2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2858740 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı mrred

Hulk konusunda herkes başarılı olur olasılığı üzerine konuşuyor. Herkes neden bu kadar emin anlayamadım ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Skill videosunda genelde açık alan top sürmeleri var. Kilit açan pasları yok ya da muazzam bitiricilik falan yok. Ben biraz abartıldığını düşünüyorum umarım yanılırım.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hulk konusunda herkes başarılı olur olasılığı üzerine konuşuyor. Herkes neden bu kadar emin anlayamadım ?
Ben kısa vadeli düşünüyorum. Uzun vadeli planlarım arasında herhangi bir "yıldız" isim bana mantıklı gelmiyor. Zaten başkan da buna yönelik açıklamalar yapmış youtube hesabımızda. Seneye sıfırdan başlayacağız. Bu sene başarı gelme olasılığını arttıracak her türlü hamleye varım.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mourinho1903

Öyle bjr şey yok.

Takımda herkes 1-1.5 alırken Mario Gomez 3.5 aldı, kimsenin sesi çıkmadı.

Hulk muazzam bir adam. Sakatlık problemi yok, kariyerinde toplam 3 ay sakat geçirmiş. İnanılmaz bir fiziği var, yıkılmıyor. İyi de bir bitirici.

Kendine iyi bakarsa, yaşı da problem değil. Kokain partilerine karışan Mesut gibi değil, iyi bir profesyonel. İbrahimoviç 40 yaşında gol krallığına oynuyor.

Gomez de riskti, tuttu. Gomez ve Falcao arasinda cok buyuk fark yok, sadece biri 1 yillik geldi, digeri 3 yillik ve daha fazla maas aliyordu.
Gomez tutmasa sadece 1 yillik parasi cope gidecekti, ama tutsa da kalmasi sikinti olacakti ki, kalmadi da. Falcao isi garantiye alindi, ama o da patladi.
Diyecegim o ki, o yastaki adamin ne olacagi belli olmuyor. Hulk gelirse Falcao da olabilir, Gomez de. 6 ay+1 yil opsiyon cok mantikli geliyor tabii, ama 6 ay super oynayip 6 ay sonunda FB'den 2 kati maas teklifi alamayacaginin garantisi olmuyor. Uzun anlasma yapsa (2.5 yil vs) kendini bagliyorsun maalesef. Iki ucu boklu degnek oluyor her turlu.
1.5 yillik 4.5 milyon euro veya senelik 3m euro gibi 1 veya 2 oyuncu kadroda bulunabilir, ama bu gibi paralar verilecekse daha garanti, takimda uzun seneler kalabilecek, bayrak adamlara verilmeli.
Falcao'ya guluyoruz, M. Ozil'in patlayacagini dusunuyoruz (ben oyle en azindan), ama Hulk olunca da biz onlardan farksiz davraniyoruz taraftar olarak.

Çevrimdışı can1903

Ben Hulk ve Bilal ile transferi kaparız diye düşünüyorum.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tuncaboylu

Skill videosunda genelde açık alan top sürmeleri var. Kilit açan pasları yok ya da muazzam bitiricilik falan yok. Ben biraz abartıldığını düşünüyorum umarım yanılırım.
Adam defalarca 2 kişinin arasından topla çıkıyor.

İyi de bir pasör.

Kulüplerde oynadığı 573 maçta 303 gol 178 asist yapmış.

Buna milli takım maçları dahil değil.

Çevrimdışı tuncaboylu

Gomez de riskti, tuttu. Gomez ve Falcao arasinda cok buyuk fark yok, sadece biri 1 yillik geldi, digeri 3 yillik ve daha fazla maas aliyordu.
Gomez tutmasa sadece 1 yillik parasi cope gidecekti, ama tutsa da kalmasi sikinti olacakti ki, kalmadi da. Falcao isi garantiye alindi, ama o da patladi.
Diyecegim o ki, o yastaki adamin ne olacagi belli olmuyor. Hulk gelirse Falcao da olabilir, Gomez de. 6 ay+1 yil opsiyon cok mantikli geliyor tabii, ama 6 ay super oynayip 6 ay sonunda FB'den 2 kati maas teklifi alamayacaginin garantisi olmuyor. Uzun anlasma yapsa (2.5 yil vs) kendini bagliyorsun maalesef. Iki ucu boklu degnek oluyor her turlu.
1.5 yillik 4.5 milyon euro veya senelik 3m euro gibi 1 veya 2 oyuncu kadroda bulunabilir, ama bu gibi paralar verilecekse daha garanti, takimda uzun seneler kalabilecek, bayrak adamlara verilmeli.
Falcao'ya guluyoruz, M. Ozil'in patlayacagini dusunuyoruz (ben oyle en azindan), ama Hulk olunca da biz onlardan farksiz davraniyoruz taraftar olarak.
Hulk ve Falcao arasında çok ciddi bir fark var, o da sakatlık geçmişi.

Hulk kariyeri boyunca neredeyse hiç ciddi bir sakatlık geçirmedi, Falcao'yu anlatmaya gerek yok.

Hulk geldiğinde sağlam ve oynamaya hazır olacak. Kötü oynama riskini alıyorsun sadece, ama o fizikle ve teknikle bu ligin içinden geçer

Çevrimdışı mrred

adam sağ kanat oynuyor santrafor değil. O bölgede Ghezzal Töre Atakan Hasic var. Santrafor oynadığı maç sayısı 115 sağ kanat oynadığı maç sayısı 220 yani neredeyse 2 katı. Bu adam net bir santrafor değil. Kanat forvet. Genelde açık alanda etkili. Bize açık alan oyuncusu mu gerekiyor emin değilim. Nkodou mensah aboubakar zaten açık alanda etkili.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Adam defalarca 2 kişinin arasından topla çıkıyor.

İyi de bir pasör.

Kulüplerde oynadığı 573 maçta 303 gol 178 asist yapmış.

Buna milli takım maçları dahil değil.

Orta saha ya da kendi sahasına yakın yerlerde yapıyor o çalımları. Ceza sahası içinde yaptığını hiç görmedim.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Orta saha ya da kendi sahasına yakın yerlerde yapıyor o çalımları. Ceza sahası içinde yaptığını hiç görmedim.
En az 4-5 tanesini kanatta ceza sahasına girerken yapıyor.

Ceza sahasında topla buluştur, orada da yapar. Büyük ihtimalle de penaltı aldırır

Çevrimdışı tuncaboylu

adam sağ kanat oynuyor santrafor değil. O bölgede Ghezzal Töre Atakan Hasic var. Santrafor oynadığı maç sayısı 115 sağ kanat oynadığı maç sayısı 220 yani neredeyse 2 katı. Bu adam net bir santrafor değil. Kanat forvet. Genelde açık alanda etkili. Bize açık alan oyuncusu mu gerekiyor emin değilim. Nkodou mensah aboubakar zaten açık alanda etkili.
Hasic kiralık gidecek, Atakan hazır değil, Töre 15 dakikadan fazla oynayabilir mi belli değil.

Aboubakar yokken ya da yorgunken koy Hulk'u santrafora, oynar.

Larin'le oyun içinde değişmeli de oynar. Biri kanada geçer, öteki santrafora.

Hem Larin'i hem Aboubakar'ı ikame edebilecek, tam bir nokta transfer.

Sergen'in gözüne uyku girmiyordur bugün.

Çevrimdışı mrred

En az 4-5 tanesini kanatta ceza sahasına girerken yapıyor.

Ceza sahasında topla buluştur, orada da yapar. Büyük ihtimalle de penaltı aldırır

Bilmiyorum emin olamıyorum...
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Hasic kiralık gidecek, Atakan hazır değil, Töre 15 dakikadan fazla oynayabilir mi belli değil.

Aboubakar yokken ya da yorgunken koy Hulk'u santrafora, oynar.

Larin'le oyun içinde değişmeli de oynar. Biri kanada geçer, öteki santrafora.

Hem Larin'i hem Aboubakar'ı ikame edebilecek, tam bir nokta transfer.

Sergen'in gözüne uyku girmiyordur bugün.

Kapalı savunmalar için uzaktan şut tehditi var orası kesin de takım oyununa katkısı nasıl olur tam bilmiyorum. Topla vedalaşması çok uzun sürüyor gibi. Bu tip oyuncular oldum olası hoşuma gitmiyor. Akrobat jonglör ruhlu oyunculara oldum olası ısınamadım.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bu arada adı geçenlerden Ahmed Musa da açık alan oyuncusu o hiç olmaz. Ahmed musa olacağına Hulk olsun
The great gig in the sky

Çevrimdışı can1903

Hulk şampiyon yapar ya yıllardır çok beğendiğim bir oyuncu
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Kapalı savunmalar için uzaktan şut tehditi var orası kesin de takım oyununa katkısı nasıl olur tam bilmiyorum. Topla vedalaşması çok uzun sürüyor gibi. Bu tip oyuncular oldum olası hoşuma gitmiyor. Akrobat jonglör ruhlu oyunculara oldum olası ısınamadım.
Bir adama akrobat jonglör tipi oyuncu diyebilmen için gol katkısının minimum olması lazım Q7 gibi . Hulk'un bizim takımın hücum hattındaki oyuncuların kariyeri boyunca yaptığı skor katkısından fazla skor katkısı var oynadığı takımlara tek başına.

Abu + Larin + Ghezzal + Nkoudou kariyeri boyunca yaptıkları gol asist toplamı 345

Hulk kariyeri boyunca yaptığı gol asist toplamı 478.
[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2021, 23:35:03 Samet Ç ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı balkan-kartal

O sene şampiyon olduk Gomez gitti. Oğuzhana 2.5 milyon euro maaş sözleşme verdik çünkü takımı şampiyon

yaptığını ve çok katkı verdiğini söyledi ve muhtemelen gomezi örnek gösterdi. Oğuzhana verince Töre ben de

istiyorum dedi ve West Ham'a gitti döndüğünde de bir şey oynamadı. Sosa ben de sözleşme istiyorum dedi

menajerini araya soktu maaş yükseltmeye çalıştı milana satmak zorunda kaldık. Yerlerine Talisca Abou geldi

maaş dengemiz iyice bozuldu. Şampiyon olmak için dengeyi bir kere bozduk daha hala toparlayamıyoruz...
oguzhanin maasi 10 milyon tl sabitti galiba 2018 de uzatilmis onun ve tolgayin
tore daha ilk sampiyonluktan sonra gitmisti
sosada bizde net 1.5 civarnda aliyodu
milanda ise brut 1.5 aliyomus

https://www.rossoneriblog.com/2017/09/07/milan-20172018-players-salary-chart/
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı mrred

Bir adama akrobat jonglör tipi oyuncu diyebilmen için gol katkısının minimum olması lazım Q7 gibi . Hulk'un bizim takımın hücum hattındaki oyuncuların kariyeri boyunca yaptığı skor katkısından fazla skor katkısı var oynadığı takımlara tek başına.

Abu + Larin + Ghezzal + Nkoudou kariyeri boyunca yaptıkları gol asist toplamı 345

Hulk kariyeri boyunca yaptığı gol asist toplamı 478.
Topu çok sevdiği için öyle demiştim.
The great gig in the sky

Çevrimdışı GreenBook

21. yüzyılda en çok gol atan ilk 20 futbolcudan birisi.

Bir de kanat oynuyor üstelik.

Diğer alman hulkla karıştırmışım

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı tuncaboylu

Dar alanda adam eksiltme de var, top saklayıp faul alma da var. Adam kapanan savunmaların panzehiri.

Benim aklımdaki tek soru, top rakipteyken nasıl olduğu. Eli belinde geziyorsa o kötü.

Videolarda belli olmaz, maçlarını izleyen biri söyleyebilir onu da.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★