2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2848646 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Hadi ya bak onu bilmiyordum. O zaman iyice düşünmek lazım bilemedim şimdi

İspanya ligi gibi bir ligte bile kaç kırmızı yemiş. Manyağın tekiymiş. Ama bu tarz bir scout transferi olsaydı beni daha çok heyecanlandırırdı. Fakat bu yönetimden ümidim yok.

Çevrimdışı mrred

Bana 8 numarada iş yapar gibi geldi. Ama @Erman1903 daha iyi analiz yapar.
Transferinin mantıklı gelmesi sebebi ;

nispeten istenilen patlamayı yapamayan fakat scoutların dikkatini çekmiş bir oyuncu olması (inter almış adamı)

Maaşının uygun olması

Dar alanda iş yapacak nitelikte olması

sağ ve sol ayağı kullanabilmesi

Topu ayağında tutabiliyor olması kalçayı falan iyi koyuyor.

Şut özelliği de var.
The great gig in the sky

Çevrimdışı balkan-kartal

İspanya ligi gibi bir ligte bile kaç kırmızı yemiş. Manyağın tekiymiş. Ama bu tarz bir scout transferi olsaydı beni daha çok heyecanlandırırdı. Fakat bu yönetimden ümidim yok.
sadece 1 tane kirmizi gormus ispanyada :D ama rakibi tekmelemis
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2021, 22:23:23 balkan-kartal ]
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı mrred

Hem Cenk hem Livaja olur mu acaba
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

sadece 1 tane kirmizi gormus ispanyada :D

Araştıralım hemen o zaman  :evillol:

270 maçta 86 sarı 4 tane çift sarıdan kırmızı 3 kırmızı
Aşırı sarı kart görmüş.

Çevrimdışı mrred

Livaja kitlenen maçlarda 60 tan sonra girerse iş yapacak tipte bir oyuncu gibi geldi.

Bu tip oyunculara da ihtiyaç var.

Hem hücuma geçişlerde hem de kapalı savunmaların arkasına koşu yapan oyunculara attığı toplarda etkili geldi .

Elzem bir transfer mi bilemedim.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Adı geçenlerin arasında en mantıklısın Livaja

Sanırım 900 bin 1 milyon arası bir sözleşmeyi kabul etmiş.

27 yaşında wyscouttan izlediğim kadarıyla toplu oyunda çok etkili bileklerine çok hakim

hem sağ hem sol ayakla isabetli pas atıyor ve şut çekebiliyor

Oynayan değil de oynatan bir oyuncu gibime geldi
6 ay önce Fenerbahçe'den 2 milyon Euro istedi senelik, inanmıyorum bu maaşlara.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hakemi itip 4 maç ceza almış.

Arıza işte.

Hakemi itip 4 maç ceza almış.

Arıza işte.

Bir engin baytarımız eksikti

Çevrimdışı tuncaboylu

sadece 1 tane kirmizi gormus ispanyada :D ama rakibi tekmelemis
İspanya'da hakemi itti, rakibi Aek'da oynarken tekmeledi.

2018 ve 2019 yıllarında 7 Avrupa kupası maçında 2 kere oynamış, o 2 maçta da kırmızı kart görmüş. Diğer 5'inde de cezalı olduğu için oynayamamış.

[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2021, 22:31:39 tuncaboylu ]

Çevrimiçi Samet Ç

Livaja kitlenen maçlarda 60 tan sonra girerse iş yapacak tipte bir oyuncu gibi geldi.

Bu tip oyunculara da ihtiyaç var.

Hem hücuma geçişlerde hem de kapalı savunmaların arkasına koşu yapan oyunculara attığı toplarda etkili geldi .

Elzem bir transfer mi bilemedim.
Dengesiz o adam ne yapacağı belli olmaz boşa para vermeye gerek yok.

Çevrimdışı Erman1903

Bana 8 numarada iş yapar gibi geldi. Ama @Erman1903 daha iyi analiz yapar.

Zaten anlattık epey adamı 8 için pek uygun değil hücum oyuncusu. Kenar 10 numarası-10 ve ikinci 9 oynayabilir. Yetenekli ve tekniği de yüksek bir oyuncu. Bana göre tam sahte 9 da değil, öyle de oynayabilirsin lakin ben o tip tek oynayacak adamı santrafor özellikleri daha yüksek olanı tercih ederim. İdeal değil ama oynayabilir, verim de alınabilir.

Oyunun içindedir genelde ama öyle aşırı bir toplam hacim yoktur lakin düşük de denmez. Teknik olduğundan yaptığı hareketlerde genelde başarılı olur, dribblingleri iyidir.

Bence oyun olarak faydalı olur lakin adam söylendiği gibi beyaz suçlu tarzı biri. Bizim kara oğlanların kardeşliği olan bir yerde ne yapar bilemiyorum. Bir de dediğim gibi ben bu adam hoşuma gidiyorsa ve Abou yedekleyecek birine bakiyorsam 9 özeliği daha baskın birine bakarım. Mesela önceden paylaştığım Jorge Recalde'yi örnek verebilirim.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı mrred

6 ay önce Fenerbahçe'den 2 milyon Euro istedi senelik, inanmıyorum bu maaşlara.

AEK te 700 bin alıyormuş.

2 milyon falan istiyorsa ağır saçmalamış başka kapıya gitsin
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

İspanya'da hakemi itti, rakibi Aek'da oynarken tekmeledi.

2018 ve 2019 yıllarında 7 Avrupa kupası maçında 2 kere oynamış, o 2 maçta da kırmızı kart görmüş. Diğer 5'inde de cezalı olduğu için oynayamamış.

Soğuttu
The great gig in the sky

Çevrimdışı mourinho1903

İrfan'ı da alacak fener ne limitmiş arkadaş bir bizimkiler ciddiye alıyor

Bosveeeer, biz efendi camia'yiz. Sene sonu ligi 3. tamamlayip romantik sarkilar soyleyecegiz, rakiplerimizden biri muzesine bir sampiyonluk kupasi ve 50 milyon euro geliri cebinde koyarken.
Bize de belki efendi kupasini verirler veya hanimis benim efendi camia'm diye basimizi oksarlar.
Muslera dondu kac pozisyon kurtardi herif, Onyekuru geldi simdiden 1 maci tek basinda cozdu.
Hem GS hem FB ikinci yarida cok az puan kaybedecek belli oldu.
Biz de Aboubakar, Ghezzal, Josef, Rosier, Larin sakatlanmasin diye dua edip duracagiz.

Çevrimdışı tuncaboylu

AEK te 700 bin alıyormuş.

2 milyon falan istiyorsa ağır saçmalamış başka kapıya gitsin
O sırada bonservisi de daha yüksekti, şimdi imza parası da isteyecek.

https://www.90min.com/tr/posts/fenerbahce-de-son-dakika-transfer-haberi-iste-sari-lacivertlilerin-yeni-forveti-marko-livaja-01eh741h0hw4

Neyse, iyi oluyor böyle dersler size.

Larin çok maaş alıyor, onu satıp alırız.

Çevrimdışı GreenBook

Yönetim neden direniyor hulku almamakta ? Tepkilerden hiç mi korkmuyorlar ? Arkadaş taraftar istiyorsa alıcaksın

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi sEuL

Tekrar hayırlı olsun  :)

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1355228785394802689

Ne kadar sacma, anlastiysak ve bize imzaya gelicekse neden Eskisehir'le maca cikiyor? Allah korusun son macinda bir sakatlik yasarsa bunun sorumlusu kim olacak

Çevrimdışı worns

Livaja benim pek içime sinmiyor. Verim verebilir, boş oyuncu diyemem ama ihtiyaca tam uymuyor. Biraz izledim gündeme geldikten sonra. 2. forvet rolünde performans alınabilir. Larin'in bölgesinde ya da ihtiyaç olduğunda sağda kullanılır. Orta sahada pek kullanılacağını sanmam. Bolca sözü edilen agresiflikleri bir tarafa dursun bana performansı da biraz dalgalı geldi. Bir de solda oyunun akışına göre Larin ya da N'Kodouyu kullanabiliyor olduğumuzdan ve ikincisinin formunu da gelişen oyun alışkanlıklarını da beğendiğimden birincil ihtiyaç bu tarz bir oyuncu mudur bilemedim. Bizim oyunumuzda Aboubakar'ın tuttuğu rolü ikame edebilecek bir oyuncu değil. Sadece seviye olarak söylemiyorum tarz olarak da uzak. Sprinter bir tek forvet olarak bazı oyunlarda iş görebilir ama bizim uç oyuncusundan beklediğimiz özellikler hiç yok neredeyse kendisinde.

Ha belki Larin'i Aboubakar'ın alternatifi olarak değerlendirilip Livaja'dan sol ön oyuncusu olarak yararlanmak üzerinden düşünülüyordur. Belki o zaman bir anlamı olabilir.

Hulk da aslında profil olarak aranan eksik karın mıydı tartışılır ama onu daha çok hücuma katacağı ekstralar üzerinden tarif ediyorduk.

Bakalım umarım kalan kısa sürede makul bir transfer gerçekleştirilir. Yine kötü yönetilen, plansız bir süreç izledik bunu son anda kim alınırsa alınsın söylemek lazım. Kadro mühendisliği, transfer planlamaları, oyuncu havuzu vs bu işlerde kötüyüz. Yönetim bunun farkında olsun ve bu açıdan da takımı geliştirebilecek adımlar atsın. Saha içiyle hiç bir ilgisi olmayacak, mümkünse teknik direktörlük geçmişi vsde olmayan, menajer ilişkilerinden uzak, temiz-idealist bir sportif direktör lazım aslında bu takıma. Bas bas bağırıyor. Ama bizim koşullarımızda ne kadar mümkün ve işler o da ayrı bir tartışma konusu olur.