2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2843651 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı nusretaslanturk

Hulkla ilgili herkes bireysel performans açısından bir görüş sunuyor. Takım oyununa hem defansif hem ofansif olarak katkısından kimse söz etmiyor. Bireysel olarak ofansa katkısı elbette olur. Adam yetenekli. Fakat ofansif olarak takım oyununa bir katkısı olur mu emin değiliz. Fakat emin olduğum bir şey var o da hem bireysel hem de takım oyunu olarak defansif katkı alamayacağız. Takımda defansif katkı vermeyen Ghezzal var ilk 11 e girerse Ljajic olacak bir de hulk olursa 3 tane defans yapmayan adamımız olacak. Bu açıdan hiç bakılmıyor çok ilginç. Bu oyunun takım oyunu olduğunu herkes unutuyor. Aboubakar yerine Burak olsa 10 gol daha yerdik. Ya da Rıdvan yerine Caner olsa. Hem Caner hem de Burak ofansif olarak ve istatistik olarak Aboubakar ve Rıdvan'dan daha iyiler ama toplam takım oyununa faydalarına bakılınca çok çok gerideler. Bu sebeple Hulk transferi bu açılardan da düşünülmeli
Biz uzun zamandır yerleşip savunma yapmıyoruz ki zaten , hücum presle rakibin top kaybetmesini sağlıyoruz, dan dun vurulan topları da zaten Atiba ve josef topluyor.  Çok büyük bir savunma zaafiyeti yapacağını sanmıyorum , topun arkasına geçip savunma yapan bi takım değiliz zaten.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Herkesin hulktan performans alacağımıza yönelik kati beklentisinin olması çok ilginç . Nasıl bu kadar emin olunuyor anlamıyorum. Getirdikleri ve getirecekleri kadar götürdüklerine de bakmak lazım. Tek taraflı bakmak bizi yanıltıyor. Her defasında aynı hatayı yapıyoruz.
Sergen bunların hepsine bakmış ki istiyor. Bunu maç sonu basın toplantısında da söyledi. Bu dakikadan sonra oyuncunun faydalı olup olmayacağını konuşmak gereksiz bence  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağrı Öz

tamam mali durum kötü büyük çabaladıklarıda aşikar ama çıkıp tv lere poz verme kovalıyorsanda sessizce yap taraftarın beklentisi yoktu durup dururken neden beklenti oluşturdun.
bu şekilde mevcut kadroya güvensizlikte aşılıyorsun benim kadroya güvenim tam sonuna kadar şampiyonluğu kovalayacaklardır ama bir çuval inciri berbat etmeye gerek varmı. en başta kadromuz yeterli bu kadroya inancımız tam dersin arka planda almak istiyorsan kovalarsın olursa fırsat transferiydi kaçırmak istemedik dersin olur biter
olmasada kaybedeceğin birşey olmaz.

Fikret Orman yönetimi tarftarı hiç umursamadı. Bu yönetim ise taraftarın ne düşünceğine tahmin edemiyor. Neticede iki yönetim de taraftar idaresi konusuna başarısız.

Türkiye'de bu denli taraftarın boşlandığı başka bir kulüp yok son 5-6 yıldır. Bazen bu benim hoşuma gidiyor ne yalan söyleyeyim ama ipin ucu kaçıyor bazen. Bu mandzukic ve hulk mevzuları mevcut olumlu gündemi bu kadar meşgul etmemeliydi. Hata yaptılar.
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2021, 16:57:04 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Hulkla ilgili herkes bireysel performans açısından bir görüş sunuyor. Takım oyununa hem defansif hem ofansif olarak katkısından kimse söz etmiyor. Bireysel olarak ofansa katkısı elbette olur. Adam yetenekli. Fakat ofansif olarak takım oyununa bir katkısı olur mu emin değiliz. Fakat emin olduğum bir şey var o da hem bireysel hem de takım oyunu olarak defansif katkı alamayacağız. Takımda defansif katkı vermeyen Ghezzal var ilk 11 e girerse Ljajic olacak bir de hulk olursa 3 tane defans yapmayan adamımız olacak. Bu açıdan hiç bakılmıyor çok ilginç. Bu oyunun takım oyunu olduğunu herkes unutuyor. Aboubakar yerine Burak olsa 10 gol daha yerdik. Ya da Rıdvan yerine Caner olsa. Hem Caner hem de Burak ofansif olarak ve istatistik olarak Aboubakar ve Rıdvan'dan daha iyiler ama toplam takım oyununa faydalarına bakılınca çok çok gerideler. Bu sebeple Hulk transferi bu açılardan da düşünülmeli
3'ünü aynı anda sahaya sürmezsin sen de, atla deve değil.

Çevrimdışı mrred

Biz uzun zamandır yerleşip savunma yapmıyoruz ki zaten , hücum presle rakibin top kaybetmesini sağlıyoruz, dan dun vurulan topları da zaten Atiba ve josef topluyor.  Çok büyük bir savunma zaafiyeti yapacağını sanmıyorum , topun arkasına geçip savunma yapan bi takım değiliz zaten.
Tamam işte zaten kritik olan nokta bu hücum pres

Pres aboubakar ile başlıyor

Larin ve nkdou katılıyor . Mensah sadece duruyor durması bile yeterli bazen katılıyor ama en azından atletik

Tek katılmayan oynadığı zaman Ghezzal ki hoca onu 60 da falan oyundan çıkarıyor.

Sahada aynı anda Ghezzal ve Hulk olduğu zaman bu pres oyunu bence oynanamaz. Ljajicte aynı anda olursa zaten delik deşik oluruz. Böyle bir defosu olan bir adama da yıllık 2 milyon euro verilir mi bilmiyorum bana pek mantıklı gelmiyor . Arada sırada yedek olmayı da kabullenecek daha o kısmı kesin değil.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

3'ünü aynı anda sahaya sürmezsin sen de, atla deve değil.

2sini aynı anda sahaya sürsen bile handikap

Son göztepe maçında Ljajic ve Ghezzal 20 dakika sahada kaldı 2.yi yiyorduk savunma delik deşik oldu.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Herkesin hulktan performans alacağımıza yönelik kati beklentisinin olması çok ilginç . Nasıl bu kadar emin olunuyor anlamıyorum. Getirdikleri ve getirecekleri kadar götürdüklerine de bakmak lazım. Tek taraflı bakmak bizi yanıltıyor. Her defasında aynı hatayı yapıyoruz.

Benim çok meraklısı olduğum biri değil, Ghezzal ondan daha fazla takım savunması yapan biri. Ama kendi stilinde çok güçlü futbolcu, overpowering bir adam. Eğer bir sıkıntısı yoksa verir bence performans, bildiğimiz Hulk'dan farklı bir futbol oynamıyor şu an.

Herkesin konuşması normal, teknik patron ilgileniyoruz-yonetici tartışmaya kapalı bir futbolcu diyor. Gazetenin uydurduğu bir şey değil ki, baştakilerin bunları söylediğinde olacak konuşmaları tahmin etmesi lazım. Aboubakar bile Hulk'u konuşuyor ne yapsın taraftar.

Bana kalsa o maaşlara oynayacak birine bakmam, bakacaksam da ilan etmem yani şimdi iyi kötü her şey unutuldu tüm gündem Hulk. Burası yine iyi millet genel sosyal medyada Hulkla yatıp kalkıyor. Medyadaki Beşiktaşlı olmayan yorumcuların bu transferden çok korktuğu konusunda da haklı insanlar.

Çevrimdışı mrred

Benim çok meraklısı olduğum biri değil, Ghezzal ondan daha fazla takım savunması yapan biri. Ama kendi stilinde çok güçlü futbolcu, overpowering bir adam. Eğer bir sıkıntısı yoksa verir bence performans, bildiğimiz Hulk'dan farklı bir futbol oynamıyor şu an.

Herkesin konuşması normal, teknik patron ilgileniyoruz-yonetici tartışmaya kapalı bir futbolcu diyor. Gazetenin uydurduğu bir şey değil ki, baştakilerin bunları söylediğinde olacak konuşmaları tahmin etmesi lazım. Aboubakar bile Hulk'u konuşuyor ne yapsın taraftar.

Bana kalsa o maaşlara oynayacak birine bakmam, bakacaksam da ilan etmem yani şimdi iyi kötü her şey unutuldu tüm gündem Hulk. Burası yine iyi millet genel sosyal medyada Hulkla yatıp kalkıyor. Medyadaki Beşiktaşlı olmayan yorumcuların bu transferden çok korktuğu konusunda da haklı insanlar.
Zenit ve portoda oynarken defansif parametrelerine bakmadım birazdan ona bakıcam. Çin'deki parametereler pek iyi değildi beni en çok korkutan defansif parametrelerdeki yetersizliği.

Nkoudou her maç 10-15 arası ikili mücadeleye giriyor yarısından fazlasını kazanıyor. Yine 3 4 kez pas arası yapıyor.
Larin yine aynı şekilde
Mensah bu ikisinin yarısı falan
Ghezzal Mensahtan çok Larin ve Nkdudan az
Aboubakar Larine yakın

Bunları alt alta koyduğunda takım savunması diri kalıyor stoperler pek sırıtmıyor . Bu kısmı insanlar neden dikkate almıyor anlamıyorum
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Larin ve nkdou katılıyor . Mensah sadece duruyor durması bile yeterli bazen katılıyor ama en azından atletik

Tek katılmayan oynadığı zaman Ghezzal ki hoca onu 60 da falan oyundan çıkarıyor.

Sahada aynı anda Ghezzal ve Hulk olduğu zaman bu pres oyunu bence oynanamaz. Ljajicte aynı anda olursa zaten delik deşik oluruz. Böyle bir defosu olan bir adama da yıllık 2 milyon euro verilir mi bilmiyorum bana pek mantıklı gelmiyor . Arada sırada yedek olmayı da kabullenecek daha o kısmı kesin değil.
Ghezzal seneye yok bu arada.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Fikret Orman yönetimi tarftarı hiç umursamadı. Bu yönetim ise taraftarın ne düşünceğine tahmin edemiyor. Neticede iki yönetim de taraftar idaresi konusuna başarısız.

Türkiye'de bu denli taraftarın boşlandığı başka bir kulüp yok son 5-6 yıldır. Bazen bu benim hoşuma gidiyor ne yalan söyleyeyim ama ipin ucu kaçıyor bazen. Bu mandzukic ve hulk mevzuları mevcut olumlu gündemi bu kadar meşgul etmemeliydi. Hata yaptılar.
Taraftarı umursamasınlar zaten. Sırf taraftar yüzünden Negredo, Lens alındı; Burak Yılmaz, Volkan Şen alınmadı 2017-2018 sezonu başında. Burak-Volkan ikilisi gelse o sezon şampiyon olurduk. Hadi Volkan neyse ama sadece Burak gelse bile şampiyonduk.

Yine taraftar 2014 yazında Yalçın Ayhan transferinden sonra ayaklandı. O sezon zaman zaman stoperde Necip' i oynatmak zorunda kaldık. Ve bunun bedelini fazlasıyla ödedik.

Kısaca taraftarı dinlememek lazım..

Çevrimiçi Savaş

Sırf bunun için hulk'u alır getirir koyarım. En azından önümüzdeki sezon bu mevkide kafam rahat olur. Ghezzal bizde kalmaz önümüzdeki sezon. Koy Hulk'u hem takıma da alışır kafan da rahat olur yani.

Çevrimdışı mrred

Evet o açıdan bakıldığında mantıklı duruyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı murat baltacı

Yönetim bu konularda sınıfta kalmaya devam ediyor hulk olmuyorsa schout transferi yap bupenza bul orta sahaya defansa adam bul tutarsa yazın kafamız rahat olur tutmazsa yenisine bakarsın olmadı kiralık falan birileri bulunur bir aydır mandzukic hulk diye gezip koita almak ayıptır hulku perde arkasında kovala olursa bonus olur olmazsa hayal kırıklığı olmaz takım bu kadar iyiyken yönetimin üzerine düşeni yapamaması elimizle şampiyonluğu vereceğiz hemde bizim yarımiz kadar top oynamayan takımlara
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

fikret iplemiyordu bunlar tahmin edemiyorlar öylemi adamlar zaten taraftarın kölesi gibi davrandılar bu ana kadar ne tahmin edememesi Fikret ormanın bu kulübe yaptıkları yıllar sonra kabak gibi görünecek

Çevrimdışı Turko

Merhaba aranıza yeni katıldım. :)

Çevrimdışı mrred

https://twitter.com/analysischef/status/1354432094135586817

Özetle Hulk bu parametrelerin hepsinde bize katkı sağlar mı ona bakmak lazım diyorum. Ofansiflerde katkı sağlar

defansiflerde bence şüpheli
The great gig in the sky

Çevrimiçi tolga1903

Bupenza bizim takıma nasıl olur acaba? Kanat forvet çok güçlü hızlı hulk kadar olmasa da iyi şut çekebildiğini gösterdi 24 yaşında hulk'a 3 vereceğimize şunu mensah gibi kadroya katsak ya opsiyonla kiralık falan valla taraftar hulk falan unutur yedekliği sorun etmeyecek girince de hem kenarda hem en uçta verim alabileceğin oyuncu sana işte

Çevrimdışı Erman1903

Zenit ve portoda oynarken defansif parametrelerine bakmadım birazdan ona bakıcam. Çin'deki parametereler pek iyi değildi beni en çok korkutan defansif parametrelerdeki yetersizliği.

Nkoudou her maç 10-15 arası ikili mücadeleye giriyor yarısından fazlasını kazanıyor. Yine 3 4 kez pas arası yapıyor.
Larin yine aynı şekilde
Mensah bu ikisinin yarısı falan
Ghezzal Mensahtan çok Larin ve Nkdudan az
Aboubakar Larine yakın

Bunları alt alta koyduğunda takım savunması diri kalıyor stoperler pek sırıtmıyor . Bu kısmı insanlar neden dikkate almıyor anlamıyorum

Aşağı yukarı aynıdır Zenit'de biraz daha fazla yapmış lakin atla deve bir fark yok. Zaten bir çok savunma aksiyonu da az sayıda kaptırdığı top için, sahipsiz top mücadelesi falandır. O hep bireysel bir futbolcuydu ama Quaresma gibi düşünmemek lazım çünkü gerçekten çok güçlü bir tip ve direkt golü düşünür. Ben fazla şut ve çalım hariç takımı bozacağını düşünmüyorum, çünkü hani Q7 gibi şov peşinde değil gol peşinde yapar hareketleri.

Yani bana göre fazla bakmaya da gerek yok çünkü imkansıza yakın bir transfer, geleceği varsa da bizden önce baştakiler istedi onların düşünmesi lazım Hulk muamma bir futbolcu değil +sını -sini bilerek istemişlerdir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hoşgeldin  :) Umarım burada kalıcı olursun  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Taraftarı umursamasınlar zaten. Sırf taraftar yüzünden Negredo, Lens alındı; Burak Yılmaz, Volkan Şen alınmadı 2017-2018 sezonu başında. Burak-Volkan ikilisi gelse o sezon şampiyon olurduk. Hadi Volkan neyse ama sadece Burak gelse bile şampiyonduk.

Yine taraftar 2014 yazında Yalçın Ayhan transferinden sonra ayaklandı. O sezon zaman zaman stoperde Necip' i oynatmak zorunda kaldık. Ve bunun bedelini fazlasıyla ödedik.

Kısaca taraftarı dinlememek lazım..

Bu taraftar dinlenmesin kafasından çıkın bence, ayak mı önemli baş mı? Yönetici herkesi dinler ama kararı kendi verir, adamlarda doğruyu yapacak irade ve bilgi yokmuş suçlu taraftar olmuş. Ne güzel dünya...

bu seneyi bilmem de seneye Ghezzal ve Hulk’un aynı hücum hattında olacağını hiç sanmıyorum ne yazık ki

Bupenza bizim takıma nasıl olur acaba? Kanat forvet çok güçlü hızlı hulk kadar olmasa da iyi şut çekebildiğini gösterdi 24 yaşında hulk'a 3 vereceğimize şunu mensah gibi kadroya katsak ya opsiyonla kiralık falan valla taraftar hulk falan unutur yedekliği sorun etmeyecek girince de hem kenarda hem en uçta verim alabileceğin oyuncu sana işte
Deli gibi para isterler şimdi ona 😊

Çevrimdışı Erman1903

Merhaba, güzel isim 🙂

Çevrimdışı MUSTAFA_

@Necmi abinin de dediği gibi bunlarla konuşulmaz bile. Hulk olmazsa transfer yapamayacağız herhalde  :tabe:

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1354445112215003138

Beşiktaş Tarihi
★★★