2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2843836 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı ferdi1903

Vermedikleri iyide, bu tutum nedir arkadas hani bunlarin sahibi besiktasliydi

Çevrimdışı mrred

Neyse koita işi yattığına göre vardır bunda da bir hayır :D
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Ç

Koita'yı almıyoruz ya hiç transfer yapmasak bile mutlu olurum. Anadolu'nun ve küçük İstanbul takımlarının yetersizlerinden çok çektik yıllarca bundan kurtulduk hiç olmazsa.

Çevrimdışı mrred

Sözleşmeyi 5 ay sonra bitecek Koitaya 3.5 milyon euro istemek nedir arkadaş ? Aşağılık adam bizimle kafa buluyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

8:02 'ye dikkat. Tek kelimeyle iğrenç...

Tam himmetçi₁ ağzı işte. Bunun kankasıydı Ciner.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Koita bedevaya geliyors gelsin yoksa 5 euro bile verilmez. O yüzden ben de artık hulk gelsin diyorum
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

gençler için turgay ciner anlama klavuzu

Forumdan atılmamak için ağzımı tutuyorum yoksa hiç iyi şeyler söylencek bir adam değil.

3.41'ten itibaren tekrar izleyin
evet bu olaylar yaşandıktan sonra fo dönemine kadar hiç bir beşiktaş maçına gitmedim çok üzücü dönemlerdi bazı taraftarlarda alet oldu resmen fetönün beşiktaşı ele geçirme operasyonuydu allahdan dışardan etkilenmeyen kongremiz vardı seba gitti ama bunlarıda temizlediler bunlarada kalmadı sonrada toplu olarak kasımpaşaya gittiler bu insanlar kovuldu beşiktaştan  bugün hala bunların bazılarından medet umanlar var malesef

Çevrimiçi Necmi

Koita'yı almıyoruz ya hiç transfer yapmasak bile mutlu olurum. Anadolu'nun ve küçük İstanbul takımlarının yetersizlerinden çok çektik yıllarca bundan kurtulduk hiç olmazsa.
kesinlikle katılıyorum
Kasımpaşadan bonservis verip oyuncu almamak en büyük transferdir

Çevrimdışı tuncaboylu

Hulk'u alamıyoruz demenin başka yolunu bulmuş yöneticilerimiz. Transfer sadece bizi bozuyor herhalde. Bu nasıl bir algıdır?

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1354149539972788225
Yazıklar olsun gerçekten.

Şu takım 3 günde 1 maç yapacak, 4 ayda 22 maç oynayacak. Kimse devamlı yedek kalmayacak, herkes sırası geldiğinde oynayacak.

Beceriksiz adamlar.

Çevrimdışı murat

Iyi ki bu Mesut'u biz almamışız arkadaşlar daha önce söylediklerini unutan futbolcular futboluda çok kolay unuturlar.
Görün bakın öyle çıkacak. Bu yazıyı okuyunca ikna oldum..

https://t24.com.tr/yazarlar/umut-ozan-darici/mesut-ozil-in-dun-yaptigi-secimler-bugun-soyledikleri-ve-kariyerinin-sonlarinda-hatirladigi-vatan-millet-aski,29632
Burak Yılmazın verdiği ayar da güzeldi.

Çevrimdışı mrred

evet bu olaylar yaşandıktan sonra fo dönemine kadar hiç bir beşiktaş maçına gitmedim çok üzücü dönemlerdi bazı taraftarlarda alet oldu resmen fetönün beşiktaşı ele geçirme operasyonuydu allahdan dışardan etkilenmeyen kongremiz vardı seba gitti ama bunlarıda temizlediler bunlarada kalmadı sonrada toplu olarak kasımpaşaya gittiler bu insanlar kovuldu beşiktaştan  bugün hala bunların bazılarından medet umanlar var malesef
Rahmetli kulübü bu ciner ve kalkavan tayfasına kaptırmamak için kongre öncesinde mecburen bilgiliyi işaret etti. Bu kalkavan tescilli himmetçi₁ şu an kaçak 2014 te kaçtı. Diğeri de yardakçısı büyük ihtimal fetö borsasında para yedirdi kendini sağlama aldı.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

Koita bedevaya geliyors gelsin yoksa 5 euro bile verilmez. O yüzden ben de artık hulk gelsin diyorum
boşa konuşmuyoruz 4,5 m hulka vermeyi onbin euro kasımpaşaya vermeye tercih ederim herşey para değil beşiktaşın bu zihniyete karşı bir duruşu olmalı bizim herhangi bir kasımpaşalı oyuncuyla transferde adımız bile geçmemeli
Bakın bursa antalya gibi takımlarla olayımız sportif çizgi içinde ama kasımpaşa böyle değil

Çevrimdışı murat

Konya'da bu tarz kulüplerden biri. Adamlar bizi 3.büyük görüyor ve üzerimizden varoluş mücadelesi yapıyorlar. İyi geçiniyor görünenlere de fazla aldanmayın bu Alanya Başaksehir gibi kulüplerinde 1. Hedefi bizim yerimizi almaktır. Bütün stratejileri bunun üzerine adamların, yan yollara sapmayan kulübü bir şekilde saf dışı bırakmak, çelme takmak.
bizim yerimizi almak için önce trabzon sonra feneri sonra galatasarayı geçsinler.

Çevrimdışı mrred

boşa konuşmuyoruz 4,5 m hulka vermeyi onbin euro kasımpaşaya vermeye tercih ederim herşey para değil beşiktaşın bu zihniyete karşı bir duruşu olmalı bizim herhangi bir kasımpaşalı oyuncuyla transferde adımız bile geçmemeli
Bakın bursa antalya gibi takımlarla olayımız sportif çizgi içinde ama kasımpaşa böyle değil
Akşam akşam sinirim bozuldu hiç sorma abi. Koita gibi adama 3.5 milyon nedir allah aşkına bu resmen Beşiktaş'a hakarettir. Aşağılık herif
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

Akşam akşam sinirim bozuldu hiç sorma abi. Koita gibi adama 3.5 milyon nedir allah aşkına bu resmen Beşiktaş'a hakarettir. Aşağılık herif
iyide bu olacağı zaten belli olan birşey ne bekliyordun hala kasımpaşadan oyuncu isteyenler utansın bu zamana kadar akıllanmadılarda yazındamı akıllanmadılar anlamıyorumki beceremezsin transfer yapamazsın bunu anlarım ama koita olayı beceriksizlik değil daha fazlası

Çevrimdışı levitate

Koita'dan vazgeçmişiz 3.5 milyon Euro istemişler Allah razı olsun Kasımpaşa bizi bu adamdan kurtardığın için.
yuh yani

5 ay sonra boşa çıkacak adama bu kadar istemeye utanırsın

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

bizim yerimizi almak için önce trabzon sonra feneri sonra galatasarayı geçsinler.
fare dağa savaş açmış dağın haberi olmamış misali
Konuşmaya bile değmez sen bunlardan birşey talep edersen bir taraflarını kaldırırsın yapmayacaksın bu kadar basit

Çevrimdışı Savaş

Biz bide koita'ya bonservis mi vericektik? Aman yarabbi.

Çevrimiçi Necmi

yuh yani

5 ay sonra boşa çıkacak adama bu kadar istemeye utanırsın
adamlar bize gelmek istiyor diye oyuncuyu kadro dışı bıraktılar bize gelmesin diye sözleşmesini uzatmaya çalışıyorlar
Yöneticiler bunu göremeyecek kadar körmü
Beşiktaşı bu durumlara sokuyorlar yazık

Çevrimiçi Necmi

bedavada gelmesin artık bunların ağzına sakız oluruz

Çevrimdışı AvrupaKartalı

5 euro vermeyi bosver, gelmesin diye bile para veririm😁
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı levitate

adamlar bize gelmek istiyor diye oyuncuyu kadro dışı bıraktılar bize gelmesin diye sözleşmesini uzatmaya çalışıyorlar
Yöneticiler bunu göremeyecek kadar körmü
Beşiktaşı bu durumlara sokuyorlar yazık
+1903

şu livaja gelsin en azından nasıl birisi diye meraklanırız
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Biz bide koita'ya bonservis mi vericektik? Aman yarabbi.

kasımpaşadan bedava oyuncu alabileceğine dayir beklentinmi vardı 😳

Çevrimdışı murat

Neyse koita işi yattığına göre vardır bunda da bir hayır :D
3.5 mlyon euro yüzünden koitayı kaçırdık elimizden :D bari hiç olmazsa hulku alalım.koita nın yerini doldurmaz ama neyse yapacak bir şey yok. :D

Çevrimiçi NioHH

Koita üstüne 3,5 Milyon Euro yu Ciner verse yine istemem kalsın