2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2861027 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı mourinho1903

Hulk ve Falcao arasında çok ciddi bir fark var, o da sakatlık geçmişi.

Hulk kariyeri boyunca neredeyse hiç ciddi bir sakatlık geçirmedi, Falcao'yu anlatmaya gerek yok.

Hulk geldiğinde sağlam ve oynamaya hazır olacak. Kötü oynama riskini alıyorsun sadece, ama o fizikle ve teknikle bu ligin içinden geçer

Falcao'nun sakatlik gecmisi var, ozellikle Ingiltere'deki donemde, ama son 2 sene Monaco'da full oynamisti. Hic olmadi.
Gomez'in sakatlik durumu daha kotu gibi duruyordu, ama geldi 30 mac oynadi. Aboubakar da soru isaretiydi, geldi oynadi, belli olmuyor yani.
Kendine ne kadar dikkat etse de 34 yasinda bu adam, illa ki bir gerileme vardir. Atiba, Aboubakar, G.Gonul'de vs de goruyoruz o gerilemeyi, normal.

Çevrimdışı Savaş

Hulk istenmeyecek adam değil. Ama sanmıyorum. Ümitlenmek istemiyorum. Sonra koita falan görürsem yıkılırım.

Gelmez yea.   

Çevrimdışı worns

çok konuşulmuş hulk. limit sanırım 1 milyon gibi bir harcama imkanı bırakıyordu. çok zannetmiyorum bu nedenle. olursa da hayır demem, şu an tek yönlü bir oyunumuz ve bu oyun içerisinde verim alabildiğimiz bir hücum hattımız var. çok yönlülük katmak şampiyonluk yarışında önemli. kısa vadeli katkı için bile sıcak bakılabilir. ekonomik olarak çok endişelenecek kadar açılamayız, o kadar hareket alanımız zaten yok. bir biçimde yarım dönemlik 1-1.5 civarına ikna edilebilirse gelecektir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

çok konuşulmuş hulk. limit sanırım 1 milyon gibi bir harcama imkanı bırakıyordu. çok zannetmiyorum bu nedenle. olursa da hayır demem, şu an tek yönlü bir oyunumuz ve bu oyun içerisinde verim alabildiğimiz bir hücum hattımız var. çok yönlülük katmak şampiyonluk yarışında önemli. kısa vadeli katkı için bile sıcak bakılabilir. ekonomik olarak çok endişelenecek kadar açılamayız, o kadar hareket alanımız zaten yok. bir biçimde yarım dönemlik 1-1.5 civarına ikna edilebilirse gelecektir.
Başkan açıklamasında limitlerde kuru 9 TL'den hesapladıkları için eksiye düştüğümüzü söyledi. TFF'ye bu konu hakkında yazı yazmışız. Cevap bekliyormuşuz. Gelen cevaba göre hamle yapacağız büyük ihtimalle. Tabi elimizde oynatmadığımız oyuncuları da yollamamız lazım her halükarda.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

Başkan açıklamasında limitlerde kuru 9 TL'den hesapladıkları için eksiye düştüğümüzü söyledi. TFF'ye bu konu hakkında yazı yazmışız. Cevap bekliyormuşuz. Gelen cevaba göre hamle yapacağız büyük ihtimalle. Tabi elimizde oynatmadığımız oyuncuları da yollamamız lazım her halükarda.

şu kadro dışılardan kurtulsak bir de abou ve larin'i yedekleyebilecek hücum preste aktif bir rol oyuncusu bulabilsek bile başarılı sayarım bu dönemi.

Çevrimdışı celiker1

Devre transfer sezonu 1 Şubatta bitiyormuş.İyi bari fazla stres çekmeyeceğiz,az kalmış.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Devre transfer sezonu 1 Şubatta bitiyormuş.İyi bari fazla stres çekmeyeceğiz,az kalmış.
hiç oyuncu almasak ne olurki bu takım yeterli rakipler düşünsün
Oyuncu alırsak takımın ahengi bozulacakmış gibi hissediyorum marka bir ismin takıma girmemesi sanki daha doğru olacak

Çevrimdışı Erman1903

Hulk dribbling yapmayı çok seven, adından da anlaşıldığı gibi gücüyle gidip çok sert şut golleri atan bir adam. Bireysel oynayan futbolcu lakin asistçidir de. Pek savunma yapmaz. Ayağından topu almak çok zordur, pozisyonları gole çevirme %12,5 yüksek bir rakam değil, ama onu alan katlanacak tarzı bu çok vuruyor, kilidi güçle kırmak için kullanılır.

Hala güçlü pek sıkıntısı yok, gelmesi çok zor bence.
[ Son Düzenleme: 21 Ocak 2021, 01:37:22 Erman1903 ]

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Oyuncu alırsak takımın ahengi bozulacakmış gibi hissediyorum marka bir ismin takıma girmemesi sanki daha doğru olacak
Yok be abi, simdilik belki öyle gözüküyor, ama son düzlüye dogru takim yorulmaya baslarsa sıkıntı cekebiliriz. Bizim ligde hep ara transferde nokta atişi yapan sampiyon olmustur. Bak gecen sezon bunu trabzon yapmadi sampiyonlugu verdiler, yorgunlukdan lig sonuncu ankaragücünü bile yenemediler kendi evlerinde. Josef tek başina orta sahayi tutuyor, Allah korusun bir aksilik olursa cok sıkıntı cekeriz, atibayla falan yürümüyor artik ortasaha. 1-2 transfer şart bence.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bırakın uzun uzun hulk konuşmayı transfer olabileceğine bile inanmıyorum.
Bilal'i bile alamıyoruz yahu, siz hulk falan diyorsunuz  :evillol:
Transferin son günü boateng gibi bir şey düşeş gelirse yada ghezzal alırız aksi halde kimse gelmez.
Bu arada hulk iyi güzel ama karısını boşayıp karısının kız kardeşiyle ilişki yaşayan bir adam.
Yani ağır karaktersiz biri olabilme ihtimali yüksek, takım uyumunu bozmaz umarım.

Çevrimdışı Erman1903

Bırakın uzun uzun hulk konuşmayı transfer olabileceğine bile inanmıyorum.
Bilal'i bile alamıyoruz yahu, siz hulk falan diyorsunuz  :evillol:
Transferin son günü boateng gibi bir şey düşeş gelirse yada ghezzal alırız aksi halde kimse gelmez.
Bu arada hulk iyi güzel ama karısını boşayıp karısının kız kardeşiyle ilişki yaşayan bir adam.
Yani ağır karaktersiz biri olabilme ihtimali yüksek, takım uyumunu bozmaz umarım.

Bol para veren bir yere gider, çok güçlü oyuncu ama ben de öyle meraklısı değilim.

Çevrimdışı tuncaboylu

13-14 maç kalsa katılırım da, daha ligin yarısı duruyor. Bugünden sonra oynanacak 21 maç daha var, eski fikstür olsa ligin 3'te 2'si neredeyse.

Hulk tarzı bir adam elimizi çok güçlendirir, o olmuyorsa da 5 ay için bir kiralık formülü ile kanat-santrafor alınması iyi olur.

Çevrimdışı celiker1

Ideal 11 olarak ligin açık ara önündeyiz zaten abi.Net 5 tane ligin on birine girecek oyuncumuz var.Daha çok maç var ve beni bir tek Aboubacar'sızlık korkutuyor.Bir tane gol katkısı verebilecek hücum oyuncusu alınsa çok daha kolay olacak her şey.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Ideal 11 olarak ligin açık ara önündeyiz zaten abi.Net 5 tane ligin on birine girecek oyuncumuz var.Daha çok maç var ve beni bir tek Aboubacar'sızlık korkutuyor.Bir tane gol katkısı verebilecek hücum oyuncusu alınsa çok daha kolay olacak her şey.
biz şampiyon olduğumuz her sene hep dar kadroyla olduk elimizde oynatanileceğimiz 14 oyuncu oluyordu bu sene daha fazla var 😂

Çevrimdışı MUSTAFA_

biz şampiyon olduğumuz her sene hep dar kadroyla olduk elimizde oynatanileceğimiz 14 oyuncu oluyordu bu sene daha fazla var 😂
Bu sene her seneden farklı olarak pandemi ve sıkışık fikstür derdi var. Her türlü elimizde fazla oyuncu olması lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kaan1903

Gs Halil Dervişoğlu ‘nu almış bizle de adı geçiyordu Kenan Karaman yerine Halil’i tercih ederdim muhtemelen yaz transferinde bedelsiz gelecek Kenan. Neyse yosmalara  hayırsız olsun.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Gs Halil Dervişoğlu ‘nu almış bizle de adı geçiyordu Kenan Karaman yerine Halil’i tercih ederdim muhtemelen yaz transferinde bedelsiz gelecek Kenan. Neyse yosmalara  hayırsız olsun.

Biz gidelim salih özcan, kenan kahraman'larla ugrasalim, su cocugu instda'da yaza yaza parmaklarim şişti, yeni bir burak yilmaz, hatta burakdan daha yetenekli.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı kaan1903

Biz gidelim salih özcan, kenan kahraman'larla ugrasalim, su cocugu instda'da yaza yaza parmaklarim şişti, yeni bir burak yilmaz, hatta burakdan daha yetenekli.
Açıkçası kıskandım bu transferi yazın Larin’i satıp oraya monte edebilirdik kiralık satın alma opsiyonlu almışlar

Valla bende kıskandım, halil beni heyecanlandırırdı. Kenandan kat kat daha yetenekli. Yazık oldu...

Çevrimdışı celiker1

Vaavvv!Hulk'un ciddi olduğunu hiç düşünmüyordum.Emre Kocadağ açıkladı şimdi,harbiden teklifimizi yapmışız :steamed:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Vaavvv!Hulk'un ciddi olduğunu hiç düşünmüyordum.Emre Kocadağ açıkladı şimdi,harbiden teklifimizi yapmışız :steamed:
O iş çok ciddi. Sergen istemiş  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★