2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2855154 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı mrred

İnsanların yanıldığı bir nokta var bir işyerinde herkes birbirinin maaşını bilir. En yüksek maaş alan çalışanı herkes kıskanır. İçten içe öfke duyar. Durduk yere takımı bu psikolojiye sokmaya gerek yok. Elimizde hak etmediği halde yüksek maaş alan Ozi Ljajic ve Lens varken 4. bir riski almak çok anlamsız.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adam dede olmuş 34 yaşında. Abou 28 yaşındaydı bizle sözleşme yaparken. Bonuslar dahil 1.5 a gelecekse başlasın yoksa gerek yok.
Bu rakamlar pazarlıksız. Pazarlık sonrası oluşan rakamlara bakmak lazım.

https://twitter.com/suleymaansebaa/status/1351957260159885312

Maaş dengemiz hala yok. Ne dersek diyelim. Elimizdeki oynatmadığımız oyuncular ve bazı yüksek maaş alan oyuncular gitmeden dengeden söz edemeyiz. Kadroyu sıfırlamamız lazım denge için. Bu da önümüzde en az 1-2 senemiz daha var demek.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Ghezzal bile 1.2 milyon alıyor. Leciester ile maaşının yarısını vermek üzere anlaşmıştık yanlış hatırlamıyorsam.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

İnsanların yanıldığı bir nokta var bir işyerinde herkes birbirinin maaşını bilir. En yüksek maaş alan çalışanı herkes kıskanır. İçten içe öfke duyar. Durduk yere takımı bu psikolojiye sokmaya gerek yok. Elimizde hak etmediği halde yüksek maaş alan Ozi Ljajic ve Lens varken 4. bir riski almak çok anlamsız.
Herkesin maaşı zamanında ödendikten ve başarı yakalandıktan sonra bu tür sıkıntı yaşamayız. Önemli olan maaşları zamanında ödemek.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Aboudan fazla almamalı. İkisi de porto çıkışlı . Bence kariyer olarak bir farkları yok.
Kariyer olarak sakatlık geçmişi farkları var en basitinden daha birçok şey sayılabilir. Ayrıca Aboubakar'ın sakat geçirdiği gün kadar Hulk'un golü vardır. Birde maaş konusunda sorun olmaz Hulk gelsede gelmesede bu adamları mutlu etmek için maaşlarında iyileştirmeye gideceksin sene sonu zaten kontratları boyunca şu anki maaşlarına oynamayacaklar.

Çevrimdışı mrred

Bu rakamlar pazarlıksız. Pazarlık sonrası oluşan rakamlara bakmak lazım.

https://twitter.com/suleymaansebaa/status/1351957260159885312

Maaş dengemiz hala yok. Ne dersek diyelim. Elimizdeki oynatmadığımız oyuncular ve bazı yüksek maaş alan oyuncular gitmeden dengeden söz edemeyiz. Kadroyu sıfırlamamız lazım denge için. Bu da önümüzde en az 1-2 senemiz daha var demek.
Lens Ozi ve Ljajic gidince maaş dengesi bence sağlanıyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lens Ozi ve Ljajic gidince maaş dengesi bence sağlanıyor.
Vida'yı unutmuşsun. Daha unuttuğumuz başka oyuncular daha vardır. İşte bütün mesele de bu oyuncuları göndermek zaten. Sözleşmelerinin bitmesini bekleyeceğiz. Zarar etmeden kurtulamayız bu sözleşmelerden.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Kariyer olarak sakatlık geçmişi farkları var en basitinden daha birçok şey sayılabilir. Ayrıca Aboubakar'ın sakat geçirdiği gün kadar Hulk'un golü vardır. Birde maaş konusunda sorun olmaz Hulk gelsede gelmesede bu adamları mutlu etmek için maaşlarında iyileştirmeye gideceksin sene sonu zaten kontratları boyunca şu anki maaşlarına oynamayacaklar.
Abou ve Josefte +1 opsiyon var. Maaşlarında neden iyileştirmeye gideceğiz anlamadım. Sözleşmeyi görmedim fakat +1 senesindeki maaşları bu seneki maaşları ile ya aynıdır ya da çok yakındır. 1.2 milyon alan adamlara durduk yere 2 vermeyiz herhalde ? Ama hulka yıllık 3 milyon verirsek takımın assetleri olan Josef ve Abou bizde 3 milyon istiyoruz der.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

6 ay için kabul edilebilir ama fazlası için intihar olur. Seneye harcama limitimiz de düşecek. Çok sıkıntı yaşarız.
Fenerbahçe senelik 8 milyon Euro verip Mesut'u alıyor, biz nedense hep limite takılıyoruz.

Hulk için 1.5 senelik anlaşma makul, 1.5 sene için 3.5 milyona çekebilirlerse atlasın gelsin.

Çevrimdışı mrred

Vida'yı unutmuşsun. Daha unuttuğumuz başka oyuncular daha vardır. İşte bütün mesele de bu oyuncuları göndermek zaten. Sözleşmelerinin bitmesini bekleyeceğiz. Zarar etmeden kurtulamayız bu sözleşmelerden.
Vida oynuyor o yüzden saymadım. Bu 3 ü yattıkları yerden para alıyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Fenerbahçe senelik 8 milyon Euro verip Mesut'u alıyor, biz nedense hep limite takılıyoruz.

Hulk için 1.5 senelik anlaşma makul, 1.5 sene için 3.5 milyona çekebilirlerse atlasın gelsin.

Fener intihar etti. Caner kazan kaldırmaya başlar yakında :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sıkıntı yaşamama nedenlerini sıralayım:

-Onların elinde oynatamadığı, kadro dışı kalan yabancı oyuncu yok.
-Bir şekilde istemedikleri oyuncuları satıyorlar. (Satış geliri elde ettiler.)
-Gelirleri bizden yüksek.
-Siyasi ve ekonomik olarak kollanıyorlar.
-Saçma sapan paralar veren sponsorları var.
-Banka anlaşmasını revize ettiler ve borçlarını ertelediler.
-Mesut'u siyasi figür haline getirdiler.

Daha uzayıp gider. Biz adil bir yarışta değiliz. Zaten bunun için planlama yapmalıyız diye söyleyip duruyoruz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Öyle bjr şey yok.

Takımda herkes 1-1.5 alırken Mario Gomez 3.5 aldı, kimsenin sesi çıkmadı.

Hulk muazzam bir adam. Sakatlık problemi yok, kariyerinde toplam 3 ay sakat geçirmiş. İnanılmaz bir fiziği var, yıkılmıyor. İyi de bir bitirici.

Kendine iyi bakarsa, yaşı da problem değil. Kokain partilerine karışan Mesut gibi değil, iyi bir profesyonel. İbrahimoviç 40 yaşında gol krallığına oynuyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Vida oynuyor o yüzden saymadım. Bu 3 ü yattıkları yerden para alıyor.
Oynayınca maaş dengesizliği olmuyorsa hepsini oynatalım o zaman. Maaş dengesi işi bence komik. İşler iyi gidip maaşlar zamanında  ödendiği müddetçe hiç bir sıkıntı çıkmaz. Bizim yüksek maaşlı oyuncu limitimiz 3-4 tane zaten. Önemli olan bu oyuncuları iyi seçmek. Bu oyuncular seni Türkiye'de şampiyon yapıyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Abou ve Josefte +1 opsiyon var. Maaşlarında neden iyileştirmeye gideceğiz anlamadım. Sözleşmeyi görmedim fakat +1 senesindeki maaşları bu seneki maaşları ile ya aynıdır ya da çok yakındır. 1.2 milyon alan adamlara durduk yere 2 vermeyiz herhalde ? Ama hulka yıllık 3 milyon verirsek takımın assetleri olan Josef ve Abou bizde 3 milyon istiyoruz der.
Abi burası Avrupa değil sene sonu Abu'nun da Larin'in de hatta Ghezzal ve Rosier'i de alırsak hepsinin maaşları artacak çünkü diğer faydasızların ne maaşlarını indirebiliyorsun ne de elden çikarabiliyorsun mesela Abu Vida stoper adam 3 milyon alıyor ne yapmış diyecek zam isteyecek elide güçlü çünkü performansı iyi mecbur yapacaksın. Hulk mesela gelse 7-8 gol atıp 7-8 asist yapsa yarım sezonda kimse aldığı maaşı konuşmaz konuşamaz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Gol attığımızda Aboubakar'la tokuşturacak adam da lazım.

Gerçi bu Aboubakar'ı devirir, acayip bir şey.

Çevrimiçi Sinan23

Zeki Çelik 15 M'a Roma'ya gitmiş.
Burnumuzun dibindeki madenleri kaçırıyoruz.

Lille den Roma ya mi gidilir. En kötü Milan yapması lazımdı. Türkiye'de kalmaması iyi olmuş.

Çevrimdışı mrred

Öyle bjr şey yok.

Takımda herkes 1-1.5 alırken Mario Gomez 3.5 aldı, kimsenin sesi çıkmadı.

Hulk muazzam bir adam. Sakatlık problemi yok, kariyerinde toplam 3 ay sakat geçirmiş. İnanılmaz bir fiziği var, yıkılmıyor. İyi de bir bitirici.

Kendine iyi bakarsa, yaşı da problem değil. Kokain partilerine karışan Mesut gibi değil, iyi bir profesyonel. İbrahimoviç 40 yaşında gol krallığına oynuyor.

O sene şampiyon olduk Gomez gitti. Oğuzhana 2.5 milyon euro maaş sözleşme verdik çünkü takımı şampiyon

yaptığını ve çok katkı verdiğini söyledi ve muhtemelen gomezi örnek gösterdi. Oğuzhana verince Töre ben de

istiyorum dedi ve West Ham'a gitti döndüğünde de bir şey oynamadı. Sosa ben de sözleşme istiyorum dedi

menajerini araya soktu maaş yükseltmeye çalıştı milana satmak zorunda kaldık. Yerlerine Talisca Abou geldi

maaş dengemiz iyice bozuldu. Şampiyon olmak için dengeyi bir kere bozduk daha hala toparlayamıyoruz...
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Abi burası Avrupa değil sene sonu Abu'nun da Larin'in de hatta Ghezzal ve Rosier'i de alırsak hepsinin maaşları artacak çünkü diğer faydasızların ne maaşlarını indirebiliyorsun ne de elden çikarabiliyorsun mesela Abu Vida stoper adam 3 milyon alıyor ne yapmış diyecek zam isteyecek elide güçlü çünkü performansı iyi mecbur yapacaksın. Hulk mesela gelse 7-8 gol atıp 7-8 asist yapsa yarım sezonda kimse aldığı maaşı konuşmaz konuşamaz.
Vidayı hemen göndermemiz gerekiyor yönetim baya uğraştı yapamadı. Biraz iyi oynayıp gönderebilirsek çok güzel olacak zaten. Ozi Lens ve Ljajic zaten gidici onları örnek gösteremezler.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Sosa milana imza attığında bizden aldığının 2 katını aldı . Milandan Trabzona geldiğinde de 3 milyon euroya oynadı.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Ç

Gol attığımızda Aboubakar'la tokuşturacak adam da lazım.

Gerçi bu Aboubakar'ı devirir, acayip bir şey.

Uçan tekme ile topa hamle yapilan ligde çatır çatır oynuyordu adam burayı donunda sallar.

Çevrimdışı celiker1

Başkan Ahmet Nur Çebi'nin taraftar sorularını yanıtladığı "Taraftar Soruyor" programı 10 dakika önce BEŞİKTAŞ JK YOUTUBE kanalından yayınlandı.Bilginize
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mrred

Anayasayı bir kere delmekle bir şey olmaz diyordu Özal. Daha sonra ülkenin anası bellendi. Anayasa delik deşik oldu. Maaş konusunda bir kere taviz verirsen delik deşik oluyor bütçe. Bütün oyuncular ben de istiyorum demeye başlıyor. Herkes Hulkun başarılı olacağı ihtimaline karşın bu maaşlar verilsin diye görüş bildiriyor peki başarılı olamazsa ne olacak ? Takımdaki bütün oyuncular hulku emsal gösterip biz de istiyoruz dicekler. Babel de o yüzden gitmişti. Ben negredodan daha çok gol atıyorum o benden daha fazla maaş alıyorum demişti. Bu olayı da Candaş Tolga Işık anlatmıştı merak eden araştırsın.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Ç

Vidayı hemen göndermemiz gerekiyor yönetim baya uğraştı yapamadı. Biraz iyi oynayıp gönderebilirsek çok güzel olacak zaten. Ozi Lens ve Ljajic zaten gidici onları örnek gösteremezler.
Vida'yı kontratı bitene kadar gönderemezsin burada aldığı maaşı hiçbir yerde alamaz o da gitmez zaten. Alınırken de yazmıştım bu maaşı hakedecek kadar performansı hiçbir zaman olmayacak diye. Birde kontratı bitince 2 milyona oynarım ben diye menajeri ile haber gönderecek daha gideceği herhangi bir yerde 1-1.5 milyondan fazla maaş alamayacağı için.
[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2021, 22:24:05 Samet Ç ]