2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2855575 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tuncaboylu

Sadece Çin'de ilk 2 senesinde yaptıklarından 10 dakikalık bir video:

O fiziğine rağmen ama acayip bir tekniği ve hızı da var.

[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2021, 22:30:29 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Sosa milana imza attığında bizden aldığının 2 katını aldı . Milandan Trabzona geldiğinde de 3 milyon euroya oynadı.
Fenerbahçe'de de 3 milyona oynuyor.

Maaş dengesi bir bizim takımda sorun oluyor herhalde.

Çevrimdışı kaan1903

Vida 3-3.5milyon alıyor da oyuncular kıskanmıyor Hulk 2,5 -3 m alacak diye mi kıskanacak yapmayın Allah aşkına. Kaldı ki ben Lens Ljajic Mirin Douglas dörtlüsünden en az iki kişiyle yolları ayıracağımızı düşünüyorum. adam kariyeri boyunca sakatlık geçirmemiş 2 ay önce maça çıkmış fiziği hala taş gibi bizi de istiyor diyorlar bu önemli oynamaya geliyor belli ki.

Çevrimdışı mrred

Vida'yı kontratı bitene kadar gönderemezsin burada aldığı maaşı hiçbir yerde alamaz o da gitmez zaten. Alınırken de yazmıştım bu maaşı hakedecek kadar performansı hiçbir zaman olmayacak diye.
6 aylık 1.3 milyona teklif etmişiz. Şafak malatya söyledi. Bu maaş bence makul
The great gig in the sky

Çevrimdışı kahyaoglueren

Hazır transfer ve maliyet konusu konuşulurken kulübün fırından çıkan yeni KAP raporunundan(30 Kasim) onemli notlari inceleyelim. Bilgilendirici bir flood olmuş.

Sezon başından beri kadronun maliyeti 14 milyon euro olmuş.Gecen sene ayni donemde 26 milyon euro ödemişiz. Gelirlerde ise avrupa gelirleri ve mac günü gelirleri düşük. O açığın bir kismi yayin gelirleriyle kapanmış.

6 ayda 188 milyon tl faiz inanilmaz  :s20:

Incelemenizi tavsiye ederim.

https://twitter.com/gokhantiryaki/status/1351962810012594177?s=19
[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2021, 22:32:04 kahyaoglueren ]

Çevrimdışı tuncaboylu

6 aylık 1.3 milyona teklif etmişiz. Şafak malatya söyledi. Bu maaş bence makul
1.5 senelik 3-3.5 önerelim.

6 ay sonra çok pişman oluruz.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2021, 22:32:47
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Mevki farkina bakmadan

Pato mu? Hulk mu ?

Çevrimdışı celiker1

Mevki farkina bakmadan

Pato mu? Hulk mu ?

Pato diyen çıkar mı? :alala:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mrred

Orada sorun olup olmadığını daha bilmiyoruz. Ben takip etmedim belki de vardır.
The great gig in the sky

Çevrimdışı celiker1

2-3 gün ònce "Hulk için Josef aracı oluyor" haberlerine ayar oluyordum yalan haberdir kesin diye.Brezilyalı olmaktan başka ne bağları var diyordum.Josef'in Fener'e direk Brezilya'dan gelip baska yerde oynadığını bilmiyordum.Meğerse Josef Porta'da oynamış.Hemde Hulk ile :super: Gerçi haber yinede yüksek ihtimal yalandır
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Bu takımın kalite eksiği şuan belli olmuyor ama 30. Haftayı geçtiğimizde eğer hala şampiyonluk yarışında olursak çok net belli olacak Hulk'un bu takıma hücum tarafında katacağı değeri diğer adı geçenlerin hiçbiri sağlayamaz.

Çevrimdışı mrred

Gökmen Özcanda 1 milyon teklif ettiğimizi söylüyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı celiker1

Bu takımın kalite eksiği şuan belli olmuyor ama 30. Haftayı geçtiğimizde eğer hala şampiyonluk yarışında olursak çok net belli olacak Hulk'un bu takıma hücum tarafında katacağı değeri diğer adı geçenlerin hiçbiri sağlayamaz.
Başka seviye adam.Keşke gelse bir şekilde.Josef ile arkadaşlığını ve Josef'in takımımız için kazanma isteğini görünce dahada arttı Hulk isteğim
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gökmen Özcanda 1 milyon teklif ettiğimizi söylüyor.
Ortada buluşuruz gibi geliyor bana. Yalnız bu 6 aylık olduğu için yıllık 2 milyona geliyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağrı Öz

Ekşi Sözlük'te Fikret Orman döneminde 3 lafından birisi maaş dengesi, kulüp bütçesi, finansal fair play'di. Kafana taş mı düştü hocam  :lol:

Robinho niye gelmiyor isyancılarına dönmüşsün  :evillol:

Çevrimdışı mrred

Ortada buluşuruz gibi geliyor bana. Yalnız bu 6 aylık olduğu için yıllık 2 milyona geliyor.
6 ay + 1 yıl opsiyonlu sözleşme yapmak en mantıklısı. Şampiyon olursak otomatik olarak uzar maddesi koyarız. Yoksa uzatmanın bir anlamı yok.
The great gig in the sky

Çevrimdışı kahyaoglueren

Aslina bakarsak 6 aylık olmuyor. Şubat-Mart-Nisan-Mayis toplam 4 ay var.

Bu arada Hulk cidden fiziksel olarak kendine bakıyor sanırım. Surekli bireysel ağırlık antremanları yapıyor. Zaten goruntusunden belli asiri güçlü.

Çevrimdışı kaan1903

Hulk Souzayı İnstagramda takibe almış önceden takiptemiydi değilmiydi emin değilim  :halay:

Çevrimdışı kahyaoglueren

Hulk Souzayı İnstagramda takibe almış önceden takiptemiydi değilmiydi emin değilim  :halay:
Takiptedir büyük ihtimalle. Hatta eski fotograflarindan bazılarının altinda souzanin yorumlari mevcut.

Çevrimdışı mourinho1903

Fenerbahçe senelik 8 milyon Euro verip Mesut'u alıyor, biz nedense hep limite takılıyoruz.

Hulk için 1.5 senelik anlaşma makul, 1.5 sene için 3.5 milyona çekebilirlerse atlasın gelsin.

Orada cebinden herseyi karsilayan bir baskan var, bizde maalesef yok. ANC tabii yapiyor ama adamin gucu bir yere kadar.
Ali Koc yarin herhangi bir nedenden oturu baskanliktan ayrilsa dimdizlak kalirlar tepetaklak olurlar. Ha, o zaman S.Saran cikar, Kigili cikar, Acun cikar, F. Sahenk cikar vs dersen bilemem.
Ama o da saglikli bir yapi degil. Kulup kendi yaginda kavrulmali, zengin bir adamin oyuncagi olmamali.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hulk'u bize öneren kişi Josef zaten  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

2-3 gün ònce "Hulk için Josef aracı oluyor" haberlerine ayar oluyordum yalan haberdir kesin diye.Brezilyalı olmaktan başka ne bağları var diyordum.Josef'in Fener'e direk Brezilya'dan gelip baska yerde oynadığını bilmiyordum.Meğerse Josef Porta'da oynamış.Hemde Hulk ile :super: Gerçi haber yinede yüksek ihtimal yalandır
Doğru olabilir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ekşi Sözlük'te Fikret Orman döneminde 3 lafından birisi maaş dengesi, kulüp bütçesi, finansal fair play'di. Kafana taş mı düştü hocam 

Robinho niye gelmiyor isyancılarına dönmüşsün  :evillol:
Hulk çok özel bir oyuncu, böyle bir adamı bulmuşken bu konularda esneme yapılır.

Senelik 3-4 verilmesi doğru olmaz, ama 2.5'a ikna edebiliyorsan kaçırmayacaksın

Çevrimdışı tuncaboylu

Aslina bakarsak 6 aylık olmuyor. Şubat-Mart-Nisan-Mayis toplam 4 ay var.

Bu arada Hulk cidden fiziksel olarak kendine bakıyor sanırım. Surekli bireysel ağırlık antremanları yapıyor. Zaten goruntusunden belli asiri güçlü.
Maç eksiği de yok sayılır, gelir başlar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hulk'u bize öneren kişi Josef zaten  :D
İlk ben önerdim ama dinleyen olmadı :tabe: