Livaja benim pek içime sinmiyor. Verim verebilir, boş oyuncu diyemem ama ihtiyaca tam uymuyor. Biraz izledim gündeme geldikten sonra. 2. forvet rolünde performans alınabilir. Larin'in bölgesinde ya da ihtiyaç olduğunda sağda kullanılır. Orta sahada pek kullanılacağını sanmam. Bolca sözü edilen agresiflikleri bir tarafa dursun bana performansı da biraz dalgalı geldi. Bir de solda oyunun akışına göre Larin ya da N'Kodouyu kullanabiliyor olduğumuzdan ve ikincisinin formunu da gelişen oyun alışkanlıklarını da beğendiğimden birincil ihtiyaç bu tarz bir oyuncu mudur bilemedim. Bizim oyunumuzda Aboubakar'ın tuttuğu rolü ikame edebilecek bir oyuncu değil. Sadece seviye olarak söylemiyorum tarz olarak da uzak. Sprinter bir tek forvet olarak bazı oyunlarda iş görebilir ama bizim uç oyuncusundan beklediğimiz özellikler hiç yok neredeyse kendisinde.
Ha belki Larin'i Aboubakar'ın alternatifi olarak değerlendirilip Livaja'dan sol ön oyuncusu olarak yararlanmak üzerinden düşünülüyordur. Belki o zaman bir anlamı olabilir.
Hulk da aslında profil olarak aranan eksik karın mıydı tartışılır ama onu daha çok hücuma katacağı ekstralar üzerinden tarif ediyorduk.
Bakalım umarım kalan kısa sürede makul bir transfer gerçekleştirilir. Yine kötü yönetilen, plansız bir süreç izledik bunu son anda kim alınırsa alınsın söylemek lazım. Kadro mühendisliği, transfer planlamaları, oyuncu havuzu vs bu işlerde kötüyüz. Yönetim bunun farkında olsun ve bu açıdan da takımı geliştirebilecek adımlar atsın. Saha içiyle hiç bir ilgisi olmayacak, mümkünse teknik direktörlük geçmişi vsde olmayan, menajer ilişkilerinden uzak, temiz-idealist bir sportif direktör lazım aslında bu takıma. Bas bas bağırıyor. Ama bizim koşullarımızda ne kadar mümkün ve işler o da ayrı bir tartışma konusu olur.