2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2847773 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı murat

Güvende yanılmayacağız güvenin futbol aklı kıt maalesef.

Larinin yetenekleri kısıtlı ancak zekası ve hırsı ile bunu kapatıyor.

Futbol sadece futbol değildir ayak ve beyin kordineli olmalı sadece yetenek yetmez sadece zekada yetmez.

Güvenden fazla ümitlenme yani.

Zaten olacak olsa hoca güveni oynatır santrafor istemez ordan pay biçebilirsin.
zaten olacak olsa derken aha şenol güneş diyecek dedim :D bende  her geçen gün ümidimi yitiriyorum beşiktaş kadrosunu işgal edeceğine oynayabileceği bir takımda 2-3 sezon geçirmeli.oynamadan kesin olmaz çünkü.

Çevrimdışı murat

Bu yönetim hiç bir şey yapamaz
Yine son dakika zar sallarlar.
Kenan da olcayv2.
keşke olcay kadar iş görse.olcay oynadığımız oyuna cuk diye oturan bir profildi.ayrıca takımdaki arkadaşlık ortamının oluşmasında önemli bir faktördü.

Çevrimdışı cursedofdragon

zaten olacak olsa derken aha şenol güneş diyecek dedim :D bende  her geçen gün ümidimi yitiriyorum beşiktaş kadrosunu işgal edeceğine oynayabileceği bir takımda 2-3 sezon geçirmeli.oynamadan kesin olmaz çünkü.

Şenol hocada oynatmadı sergen hocada oynatmıyor.Şenol hoca döneminde santraforlar zayıftı hoca daha fazla şans verdi kendisine ama olmadı yine olmadı.

Her futbolcudan olacak diye bir kural yok güvenden olmayacak.

Bir futbol takımı alt yapısına 100 çocuk yazılıyor elemelerle 20 ye düşüyor sayı 5 kişinin lisansı çıkıyor.2 tane futbolcu çıkıyor 100 kişiden bu işler böyle.100/2.

Çevrimdışı murat

Olcay çok boş topçuydu.
Bir oyuncu kendi asli görevlerinden değil de başka özelliklerinden bahsedildiği an kaçman lazım.
Örnek negredo için iyi koridor vs vs falan diyorlardı, negredonun yapması gereken gol atmak sonra diğer ekstra özellikler lazım.
Olcay içinde yok koşuyordu falan, kanadın ilk olması gereken özelliklerini hiç biri yoktu. Saçma sapan bir futbolcuydu.
kanadın ilk olması gereken özellik orta açma ise evet o yoktu.sir alex ferguson iyiki burayı okumuyor sana dava açardı :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

belki rahmi babadır :D

Oğlu mesutu alınca al bakalım sen mi büyüksün ben mi büyüğüm demiş olabilir :D  :evillol:
Rahmi Koç değilmiş  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Güven'in her forvette olmayan, yüksek çıkan iki özelliği var ve bu yüzden kendisine ilgi oluyor. Başarılı ofansif aksiyon ve dribbling. Ben de çok beğenmiyorum ama piyasayı araştırsanız dediğimi anlarsınız, bu yok sayılabilecek bir şey değil. Sürekli oynarsa olur ama burada işi kolay değil. Bir şekilde oynaması gerekiyor, artık hoca onun için en doğru kararı verecektir.

Fırat Günayer : Mandzukic, 4 ay için 1.5M Euro istiyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fırat Günayer : Mandzukic, 4 ay için 1.5M Euro istiyor.
Aylık 500 bin eurodan 3 milyon euro istiyor diyorlardı en son. Demek rakamlarda aşağı inmiş. Bence ismi çıktığı için gelmeyecek. İsmi çıkan oyuncuları almıyor yönetim.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Aylık 500 bin eurodan 3 milyon euro istiyor diyorlardı en son. Demek rakamlarda aşağı inmiş. Bence ismi çıktığı için gelmeyecek. İsmi çıkan oyuncuları almıyor yönetim.

6 milyon €'dan yarı yarıya inmiş yarım sezon 1.5 ise tam sezon 3 milyon € o rakamlar hayal olmaz o iş.Bence çıkan isimler geliyor mensah çıktı geldi.Welinton,N'sakala çıktı geldi.Santrafor transferinde isimler çıktı ilgilendik ama fiyat yükselince vazgeçtik en son abu ismi çıktı geldi.Kısaca bence çıkan isimler geliyor o fiyat konusunda olumsuz oluyor olmuyor ama ilgileniyoruz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

6 milyon €'dan yarı yarıya inmiş yarım sezon 1.5 ise tam sezon 3 milyon € o rakamlar hayal olmaz o iş.Bence çıkan isimler geliyor mensah çıktı geldi.Welinton,N'sakala çıktı geldi.Santrafor transferinde isimler çıktı ilgilendik ama fiyat yükselince vazgeçtik en son abu ismi çıktı geldi.Kısaca bence çıkan isimler geliyor o fiyat konusunda olumsuz oluyor olmuyor ama ilgileniyoruz.
Onların transferi tamamlanmıştı. Başkan görüşüp indirim yapmaya çalıştığı için iş uzadı. Mesela Ghezzal işini Türkiye'ye geldiğinde öğrendik. Çünkü araya başkan girmedi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Dua edin de Hasiç çıkıp önümüzdeki maç bir gol daha atsın. Bana öyle geliyor ki bu çocuğun takımda kalma işi hala garanti değil lig'den bir takıma kiralanması düşünülüyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dua edin de Hasiç çıkıp önümüzdeki maç bir gol daha atsın. Bana öyle geliyor ki bu çocuğun takımda kalma işi hala garanti değil lig'den bir takıma kiralanması düşünülüyor.
Skora katkı yapması lazım. Asist de yapsa olur bence  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

26 yaşındaki forvet Kasper Junker Beşiktaş resmi hesabını ve bazı oyuncuları takip etmeye başlamış. Son 28 maçta 27 gol atıp, 11 asisti var. 20 Eylül 2020’de Milan’a da gol atmış.

Çevrimdışı sefaköykartali

Geçen sezon Bodo Glimt te 25 maçta 27 gol 11 asist yapan Kasper Junker Beşiktaşı takiplemiş.

26 yaşındaki forvet Kasper Junker Beşiktaş resmi hesabını ve bazı oyuncuları takip etmeye başlamış. Son 28 maçta 27 gol atıp, 11 asisti var. 20 Eylül 2020’de Milan’a da gol atmış.

Çevrimdışı Kursad_Duran

Tüm golleri sol ayağı ile atmış. Kafa golünü bile kafasının sol tarafı ile atmış

Çevrimdışı GreenBook

İstatistikleri muazzam 25 maç 27 Goal

Tüm golleri sol ayağı ile atmış. Kafa golünü bile kafasının sol tarafı ile atmış

solak çünkü ondan olabilir belki  :ebebe:

Çevrimdışı levitate

İstatistikleri muazzam 25 maç 27 Goal
takımı gereksiz iyi o yüzden

30 maçta 103 gol atmışlar

bipbipbupbup

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Güven'in her forvette olmayan, yüksek çıkan iki özelliği var ve bu yüzden kendisine ilgi oluyor. Başarılı ofansif aksiyon ve dribbling. Ben de çok beğenmiyorum ama piyasayı araştırsanız dediğimi anlarsınız, bu yok sayılabilecek bir şey değil. Sürekli oynarsa olur ama burada işi kolay değil. Bir şekilde oynaması gerekiyor, artık hoca onun için en doğru kararı verecektir.
Sürekli oynamak istiyorsa ptt 1. Lige gitmeli, anadolu kulüplerinde bile sürekli oynayabilecek kağbiliyeti yok. 3-4 milyon degeri falan bos hikaye, öyle yok fransa, almanya gecsinler bu isi, orda birak yedek olmayi hayati boyunca birdaha forma yüzü göremez. Burda harikalar yaratan sörloth, bu sezonun en kötü transferi secildi, daha hala golu yok, ve bunu makina gibi isleyen Leibzig bir takimda yapamadi. Kaleci ersini güvenin yerine oynatsak ondan 10 kere daha fazla verim aliriz. Saka degil cok ciddigim.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !