2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2843617 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı murat

iyide bu olacağı zaten belli olan birşey ne bekliyordun hala kasımpaşadan oyuncu isteyenler utansın bu zamana kadar akıllanmadılarda yazındamı akıllanmadılar anlamıyorumki beceremezsin transfer yapamazsın bunu anlarım ama koita olayı beceriksizlik değil daha fazlası
işin güzel tarafı koitadan kasımpaşaya da fayda gelmez artık.

Çevrimdışı Lucescu1903

FB,GS'ye bedava oyuncu peşkeş çeken Kasımpaşa başkanının bize gelince sözleşmesinin bitmesine 5 ay kalan futbolcu için 3.5 milyon € istemesi.Kendisine Teşekkür Ediyorum bizi Koita gibi bir çöpten kurtardığı için.

Çevrimiçi Samet Demir

#Direnveefsaneolmustafaciner

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı nusretaslanturk

Bu gün bir kez daha belli oldu , pislik bir düzen var ve biz ne zaman potada olsak o düzene çomak sokuyoruz.
Gs’nin devlet, derin devlet , paralel devlet ilişkisi yeterince mide bulandırıcı değilmiş gibi cebinden daha çok hiç birşeyi düşündüğüne artık inanmadığım Koç gurubunun küçük oğluna düzen adamlığı ve dalkavukluğa başladı.
Aklıma nazilere finansman sağlayan Henry Ford geliyor nedense..
Bu burjuva takımı hiç bir zaman değişmiyor.

Çevrimdışı Lucescu1903

Bu gün bir kez daha belli oldu , pislik bir düzen var ve biz ne zaman potada olsak o düzene çomak sokuyoruz.
Gs’nin devlet, derin devlet , paralel devlet ilişkisi yeterince mide bulandırıcı değilmiş gibi cebinden daha çok hiç birşeyi düşündüğüne artık inanmadığım Koç gurubunun küçük oğluna düzen adamlığı ve dalkavukluğa başladı.
Aklıma nazilere finansman sağlayan Henry Ford geliyor nedense..
Bu burjuva takımı hiç bir zaman değişmiyor.

Para,İddaa,Şike,Siyasi,Teşvik,Oyuncu ayartma,Hakem,Medya... Türkiye de futbol bunlardan geçiyor.

Çevrimdışı mrred

3.5 mlyon euro yüzünden koitayı kaçırdık elimizden :D bari hiç olmazsa hulku alalım.koita nın yerini doldurmaz ama neyse yapacak bir şey yok. :D

asdgasdgasga
 :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

3.5 mlyon euro yüzünden koitayı kaçırdık elimizden :D bari hiç olmazsa hulku alalım.koita nın yerini doldurmaz ama neyse yapacak bir şey yok. :D
Bir şekilde Hulk'u çözsünler artık. Yapacak bir şey yok  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

bizim yerimizi almak için önce trabzon sonra feneri sonra galatasarayı geçsinler.

İşte ıslak hayaller, adam sırf şekil yapmak için sözleşmesi biten oyuncuya 3,5 diyor. Kendi de biliyor sezon sonu gideceğini zarar ederim, oyuncuyu kullanamam yine de satmam Beşiktaş'a kafa bu. Hani bir gün de sarışınlara bu hareketlerini göremedik. Bu ve bunun gibilerin en büyük rüyasıdır, her rüya gerçek olmuyor ama mal bu, iyi bilmek lazım ligdekileri.

Çevrimiçi Necmi

3,5 koitaya istendiği yerde hulk 4,5 bedava sayılır 😂

Çevrimdışı MUSTAFA_

3,5 koitaya istendiği yerde hulk 4,5 bedava sayılır 😂
Maaşını koymadık daha. En az 2 sene maaşıyla birlikte bize Koita 5-6 milyon euroya mal olur. Hulk bedavadan bir tık pahalı bu fiyatlara  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı murat baltacı

Bupenza bizim takıma nasıl olur acaba? Kanat forvet çok güçlü hızlı hulk kadar olmasa da iyi şut çekebildiğini gösterdi 24 yaşında hulk'a 3 vereceğimize şunu mensah gibi kadroya katsak ya opsiyonla kiralık falan valla taraftar hulk falan unutur yedekliği sorun etmeyecek girince de hem kenarda hem en uçta verim alabileceğin oyuncu sana işte
Geçen yazdım aynısını bence çok iş yapar özellikle abou varken çok iş yapar birbirlerine alan açar pozisyon hazırlar larin bile abou ile iş yapıyorsa bupenza daha etkili olur hulka bonservis vermiyoruz zaten ikisinide kovala hangisi olursa başarılı olursun hem Hulk hem bupenza gelirse şampiyon ilan edilirsin. Geniş alan dar alan farketmiyor adama yaşıda genç şutuda var daha ne olsun.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Demir

Ayaküstü son günlerde şapkadan tavşan çıkacak mı çok merak ediyorum.

Bence Şu koita dan kurtulalım transfer yapmasakda olur.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tuncaboylu

bedavada gelmesin artık bunların ağzına sakız oluruz
Ya gerçekten abi, bedava olsa alınmayacak adamın peşinden koşuyorlar haftalardır.

Hiç bir şey beceremiyorsan, git Norveç'ten ya da İsveç'ten ya da Fransa Ligi'nden bir santrafor kirala. Gerçekten hayret bir şey.

Çevrimdışı tuncaboylu

Son çare, ne yapalım.

Razı olacağız Hulk'a artık :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Murat Özen bir isim daha var, onunla konuştular ama şimdi açıklamam ismi dedi yayında. Belki o olur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

İşte ıslak hayaller, adam sırf şekil yapmak için sözleşmesi biten oyuncuya 3,5 diyor. Kendi de biliyor sezon sonu gideceğini zarar ederim, oyuncuyu kullanamam yine de satmam Beşiktaş'a kafa bu. Hani bir gün de sarışınlara bu hareketlerini göremedik. Bu ve bunun gibilerin en büyük rüyasıdır, her rüya gerçek olmuyor ama mal bu, iyi bilmek lazım ligdekileri.
Zamanında Diagne'yi Galatasaray'a 13'e sapladılar.

O Thiam'ı hediye ettiklerine falan da inanmıyorum, Koç firmalardan biri üzerinden yapmıştır para transferini.

Çevrimiçi Samet Demir

Murat Özen bir isim daha var, onunla konuştular ama şimdi açıklamam ismi dedi yayında. Belki o olur  :tabe:

Valla bunu söylemek için ne kahin ne de duyumcu olmaya gerek yok. Bu durumu aklı başında herkes tahmin edebilir.

Çevrimdışı ankarakartal06

bu saatten sonra transfer beklemiyorum. Transfer yapmayarak çok büyük hata yapmış olacağız.

Çevrimiçi Kartal Ç

Koita'yı almıyoruz ya hiç transfer yapmasak bile mutlu olurum. Anadolu'nun ve küçük İstanbul takımlarının yetersizlerinden çok çektik yıllarca bundan kurtulduk hiç olmazsa.

ölümü gösterip sıtmaya razı etme hadisesi

Çevrimdışı Akil Emre

Hulku geçtikte, bu lens mirin douglasın durumu ne olacak.Son gün süpriz bekliyecez her açıdan.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hulku geçtikte, bu lens mirin douglasın durumu ne olacak.Son gün süpriz bekliyecez her açıdan.

En son kalan maaşlarının yarısını istemişler gitmek için. Anlaşmaya çalışıyormuşuz. Ben zor görüyorum. Mevcut yönetim ali cengiz oyunlarına başvurmadığı için gönderemez.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Zamanında Diagne'yi Galatasaray'a 13'e sapladılar.

O Thiam'ı hediye ettiklerine falan da inanmıyorum, Koç firmalardan biri üzerinden yapmıştır para transferini.

Al paramı diyeni kimse geri çevirmez. Dayanışma diyorlar işte normalde iki taraflı bir eylemdir ne ettiklerini biz bilemeyiz.

Bir de tvlerde bu olay alkışlaniyordu şaka gibi bir ortam.
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2021, 21:44:06 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hulk konusunda ciddileşmişizdir umarım. Fiyatı azıcık yükseltsek bize gelecek. Bence hala para peşinde koşuyor.

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1354454653296107521

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Çok uçukmu olacak bilmiyorum ama marega niye kovalamoyoruz fenerle adı geçiyordu 6 ay sonra free anlaşıp getirebiliriz aslın da birde şu limit sadece bize var herhalde sarışınlara limit diye birşey yok komedi valla

Çevrimdışı Erman1903

Hulk konusunda ciddileşmişizdir umarım. Fiyatı azıcık yükseltsek bize gelecek. Bence hala para peşinde koşuyor.

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1354454653296107521

Ya ne Hulk'u abi abartmasın taraftar da kıyamet gibi para alacak baskıya gerek yok, geliyorsa gelsin bizim rakamlara ortam görsün.