2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2853522 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi levitate

cenk'in gelmesini hiç istemiyorum ama açıklamaları talihsiz olmuş

gün gelir kendince "misyonunu tamamladığını" düşünüp beşiktaş'a dönmek istersin ama beşiktaş seni istemez

konuşurken iki kere düşünmek lazım
bipbipbupbup

Çevrimdışı yigiter38

Cenk bize gelmeden önce büyüklerden iyi teklifler aldı...o bizi seçti....Dünya kadar para kazandırdı Kulübe giderken.
Arda gibi Caner gibi tiplere camialari kucak açtı laf soyletmiyor....Cenk istediği zaman gelebilir benim açımdan

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Mantıklı bulamadım  :tabe:

https://twitter.com/demarkesports/status/1347519133664088066

Şöyle düşün yani ben öyle düşünüyorum

Yabancıya yer açmak için şuan montero gözden çıkarılmış durumda
Montero yerine de ucuz yedek kalabilecek oynayabilecek bir sol ayaklı stoper aranıyor
Hem diyolar ki mirinin yada başka boşta kalan bir oyuncuyu verelim hem ondan kurtulmuş, hem yabancıda boşluk açılmış, hemde gelecek sene için bir türk oyuncu almış oluruz.

Çevrimdışı Erman1903

Şöyle düşün yani ben öyle düşünüyorum

Yabancıya yer açmak için şuan montero gözden çıkarılmış durumda
Montero yerine de ucuz yedek kalabilecek oynayabilecek bir sol ayaklı stoper aranıyor
Hem diyolar ki mirinin yada başka boşta kalan bir oyuncuyu verelim hem ondan kurtulmuş, hem yabancıda boşluk açılmış, hemde gelecek sene için bir türk oyuncu almış oluruz.

Sol ve modern oynamayı seven Erdi Dikmen var bir de başka aklıma gelen yok. Bu arkadaşın kafa topları bu sezon biraz düşük çıkmış lakin kayarak mudehalede başarılı. Erdi ise kafa topunda iyi kayarak mudehalede değil. İkisinin de uzun pası iyi, ayakları temiz sayılır. Aksiyonları düzgün yine. Ben yedek stoperin yerli olmasından yanayım hatta 2 yabancı 2 yerlidir ideali rekabet olur.
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2021, 16:19:23 Erman1903 ]

Sol ve modern oynamayı seven Erdi Dikmen var bir de başka aklıma gelen yok. Bu arkadaşın kafa topları bu sezon biraz düşük çıkmış lakin kayarak mudehalede başarılı. Erdi ise kafa topunda iyi kayarak mudehalede değil. İkisinin de uzun pası iyi, ayakları temiz sayılır. Aksiyonları düzgün yine. Ben yedek stoperin yerli olmasından yanayım hatta 2 yabancı 2 yerlidir ideali rekabet olur.

Takip etmediğim için bir şey diyemem abi ama görünen ve plan bu.
Mantıklı da sayılabilecek hareket, belli hoca monterodan memnun değil, ilk feda edilebilecek yabancı olarak onu görüyordu.

Çevrimiçi levitate

Mantıklı bulamadım  :tabe:

https://twitter.com/demarkesports/status/1347519133664088066
kötü oyuncu değil ama ertan süzgün'ün haber tutturduğunu görmedim

yaz aylarında yazdığı isimlerden hiç biri gelmedi :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Adem Ljajic Dönecek hissediyorum.. Hemde baya iyi dönecek.

Çevrimdışı Erman1903

Takip etmediğim için bir şey diyemem abi ama görünen ve plan bu.
Mantıklı da sayılabilecek hareket, belli hoca monterodan memnun değil, ilk feda edilebilecek yabancı olarak onu görüyordu.

Montero acemi balık kardeşim, hiç kafa topu falan da yok. Defansif, ofansif duran toplarda nerelerde olduğuna bak ne dediğimi anlarsın. Ben de ekstra takip etmedim Bardakçı'da 1,90 boy olmasına rağmen maç başı 3.1 kafa topu çıkıyor asgari 3 dür zaten oturup incelesinler belki rol icabıdır onu da ben yapamam.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer döneminde gözden çıkarılanlar içerinde sayılıyor. Dönmesini herkes ister ama bu sene konu kapandı gibi görünüyor. Onu rehabilite edecek başka bir kulüp bulmamız daha mantıklı olabilir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Bence de öyle, hatta Abou ya dediğim gibi penaltı mi atacaksın diyeyim iki tane çaksın da gel sen bana kurşun at koca yürekli adam.
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2021, 17:20:58 Erman1903 ]

Çevrimdışı AvrupaKartalı

https://twitter.com/sakalligazeteci/status/1347538520773165056

Acun ilicali mesut özil transferinde sponsor olarak destek oluyor, bir Babayigit zengin Besiktaslida el atip getirsin artik su Taliscayi, talisca demek sampiyonluk demek, heleki bu ortamda ucurur bizi
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Samet Ç

Sadece Talisca transferi ile çok rahat şampiyon oluruz fazla kafa yormaya gerek yok Talisca'nın oluru varsa 6 ay için veya daha uzun bir süre için şartlar zorlanmalı.

Çevrimdışı Erman1903

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Gel be gökyüzüm...

oynadığı günleri de görecekmiyiz bizde.

Çevrimdışı sefaköykartali

Lens, Boyd, Mirin, Ljajic, Douglas, Montero gönder.
Yerli genç stoper,
Kenan Karaman
Salih Özcan
Getirebiliyorsan Taliscayı getir, ligi götür diyorum ben.

Çevrimdışı GreenBook

Ljajic ten hayır gelmez bu saatten sonra kimse bişey beklemesin.
10 numara transferi de yapılmalı

hahhaha süper fotoğraf
harbi talisca adam  :lol:

https://twitter.com/bulentuslu1903/status/1347530708156375040

Bu adam yönetimden haber alıyor....
Var bir şeyler demekki. Hadi hayırlısı....

Çevrimiçi Akil Emre

Acun ilicali mesut özil transferinde sponsor olarak destek oluyor, bir Babayigit zengin Besiktaslida el atip getirsin artik su Taliscayi, talisca demek sampiyonluk demek, heleki bu ortamda ucurur bizi
Rahmi Koç harici pek beklentimiz olmuyor. Sağolsun oğlu ne var ne yok fb ye verdi.

Çevrimdışı Erman1903

Çok zor işler... Zaten Ljajic zorluyormuş antrenmanlarda bekliyoruz dönmesini biraz hayal Talisca eski sevgili işte.