirilsa bile daha mantikli olur su anda. En azindan forveti yedeklersin, rakibi
acamadiginda cilingir gorevi gorecek bir pivot santrforun olur. Vallahi bence en mantikli cozum su anda o, yoksa Hulk'un maliyeti fazla vs derken bu isin sonunda daha da
zararli cikacagiz.

[ Son Düzenleme: 30 Ocak 2021, 16:00:04 mourinho1903 ]

Çevrimdışı mourinho1903

Hulk icin zaten taraftar illa alinsin demiyordu ki. Hulk'un maliyeti yillik 4-5 milyon olsa zaten kimse agzini acmaz. Adam Brezilya'ya 1.5 yillik 2.6 milyon euro'ya gitti, bizden istedigi para icin 1.5 yillik 3 milyon euro+bonus deniyor. Bu denge bozacak bir para falan degil, Hulk icin gayet normal bir para. Bu sezon 3 macta oynamis-oynamamis Gokhan Tore'den biraz pahali iste.
Ayrica tamamen bos ciksa bile, yatisa gecse bile (ki bunun icin bir gosterge yok), elinde sadece 1.5 yillik bir kontrat var. Ne sikintisi bu anlamadim gitti.
Sanki ugruna deli divane oldugumuz Cenk cok ucuz da Hulk'un maliyetini insanlar tartisiyor.

Çevrimdışı mourinho1903

geride kalan ilerdekini yakalamak için transfer yapar bizim zaten kadromuz iyi bakalım bu kadar transferle yaklaşabileceklermi sanmıyorum çünkü bize yaklaşılması transferle olacak iş değil yeterki sakat vermeyelim
Yönetime gelince tam bir beceriksizlik örneği sergiliyorlar alamamalarından değil alamayabilirsin ama yönetme şekilleri ergen çocuklara benziyor
Ben daha önce söylemişdim adamlar beşiktaşın itibarını yerle bir etmek için gelmişler sanki

Duyan da sanki 10 puan fark var zanneder, alt tarafi 2 puan ondeyiz. Adamlar da kadrosundan kimseyi kaybetmedi, ustune Mesut Ozil, Szalai ve Osayi geldi.
Bununla 2 puan kapanmaz mi? Ayrica yeter ki sakat vermeyelim ne demek? Sakatlik futbolun dogasinda var zaten. Ve bizde sakatlik gecmisi olan oyuncu da cok.
Takimlar bosuna 25 kisilik kadro kurmuyor, sen de kuracaksin. Kurmazsan ve Aboubakar sakatlanip 2 haftada havlu atarsan da bunu sanssizlik diye gecistiremezsin hocam.

Çevrimdışı balkan-kartal

Hulk icin zaten taraftar illa alinsin demiyordu ki. Hulk'un maliyeti yillik 4-5 milyon olsa zaten kimse agzini acmaz. Adam Brezilya'ya 1.5 yillik 2.6 milyon euro'ya gitti, bizden istedigi para icin 1.5 yillik 3 milyon euro+bonus deniyor. Bu denge bozacak bir para falan degil, Hulk icin gayet normal bir para. Bu sezon 3 macta oynamis-oynamamis Gokhan Tore'den biraz pahali iste.
Ayrica tamamen bos ciksa bile, yatisa gecse bile (ki bunun icin bir gosterge yok), elinde sadece 1.5 yillik bir kontrat var. Ne sikintisi bu anlamadim gitti.
Sanki ugruna deli divane oldugumuz Cenk cok ucuz da Hulk'un maliyetini insanlar tartisiyor.
Belki de Hulk gelmek istemedi
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı levitate

Doğruysa yazıklar olsun

https://twitter.com/EvrenChicago/status/1355501334833868800
doğruysa erdal beye helal olsun

o "şirinlik" yapmaya çalışan arkadaş kıçına tekmeyi yer umarım
bipbipbupbup

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..