2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2855829 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı GreenBook

:alala:

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1351917343048429571
30 yaş üstü oyunculardan daha bıkmamışız sanırım. İlla olacaksa iyi biri olsun Hulk ne yapmış ?

Çevrimdışı tuncaboylu

30 yaş üstü oyunculardan daha bıkmamışız sanırım. İlla olacaksa iyi biri olsun Hulk ne yapmış ?
21. yüzyılda en çok gol atan ilk 20 futbolcudan birisi.

Bir de kanat oynuyor üstelik.

Çevrimdışı celiker1

Futbol forumuna yazmak istedigine emin misin?(!) Başka bir konu ile alakalı olmasın bu yorum?(!)
[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2021, 20:33:27 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

haber bol. hulk, ahmed musa gibi öncelikle kenar forvet denebilecekler odion ighalo, kasper junker gibi uç oyuncuları. fizik oyunda, hücum preste öne çıkan, larin ve abou ile rotasyona girecek bir oyuncu baktığımızı düşünüyordum. hulk tam olarak buna uymuyor daha çok ghezzal'in bölgesinde süre alacaktır fakat hücumda çeşitliliği arttırması özellikle set oyununda işimize gelir. kısa vadeli bir ekstra efekte kimse hayır demez şampiyonluk yarışında.

Çevrimdışı worns

almos kalafat macar takımı debrecen'le denemeye çıkıyormuş ve bonservis teklif edip almayı planlıyorlarmış gibi bir haber var. detayını bilmiyorum oyuncu macar uyrukluydu oranın u19una da seçiliyordu. orada yaşamak istiyor olabilir bilmiyorum ama sevmedim bu haberi. altyapıyı yakından takip eden bir iki arkadaşımın en yetenekli isimlerden biri olarak değerlendirdiği oyuncuydu. hatta a takımda şans bulması gerektiğini düşünüyorlardı. kiralık vs olabilir ama bonservisini vermemek gerekir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

almos kalafat macar takımı debrecen'le denemeye çıkıyormuş ve bonservis teklif edip almayı planlıyorlarmış gibi bir haber var. detayını bilmiyorum oyuncu macar uyrukluydu oranın u19una da seçiliyordu. orada yaşamak istiyor olabilir bilmiyorum ama sevmedim bu haberi. altyapıyı yakından takip eden bir iki arkadaşımın en yetenekli isimlerden biri olarak değerlendirdiği oyuncuydu. hatta a takımda şans bulması gerektiğini düşünüyorlardı. kiralık vs olabilir ama bonservisini vermemek gerekir.
Macaristan'ın en yetenekli 10 genç arasında gösteriliyordu. Ancak bizde yabancı kontenjanını dolduracak herhalde. Bunun için düşünmüyor olabiliriz. 250-300 bin euro da satmak için iyi bir rakam değil. Umarım sonraki satıştan pay koydururuz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Hulk bonuslar hariç 1.5 yıl için 4.5 milyon euro istiyormuş. Yani yıllık 3 milyon euro istiyor. Yönetim çok büyük hata yapar. Takımda bütün maaş dengesini bozar. Umarım olmaz.
The great gig in the sky

Çevrimdışı kaan1903

Beşiktaş’ta golcü transferi için çalışmalar sürerken flaş bir gelişme yaşandı.

-AHMET BULUT, HULK'U ÖNERDİ-

Ortacizgi.com’un edindiği bilgiye göre; menajer Ahmet Bulut, Çin ekiplerinden Shanghai SIPG ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Hulk’u Beşiktaş’a önerdi.

Ortacizgi.com, 34 yaşındaki Brezilyalı golcü oyuncunun transfer şartlarına ulaştı.

-1,5 YIL İÇİN 4,5 MİLYON EURO MAAŞ-

Ahmet Bulut’un yıldız golcü için Beşiktaş yönetimine yaptığı teklifin 1,5 yıllık sözleşme karşılığında net 4,5 milyon Euro maaş olduğu öğrenildi.

-BONUS DETAYLARI-

Bunların yanı sıra maç başı, gol başı, şampiyonluk ve Avrupa kupaları için de bonuslar olduğu belirtildi.

Maç başı 15 bin Euro, gol başı 10 bin Euro, şampiyonluk için 200 bin Euro ve Avrupa kupalarına katılım hakkı kazanılması durumunda ise 100 bin Euro bonus şartlarının olduğu aktarıldı.

Hulk için bu şartları sunan Ahmet Bulut, siyah beyazlı yönetimden cevap beklemeye geçti.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com ÖZEL HABER

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hulk bonuslar hariç 1.5 yıl için 4.5 milyon euro istiyormuş. Yani yıllık 3 milyon euro istiyor. Yönetim çok büyük hata yapar. Takımda bütün maaş dengesini bozar. Umarım olmaz.
6 aydan fazlası olmaz bu rakamlara umarım. Zaten bu rakamları verip şampiyon olamazsak da canımız çok yanar. Sezon sonuna saklamak daha iyi olur bu bütçeyi.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Beşiktaş’ta golcü transferi için çalışmalar sürerken flaş bir gelişme yaşandı.

-AHMET BULUT, HULK'U ÖNERDİ-

Ortacizgi.com’un edindiği bilgiye göre; menajer Ahmet Bulut, Çin ekiplerinden Shanghai SIPG ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Hulk’u Beşiktaş’a önerdi.

Ortacizgi.com, 34 yaşındaki Brezilyalı golcü oyuncunun transfer şartlarına ulaştı.

-1,5 YIL İÇİN 4,5 MİLYON EURO MAAŞ-

Ahmet Bulut’un yıldız golcü için Beşiktaş yönetimine yaptığı teklifin 1,5 yıllık sözleşme karşılığında net 4,5 milyon Euro maaş olduğu öğrenildi.

-BONUS DETAYLARI-

Bunların yanı sıra maç başı, gol başı, şampiyonluk ve Avrupa kupaları için de bonuslar olduğu belirtildi.

Maç başı 15 bin Euro, gol başı 10 bin Euro, şampiyonluk için 200 bin Euro ve Avrupa kupalarına katılım hakkı kazanılması durumunda ise 100 bin Euro bonus şartlarının olduğu aktarıldı.

Hulk için bu şartları sunan Ahmet Bulut, siyah beyazlı yönetimden cevap beklemeye geçti.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com ÖZEL HABER

Sevr anlaşması bundan iyi. Kulübün tapusunu da verelim .
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Ç

Hulk'u Ahmet Bulut önermiş 1.5 yıl için 4.5 milyon euro istemiş bonuslarla falan 5.5 - 6 milyon Euro'yu bulur 1.5 yıllık maliyeti bence mantıklı ve nokta transfer olur.

Çevrimiçi tolga1903

Bizim limitimiz yok bir kere şu an. 4.5 falan hayal yani anca bu sezon ücret ödemeyip tümünü seneye ödeyecek şekilde getirebiliriz ki bu ücretler artık bizim için hayal 4.5 hulk'a verileceğine rosier bonservisi alınır umarım böyle saçma işe girilmez

Çevrimdışı mrred

6 aydan fazlası olmaz bu rakamlara umarım. Zaten bu rakamları verip şampiyon olamazsak da canımız çok yanar. Sezon sonuna saklamak daha iyi olur bu bütçeyi.
Abuş ve Larinin 1.2 milyon euro aldığı takımda hulk 3 milyon alırsa takım içi dengeler yerle bir olur. Elimizdeki işe yaramaz yüksek maaşlıları sırf bu sebeple göndermemiz gerekiyor. Ljajic Oğuzhan ve Lens'ten bir an önce kurtulup Abuş Larin Josef gibi oyuncuların gerçekten kıymetli takımın en değerli oyuncuları olduğunu hissettirmemiz lazım. Adamlar takımın en değerli oyuncuları fakat işe yaramaz oyuncuların bu adamların 2 katı maaş alıyor.
[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2021, 21:27:49 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bizim limitimiz yok bir kere şu an. 4.5 falan hayal yani anca bu sezon ücret ödemeyip tümünü seneye ödeyecek şekilde getirebiliriz ki bu ücretler artık bizim için hayal 4.5 hulk'a verileceğine rosier bonservisi alınır umarım böyle saçma işe girilmez
+1903

Takım içi dengesi bozulursa bu takım dikiş tutmaz.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Ç

Gerçi bizimkiler yine harcar 4-5 milyon ama Anadolu çöplerine. Koita'ya falan yıllık 1.5'tan 3 yıl bağlarlar sonrada o para çöpe gider.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Abuş ve Larinin 1.2 milyon euro aldığı takımda hulk 3 milyon alırsa takım içi dengeler yerle bir olur. Elimizdeki işe yaramaz yüksek maaşlıları sırf bu sebeple göndermemiz gerekiyor. Ljajic Oğuzhan ve Lens
6 ay için kabul edilebilir ama fazlası için intihar olur. Seneye harcama limitimiz de düşecek. Çok sıkıntı yaşarız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

haber bol. hulk, ahmed musa gibi öncelikle kenar forvet denebilecekler odion ighalo, kasper junker gibi uç oyuncuları. fizik oyunda, hücum preste öne çıkan, larin ve abou ile rotasyona girecek bir oyuncu baktığımızı düşünüyordum. hulk tam olarak buna uymuyor daha çok ghezzal'in bölgesinde süre alacaktır fakat hücumda çeşitliliği arttırması özellikle set oyununda işimize gelir. kısa vadeli bir ekstra efekte kimse hayır demez şampiyonluk yarışında.
Junker Bodo'dan istenecek son oyuncu bence çevresindeki adamlar olmadan başka takımda o skorlara ulaşabileceğini pek sanmıyorum. Ighalo'yu da United bonservisi ile vermek istiyormuş 5 milyon Euro'ya o kadar etmez edeceği 2 milyon verilmez o paralar Ahmed Musa'nın ne vereceğini hiçbir zaman bilemezsin onunda sıkıntısı o.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2021, 21:38:34
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Zeki Çelik 15 M'a Roma'ya gitmiş.
Burnumuzun dibindeki madenleri kaçırıyoruz.

Çevrimdışı kaan1903

Pazarlıklarla 6 ay için 1.25 m yıllık 2.5 milyona ben fitim .  Hulk bu 500 bin euro alacak hali yok .

Çevrimdışı mrred

Pazarlıklarla 6 ay için 1.25 m yıllık 2.5 milyona ben fitim .  Hulk bu 500 bin euro alacak hali yok .
Aboudan fazla almamalı. İkisi de porto çıkışlı . Bence kariyer olarak bir farkları yok.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gerçi bizimkiler yine harcar 4-5 milyon ama Anadolu çöplerine. Koita'ya falan yıllık 1.5'tan 3 yıl bağlarlar sonrada o para çöpe gider.
Sakatlık geçmişi farkları var  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kaan1903

Aboudan fazla almamalı. İkisi de porto çıkışlı . Bence kariyer olarak bir farkları yok.

Abou sakatlık riskli olduğu için o maaşı kabul etti ilk geldiğinde 3.3 milyona oynuyordu yanlış hatırlamıyorsam . Mandzukic e de aşağı yukarı aynı paraları teklif ettik . Hulk bana göre daha iyi inşallah olur bu transfer  3 mevkide de oynar. açılmayan maçları tek şutuyla açar adam eksiltir. 6 ay performansına göre 1 yıl uzatırsın. Koita ile 4 senelik 500 bin /700 bin euro bir anlaşma yapıp elimde kalacağına Hulk gibi bir adamı yönelirdim.

Çevrimdışı mrred

Abou sakatlık riskli olduğu için o maaşı kabul etti ilk geldiğinde 3.3 milyona oynuyordu yanlış hatırlamıyorsam . Mandzukic e de aşağı yukarı aynı paraları teklif ettik . Hulk bana göre daha iyi inşallah olur bu transfer  3 mevkide de oynar. açılmayan maçları tek şutuyla açar adam eksiltir. 6 ay performansına göre 1 yıl uzatırsın. Koita ile 4 senelik 500 bin /700 bin euro bir anlaşma yapıp elimde kalacağına Hulk gibi bir adamı yönelirdim.
Adam dede olmuş 34 yaşında. Abou 28 yaşındaydı bizle sözleşme yaparken. Bonuslar dahil 1.5 a gelecekse başlasın yoksa gerek yok.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hulk'un en büyük özelliği topu istediği noktaya yüksek yüzdeyle vurabilmesi. Bu da bizim en büyük eksik noktamız. Kimse faydasız olduğunu düşünmüyordur. Herkes maaşından ve yaşından çekiniyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★